- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не можеш винаги да получаваш това което искаш, но...
Първоначално написано от RaZzer
![]()
Той НЕ Е компромисен вариант.
Просто исках да намеря някой, който да ме обича, а не някой супер готин пич. Не че не ме подлудява, ама на пъво място гледах да ме обича и уважава.
Даже аз тичах по него, не той по мен.
Поздавявам те, за което...Просто исках да намеря някой, който да ме обича, а не някой супер готин пич. Не че не ме подлудява, ама на пъво място гледах да ме обича и уважава.(Тва сериозно го казвам, нищо, че звучи малко иронично)
Повечето вече гледат външността..наистина евала за решението тиПървоначално написано от RaZzer
![]()
^ Дълбоко ме съмнява този Ники да е грозен и тя да го е избрала заради това му .. качество (?!). Беше доста тъпо изказване, че го е предпочела пред някой "готин пич" бай дъ уей. Надявам се осъзнавате защо. ;д А ако греша и наистина се заблуждава, че грозните са по-красиви отвътре (да, всички си мислим за черва и органи, не се правете на остроумни) ... горката. ;д Ах, и още нещо - няма нищо лошо да гледаш външността на хората, никой не иска да бъде с чудовище, не се правете на света вода ненапита. ^^
P.S. Съжалявам за отклонението, не се сдържах. :}
искам да добава в мнението пред мене че е прав пича и че наистина тея грозните са по грозни от вътре, защото се комплексират че не могат да бъдат като здравите батковци с яките каки, и някси толкова са комплексирани и празни че не остава нищо от тях...Първоначално написано от AFT
Накадах пича от предния пост, всъщност е пичка
Но нищо де, ти нали не четеш
Йоана - абеее ти не разбираш.Слушай малките сега
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
бе кво ти дремеПървоначално написано от valdesbg
важното е че е прав...
така де права...
Ъм, нямах това предвид. ;д Комплекси може да имат и грозните, и красивите. о.О Идеята ми беше, че всичко е до човек, не до външността му и това, че има крив нос не е гаранция, че е щедър, както това, че има идеални черти не означава, че гадняр. ;д Ох, адските примери давам, съжалявам, надявам се сега си ме разбрал. ^^Първоначално написано от Nakadah
P.S. Тая тема толкова отбивки в черни пътища направи, че вече забравих по коя магистрала се движеше... така де, забравих за какво ставаше дума. ;д
знам какво имаш предвидПървоначално написано от AFT
и честно казано си първия човек който виждам да мисли по начина по който аз мисля...
и все пак това нещо не може да се обесни, така че се надявам хората да са достатъчно наблюдателни и умни че да го разберат..
Jo, те моите теми странно защо все поемат по 1000 различни посоки. Адските приемри, честно![]()
Dr. Gregory House
защото и ти като мене не можеш да пишеш есетаПървоначално написано от valdesbg
Ще си направим клуб на неразбраните. ^^
П.П. Пък моите есета винаги стават много дълги. :/
пърфектПървоначално написано от AFT
говориш ли английски ?
правилно
ма наистина говориш ли ?
ако да?
аре ми пишеш есетата моля![]()
Абе, аз на български не мога да се изкажа както трябва и хората да ме разберат, ти на английски искаш. ;д
деаПървоначално написано от AFT
на български има кой да ми ги пише...
ма тука всичко е на английски...
J айде![]()
Накадах и бтв есетата са ми много хубавиГоспожата ми по бел се гордееше с тях :Р
Dr. Gregory House
бате тука никой не говори Български освен мене...Първоначално написано от valdesbg
Бе цигането дето ме хвалеше умря, таа сега няма кой. Не бе сериозно, като бях млад пишех като хората. Сега...е сега е друго нещо вечеПървоначално написано от AFT
![]()
Dr. Gregory House
Като казвам, че не съм търсила "супер готин пич", "плейбойче", "гъзарче" или както там им се вика, не означава, че съм търсила някой грозник. Напротив. Аз не мога да си отговоря, как бих се влюбила в момче, което НЕ ПОЗНАВАМ, само по характера? Та аз изобщо не му знаех характера. Влюбих се по външността, а по характера му го обикнах.
Предполагам ме разбрахте.![]()
Темата за мен е пълна глупост.Ако Гери (примерно) е яко хлътнала по Иван,то тя не може насила да заобича някой друг,примерно Пешо...Тя ще продължи да си обича Иван и това е.Дори да тръгне със някой достъпен за нея - бил той Пешо,Тони,Здравко,Тодор,Зор бас Ноколайко или там който е,тя няма да е щастлива.Какъв е смисъла да се правиш че обичаш някой?
П.П. Аз самия съм бил един Пешо и никак не ми беше приятно когато моята Гери ми каза за нейния Иван.Вината беше нейна че е крила и че ме използвала,но накрая аз пострадах.
Айде по живо по здраво.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Не можеш винаги да получаваш това което искаш, но... винаги можеш да хленчиш
Бате, хубава ти е темата.
Дано някой да се сети да я прочете и да взема пример от по-големите.
п.с. радвам се, че съм те вдъхновила.![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Малчо, всеки си знае неговото. Но се намират хора, на които да помогне/
Ей го - романтика си дрънка глупости и си мисли че са верни
Жив и здрав да е. Толкова смачкан човек, не бях виждал от много време
Накадах, и това го имаНачините да постигнеш това което искаш са много.
Dr. Gregory House
Познато