- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кои от тези 10 неща бихте направи за приятел?
щом човека си заслужава и ще оцени усилието бих направила всяко едно. дори някои от нещата вече съм ги правила за приятелите си (4,5,8 и 9)
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
има ги, но са меко казана огромна рядкостПървоначално написано от buffalo88
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
5 8 и 9 .. За останалите зависи от случая.. но за едно определено момиче и живота си давам![]()
![]()
за приятелката ми всичките, за приятел нито 1![]()
1. Бихте ли убили човек заради приятел?
2. Бихте ли се самоубили заради приятел?
3. Бихте ли провалили живота си заради приятел?
4. Бихте ли се отрекли от родителите си заради приятел?
5. Бихте ли дали всичките си пари за приятел?
6. Бихте ли станали донори за приятел?
7. Бихте ли останали без крак/ръка/пръст/око/ухо заради приятел?
8. Бихте ли предоставили ваша къща или апартамент на приятел?
9. Бихте ли просили заради приятел?
10. Бихте ли убили ваш приятел, за да го спасите от нещо ужасно?
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
az nikoga ne bih napravi takova ne6to zarad priqtel nezavisimo da li mi e nai dobriqt priqtel ne bih napravil ni6to ako primerno mi kaje da obiq edi si koi 4ovek 4e mnogo go bil draznil ne bih go napravil tva nezavisimo 4e mi e nai dobriqt priqtel kato iska sam da si go var6i tva mene da ne me zamesva v takiva ne6ta
Хахахахахх!Първоначално написано от Nam3less3
Амммм нито 1Да умре на улицата ако ще!
.........
Единствено за братовчедка ми бих направила такива неща, тъй като тя ми се е доказала и я имам като сестра. От останалите нямам толкова ценен приятел, за когото бих направила такива неща.
1. Бихте ли убили човек заради приятел?-Може би да
2. Бихте ли се самоубили заради приятел?-Категорично не
3. Бихте ли провалили живота си заради приятел?-Да
4. Бихте ли се отрекли от родителите си заради приятел?-Може би не
5. Бихте ли дали всичките си пари за приятел?-Да!
6. Бихте ли станали донори за приятел?-Да!
7. Бихте ли останали без крак/ръка/пръст/око/ухо заради приятел?-Пръст-да, око-не.Относително е
8. Бихте ли предоставили ваша къща или апартамент на приятел?-да
9. Бихте ли просили заради приятел?-Просили може да се визуализира различно в различните очи.Дали бих търсила много усилено пари за приятел-да.
10. Бихте ли убили ваш приятел, за да го спасите от нещо ужасно?-Не.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
6. Бихте ли станали донори за приятел? да
8. Бихте ли предоставили ваша къща или апартамент на приятел? да
9. Бихте ли просили заради приятел? да
![]()
Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!
http://angel4etogeri.blogspot.com/
Нищо от тези 10 не бих напрашил за който и да е особено за парите.![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Нямам толкова близка и истинска приятелка/приятел. Никой не струва. Просто те също не биха направили тези неща за мен.
Има над какво да се размишлява по тези въпроси..
1. Бихте ли убили човек заради приятел? - ако приятелят ми е в опасност, а въпросният човек е психопат, който е намислил да го разфасова, бих се опитала да му помогна, да. Само че с 16те си години, 160те си сантиметра височина и неспособността на мозъка ми да работи при напечени ситуации, не знам как ще обезвредя психопат.Ако подръка се размята някъв пищов, сигурно ще го гръмна, ако разбера преди това как се работи с него.
2. Бихте ли се самоубили заради приятел? - не, не бих го направила. Не виждам така с какво ще му помогна.
3. Бихте ли провалили живота си заради приятел? - и в това не откривам много смисъл. Ако неговият живот е провален, ще съм му от много по-голяма полза ако му помогна да си стъпи на краката, не мисля, че се почувства добре, че съм си пропиляла и своя живот, 'за да не се чувства самотен и единствен с кофти живот'.
4. Бихте ли се отрекли от родителите си заради приятел? - мне, родителите и приятелите нямат много допирни точки в моя живот. Чувала съм хора да се отказват от родителите си заради гаджета, но заради приятели... не бих го направила, не виждам смисъл.
5. Бихте ли дали всичките си пари за приятел? - да, ако наистина се нуждае от тях. Друг е въпроса, че не разполагам с повече от 5-10 лв дневно, ако ще са му от полза, веднага.
6. Бихте ли станали донори за приятел? - да, бих. Предполагам обаче се има предвид донор на бъбрек, преливане на кръв и такива неща.. Не мисля, че бих си дарила сърцето, защото това е равносилно на въпроса за самоубийството.
7. Бихте ли останали без крак/ръка/пръст/око/ухо заради приятел? - Не мога да реша. Ако от това зависи живота на приятел, предполагам, че бих, но са малко хората, за които ще го направя.
8. Бихте ли предоставили ваша къща или апартамент на приятел? - За див купон ли става дума?Ако не потроши всичко е добре дошъл по всяко време.
9. Бихте ли просили заради приятел? - да.
10. Бихте ли убили ваш приятел, за да го спасите от нещо ужасно? - не.
И, въпреки че някои от нещата бих ги направила, прекалено много зависи кой е въпросният приятел. За много малко бих направила някои от тези неща, да не кажа, че е само една..
1. Бихте ли убили човек заради приятел?
Първоначално написано от faststep
Първоначално написано от pitbulll
1. Бихте ли убили човек заради приятел?![]()
2. Бихте ли се самоубили заради приятел?![]()
3. Бихте ли провалили живота си заради приятел?![]()
4. Бихте ли се отрекли от родителите си заради приятел?![]()
7. Бихте ли останали без крак/ръка/пръст/око/ухо заради приятел?![]()
9. Бихте ли просили заради приятел?
10. Бихте ли убили ваш приятел, за да го спасите от нещо ужасно?![]()
За всеки един въпрос зависи от случая, ако наистина се налага разбирам, но е така няма начин.