1. Бихте ли убили човек заради приятел? РАЗБИРА СЕ- ако този, когото трябва да убия, не ми е симпатичен...
2. Бихте ли се самоубили заради приятел? РАЗБИРА СЕ- но само ако преди това се сприятеля с някой шаман, който умее да съживява мъртви...
3. Бихте ли провалили живота си заради приятел? РАЗБИРА СЕ- но в никакъв случай преди да навърша поне 100 г...
4. Бихте ли се отрекли от родителите си заради приятел? РАЗБИРА СЕ- ако евентуално един ден родителите ми се напият и профукат цялото ми наследство на хазарт...
5. Бихте ли дали всичките си пари за приятел? РАЗБИРА СЕ- винаги и абсолютно всичките пари (които имам в джоба си в момента)...
6. Бихте ли станали донори за приятел? РАЗБИРА СЕ- освен ако не става въпрос за мозък (кой би могъл да даде нещо, което няма? )...
7. Бихте ли останали без крак/ръка/пръст/око/ухо заради приятел? РАЗБИРА СЕ- при условие, че един ден се науча да регенерирам...
8. Бихте ли предоставили ваша къща или апартамент на приятел? РАЗБИРА СЕ- под наем...
9. Бихте ли просили заради приятел? РАЗБИРА СЕ- ако преди това той/тя се е хванал/а на бас, че никога не бих просила (залогът е удвоената стойност на изпросеното).
10. Бихте ли убили ваш приятел, за да го спасите от нещо ужасно? РАЗБИРА СЕ- но тогава и само тогава, когато той/тя ми е подписал/а декларация, че дава изричното си съгласие (пред свидетели, естествено!).