- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашата първа целувка?
Разкажете за нея.![]()
Ето и аз ще разкажа за моята:
Значи бях си гадже с едно момче,той беше на 14,аз на 12.Бяхме заедно вече от около 2 Седмици,но още не се бяхме целунали,може би,защото и на двамата щеше това да е първата ни целувка и просто ей така да се целунем веднага щом тръгнем щепе да бъде странно.И така един ден гаджето ми и една приятелка се бяха разбрали той да ме целуне по бузата,не си спомням защо точно там.
И аз разбрах,че искат това да направят и когато дойде момента ... прегърнахме се и той тръгна да ме целува по бузата,но не знам какво ми стана и се обърнах и без да има никаква идея той ,устните ни се пресрещнаха ... Беше много хубаво.
![]()
Такава тема има, не един път е пускана. Няма да ти дам линк, щото търсачката изкарва досаттъчно резултати.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абе нещо търсачка а у ... няма ли за вас ???![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Моята първа целувка беше меко казано ..... тъпа....бях седнала на 1 пейка и тогава "гаджето" ми изскочи от някуде и ми пусна един голяяям език
стреснах се
![]()
еми мойта... едно момиче ме научи когато бях на 10... а истинската ми първа целувка беше на 12 а момчето беше на 13... у нас... нашите ги нямаше и той дойде у нас, стояхме на компютъра а той беше седнал на леглото (то е точно до бюрото ми) и аз по едно време просто се обурнах и се мляснахме... после час и половина си въртяхме езици![]()
![]()
![]()
имаш ли представа колко милиона такива теми има.. ?