- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кои от тези 10 неща бихте направи за приятел?
П.П може би не съм намрила толкова добри приятели...та да се самоубия,убия и т.н.....само за сестра ми бих напраила тези"грехове"Първоначално написано от pitbulll
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
темата е много как да кажа някак не важна,а не знааами повечето тук сме даже под 18,а да тазе възраст изобщо не може да се каже дали имаш истински приятел..това взема да си проличава едва,когато живота започне и си покаже колко може да е гаден,когато останеш сам,когато не можеш да вземеш решение...едва в подобни ситуации разбираш дали имаш приятел...според мен темата е безсмислена
![]()
6.8.9.
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
1.Първоначално написано от pitbulll
![]()
НЕ!!!!!!!
2.НЕ!
3.НЕ!
4.НЕ ЗА БОГА!
5.Почти.. зависи..
6.може.. ако ми е най-добрия.. но пак ще се замисля дали да го направя
7.Не ве.. как..![]()
8.Еми ако няма къде да отиде.. ще го приютя
9.Ебати въпроса.. толкова ли да съм закъсала?..![]()
10.Не.. Нали ми е приятел за бога..
btw ти по-тъпи въпроси май не можа да измислиш?![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ebasi prostotiite. koi mnogo cenen priqtel 6e te nakara da zagubi6 krak\raka\oko i kvoto i da e. emi mn qsno 4e nqa. moje da prozvu4i egoisti4no ama nqa se podloja na teq mu4eniq kvi sa teq gluposti... koi fr 6e mi go pri4inqva...
hating you makes me all warm inside : )
ЗА мой много ценен приятел ? Сещам се само за един , затова за него ще отговоря така ; 5,6,7,8,9 ..Първоначално написано от pitbulll
Ако ми е истински приятел , няма да позволи да се самоубия и никога не би ме наранил толкова жестоко за да го направя , нито пък убийството на някой друг заради него.. Всъщност много мога да пиша тука , но смисъл няма всеки приема приятелството по различен начин.Аз смятам , че истинския приятел никога не би искал да провалиш живота си заради него , а точно обратното , затова и смятам , че не бих направила първите 4 за някой ,,![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първите 4 никой истински приятел не би ги искал от мен.Първоначално написано от pitbulll
1.Зависи кой е![]()
2.Не
3.Не , не си струва , не се знае до кога ще ми е приятел.
4.От някои да![]()
5.Да , ако наистина се нуждае , да.
6.Да.
7.Не![]()
8.Е ,да ма да не остана на улицата все пак![]()
9.Не.
10.Ако е болен от неизлечима болест и се мъчи , да .
(hug) (hug) :* :* (hug) (hug)
Първоначално написано от pitbulll