.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Супер фен Аватара на fenasf
    такам..по всички правила на логиката темата е абсолютно вярна, обаче изпускаш най-важното - в жените няма логика..

поне 80% от тях след прочитането на темата ще кажат "о, ама тва са пълни глупости - Иван ме харесва, просто не го показва/Абе кво знаете вие момчетата/И да не ме харесва, за мен няма друг" или нещо подобно - НеЗаПознат много правилно спомена фразата за "Тръпката", от която честно казано вече ми се повръща...

От тук стигам до Извода, че повечето момичета са мазохистки, но покрай тях и ние страдаме...

а, между другото ми омръзна да съм Ники
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Фен
    Град
    the world is mine ~
    То по тази логика и Ники трябва да бие шута на кучката Гери Само искам да разбера, къде утиде жорката в цялата тази история
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от niquetamere
    То по тази логика и Ники трябва да бие шута на кучката Гери Само искам да разбера, къде утиде жорката в цялата тази история
    Дам, Ники това е и направил

Намерил си е сгодна девойка и са си хепи

Жорко и той си намерил, даже две си намерил, ама те не заят една за друга Нека му е лошо

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Рейзър - ясно съм упоменал да загърбиш тези които не ти обръщат внимание и да се насочиш към тези които те харесват.
    И за Ивето

Mне... човек трябва да се стреми да притежава това, което сам харесва и да се ръководи главно от собственото си мнение за околните, а не от мненията на околните за себе си...

П.П. Не се хващам за дреболии, за да ти се заяждам (както се опитваш да изкараш) ... просто не съм съгласен с мнението ти!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Млада ли е ?! Даскалката
    Тя ако беше млада още щеше да е с всичкия си
    ГРЕШКА !! Я виж само тук колко тийн-ки вече не са с всичкия си

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Хм,изпадала съм в подобна ситуация и не стана.С моя Иван нищо не стана и реших,че е глупаво да се занимавам с него.И наистина оцених 'Ники' и бях доволна,че съдбата е направила така,че до себе си да имам момче,много по-свестно от Иван .Даааа,ама аз по Иван се превъзнасях 2 години и макар да се събрах с Ники,чувствата ми към него бяха нещо като към най-добър приятел.Сигурна съм,че звучи тъпо това,което написах сега,но е самата истина.А и бях на 13...
    Но както и да е-човек не избира в кого да се влюби.Аз мога да оценя Ники,но не мога да се накарам да се влюбя в него.
    и едва ли не да съм благодарна,че има някой,който ме харесва....Да,радвам се,че има такъв човек,но аз като не изпитвам такива чувства към него?
    Темата ми се струва малко глупава точно поради тази причина.Не получаваш това,което искаш,ама бъди благодарен,че получаваш друго,също толкова стойностно.
    Но в този случай има разлика между благодарство и любов.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Млада ли е ?! Даскалката
    Тя ако беше млада още щеше да е с всичкия си
    ГРЕШКА !! Я виж само тук колко тийн-ки вече не са с всичкия си
    Вярвай ми тази е уникат [-o<
    Ако не вярваш питай автора на темата [-o< На него (а и на xplay ако не се лъжа) съм му разказвала доста от историите й [-o<
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    Много смисъл има в темата-евала.
    Общо взето жените са инати И винаги искаме Иванчо Колко хора искат Иванчо?Да си признаят..никой не гледа Ники..жени.Няма да се промениме и те така..
    Аз си признавам! Иванчо!
    Бях така до преди 2 седмици ама Иванчо си хвана приятелка и аз направо го намразих ,но въобще не съм забелязала Ники кой е, защо е?! Нямам наидея..Но си харесах друг Иванчо дано да се окаже той Ники объркана работа,обаче тоя новия Иванчо ми обръща внимание не е да не ми обраща

П.С. С пръвия Иванчо имахме нещо миналото лято и от тогава немога да го забравя даже както пише в историята се бях депресирала
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    П.С. С пръвия Иванчо имахме нещо миналото лято и от тогава немога да го забравя даже както пише в историята се бях депресирала
    Яко е одрусал джанката а ?!

донякаде си прав........

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    Рейзър - ясно съм упоменал да загърбиш тези които не ти обръщат внимание и да се насочиш към тези които те харесват.
    И за Ивето

Mне... човек трябва да се стреми да притежава това, което сам харесва и да се ръководи главно от собственото си мнение за околните, а не от мненията на околните за себе си...
    Ивето е съгласна с RaZzer ...

Не се сърди ...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Темата е много точна.
    Мое мнение.
    Аз по тая логика си намерих моя Ники.
    И вече година и два месеца сме си 'хйепи'.

