.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от liubopitko
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Човек ти си я молил тогава кво очакваш да стане покажи на едно момиче че е всичко за теб и 90% от тях се взимат за богини и почват да те правят на прост.Забелязал съм тука че голям процент от момчетата които пускат теми за загубена или изчезваща любов са направо паднали в краката на приятелките си.Така ли не разбрах те че това е сигурния начин да се прецака всичко момичетата не се кефят на такива изпълнения те са си момичета искат момче до себе си а не още едно момиченце.
    За съжаление това е реалността, ама според мен процентите не са 90 ами 97%
    АБСОЛЮТНО..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от venom0706
    Тя сама ми даде паролата си в скайпа и ми каза да влизам когато поискам.Тя също има моята.Просто влезнах за да проверя дали съмненията ми ще се окажат верни.
    Като има съмнения - се проверяват в разговор, а не в заобиколни проверки...

Говори с нея,питай я дали има чувства към най-добрия си приятел и заслужава ли си да сте заедно ако има такива..или я питай дали иска по-силно да е с теб или с най-добрия и приятел.

Но не и говори със заобиколки кажи и: Ще дойдеш ли да поговорим. или Имам малко въпроси към теб и искам да се отнесеш сериозно над нещата.

Но както пише в по-горен пост по-добре е да те заболи сега и да ти мине отколкото вечни болки!От личен опит го знам по-добре е колкото и невероятно да ти звучи
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    остави я
    1 шише водка с аверче
    дискотека
    курви
    бой за приятелчето и
    релакс с масе на пейка
    наспи се

100% ще те потърси след това! ако не... не заслужава!

То е ясно,че трябва да поговориш с нея.Бъди директен и без много овъртане.Но според мен едва ли знае какво иска.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Подигравка...

Зле сиииии

За чий късаш с някого след като пак се събирате? Какъв е смисъла на късането? И защо по дяволите се ровиш в чужда кореспонденция? Ти си за бой, не тя.

Верно е че тя е неориентирана, ама ти си поне 2 пъти по неориентиран от нея. Какво да правиш ли - зарязвай я, и не поглеждай момиче изпбщо докато не си оправиш кашата в главата и в нагласите и разбиранията за живота. То това твойто е било нужда, а не обич и любов....

Ай със здраве

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

неможеш да кажеш че не те обича,но найстина е постапила гадничко кам теб.......
    макарче така си говорат на сланце и тем подобни тва няма значение.......
    и аз си говоря с мойте фр така такаче..........
    ако има все пак някви чуства кам тях и ти ги виждаш по добре
    я остави на мира..........

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Съгласен съм с valdesbg това късане събиране не е хубаво само ви обърква главите събирате се с надеждата да е както отначало или за нещо още по добро но рядко е така повечето пъти се удължава агонията на връзката.Всички казват така говорели с приятелите си а колко от вас са били на косън да тръгнат с тия приятели.Момичето много добре знае че момчето има чувства към нея и да му говори така ами подозрително си е.Извода е един авторе единия от вас е резерва врътка си ви и 2-мата докато нещата с единия не се прецакат и така няма да остане на сухо.А ти продължавай да не се държиш като мъж на място и ще изхвърчиш то можи и вече да си изхвърчал ама да не ти е съобщено.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    40 Miles from the Sun
    А може би просто няма какво да си дадете вече? Ти хубаво я обичаш, но доколкото разбрах нещата не вървят както трябва. Защо се измъчвате още? Продължи напред, но без нея. Намери друга. Нормално е да мислиш,че няма да обичаш друга като нея и т.н., но и това ще мине. ;]

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Какъв е смисъла на късането? И защо по дяволите се ровиш в чужда кореспонденция?
    Проверката е висша форма на доверие!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Цитирай Първоначално написано от Joc
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Какъв е смисъла на късането? И защо по дяволите се ровиш в чужда кореспонденция?
    Проверката е висша форма на доверие!
    А да бе..

Тия ги разправяй на баба ми

(ако помислиш малко ще видиш колко лишено от смисъл е)

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Насред пустошта, между сенките
    Ами кво за обръщенията ??? Аз на най-добрата ми приятелка казвам тези и други подобни весели неща.. Тя е мойта курвичка Минавал съм я 2-3 пъти, но откакто имам гадже не така ... Иначе гаджето ми знае как си говорим нищо не ми казва щото се обичаме Преди 5 дни тръгнахме след дълга раздяла (:: Имаме 9 месеца преди това,, нИ знам за кво се скарахме.. все едно излизам от темата.. РЕВНОСТТА НЕ ПОКАЗВА ЧЕ Я ОБИЧАШ, А ЧЕ НЕ Й ВЯРВАШ!!! Ти си за бой!
    Помнете смъртта, защото единствено Тя е неповторима!

Сбогом на всички пътници,
    които с нокти се крепят,
    защото аз подрязах своите
    и падам за последен път.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от venom0706
    Може би...и все пак я обичам.
    Тогава бъди за подигравка .......
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си