пп: ам, той наистина се казва Ники

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Темата е много точна.
    Мое мнение.
    Аз по тая логика си намерих моя Ники.
    И вече година и два месеца сме си 'хйепи'.

пп: ам, той наистина се казва Ники
    Той знае ли, че е компромисен вариант?

Град
    В мислите на хората
    Рейзър, тихо моето дете. Знам че си от сектата "Дреме ми на шнура за вашто мнение. Аз съм си аз и ще си троша главата, нищо че има и по добър вариант"

Тук е само за правоверни

Dr. Gregory House

Рейзър, тихо моето дете. Знам че си от сектата "Дреме ми на шнура за вашто мнение. Аз съм си аз и ще си троша главата, нищо че има и по добър вариант"

Тук е само за правоверни
    Ъ... май и ти си от ония, дето хулиш в съседната тема, че като не им харесва мнението на някого и се нахвърлят върху него Поне ако ще се нахвърляш - дай културно с доводи - кви са тия простотии...

Супер фен Аватара на l0lz

Тук е само за правоверни
    Ъ... май и ти си от ония, дето хулиш в съседната тема, че като не им харесва мнението на някого и се нахвърлят върху него Поне ако ще се нахвърляш - дай културно с доводи - кви са тия простотии...
    При положение, че е на 20+ години, виж къв селски характер има..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    В мислите на хората
    Хихи хейт по мой адрес

Не бе приказвайте си, не ви спирам. Рейзър, чадо неверно - нищо против да си чупиш главата нямам. Коментирам си просто

Що се засягаш?

А ако спрете да ми цитирате чаршафите ще сте направо идеални.

Dr. Gregory House

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    Чудесна логика. Значи млади дами тръгнете с някого,когото не харесвате,за да сте доволни от живота.Накарайте се да искате нещо,което не ви влече.Мммм...правилно ли съм разбрала?
    Цаката на темата не беше ли да не си забиваш погледа в един, а да се оставиш отворен за други хора?

Щото, виж, като тичаш по някой си и му падаш в краката, а на него не му дреме на кофата за тебе, кво става? Тровиш си живота и се тормозиш.

А като погледнеш малко по-встрани, там що да не е човека, който наистина ще те оцени?

Да се бориш за това, което искаш, окей.. всеки си има пълното право.
    Обаче когато резултата е само разочарование и болка, и се вижда, че надежда няма, тогава кфо? Продължаваш да си биеш главата в стената и да се инатиш?

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    В мислите на хората
    тафи така е колежке. Ама рейзър има друго мнение И си знае неговото Точно като Гери от историйката

Жив и здрав да е.

Dr. Gregory House

Град
    Враца
    Ми мисля, че си изказах мнението и по неговия въпрос

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    Яко е одрусал джанката а ?!
    Не!Не давай предположения като незнаеш за кфо става въпрос
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Не бе приказвайте си, не ви спирам. Рейзър, чадо неверно - нищо против да си чупиш главата нямам. Коментирам си просто

Що се засягаш?
    Не съм се засегнал... опитвам се да ти обясня, че е лицемерно да бъдеш от хората, против които плюеш И това, че нямаш какво да кажеш по въпроса те кара да пишеш някви глупости, които нямат никаква логическа връзка с това, заради което започна спора...

Град
    В мислите на хората
    Не съм се засегнал... опитвам се да ти обясня, че е лицемерно да бъдеш от хората, против които плюеш И това, че нямаш какво да кажеш по въпроса те кара да пишеш някви глупости, които нямат никаква логическа връзка с това, заради което започна спора...
    Обаче се пускаш по пързалката сам. Разбрах ти позицията, уважавам ти мнението, но не съм съгласен с него. Не казвам че то е грешно, всеки има право да си троши главата както намери за добре. Просто те майтапя и ти ми се връзваш.

Капиш?

Ама верно като на малоумни трябва да ви се обяснява

Dr. Gregory House

Мерси за обяснението като на малоумен

Ае стига глупости... да оставим темата да се развива - моето и твоето мнение всички ги разбраха...

Град
    столицата
    Повечето от вас така и не разбраха за какво става въпрос.Прочетете няколко пъти написаното,преди да пишете глупости.
    Трябва да се подхожда разумно към ситуацията.Гери е допуснала грешката да се влюби сериозно,а е имала шанс да го предотврати.Винаги може да се тушира всичко още в зародиш,като виждаш,че не става.
    НО,не винаги историята завършва тъжно.Все пак е възможно Иван най-накрая да оцени Гери,но това ще е с цената на прекалено много сълзи и болка за Гери.Когато пък Гери си намери приятел,Иван ще я хареса нея и историята ще зсе повтори
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си