Момичето,което обичам се подигра с мен...Нашата история започна отдавна с връзка с много обич и разбирателство, и постепенно се влюбих в нея до такава степен,че да не мога без да сме заедно..Тя е всичко за мен и предполагам така ще си остане...За съжаление
онази почти перфекна връзка приключи и за известно време ня бяхме заедно,след което отново тръгнахме.За съжаление нищо вече не беше така както преди и по-голямата част от връзката премина в караници.И все пак намирахме начин да останем заедно защото предполагах че не можем 1 без друг.Докато вчера не и влезнах в skype-a и не видях някои неща.В чатовете с най-добрия и приятел пишеше "слънце","мило","миличък"и пишеха разни още по-гадни неща,от които ми стана много ш*бано.Говорих с нея и тя ми каза,че всичко било на майтап,но когато четях тези работи,сигурно всеки би си помислил разни неща.Тя винаги е имала някакво по-специално поведение към този нейн приятел,а и той към нея също,дори са щели да тръгват преди време,когато скъсахме 1-вия път,но тя все още обичала мен,и все пак,от написаното в skype не знам какво да мисля.Обичам я страшно много,но се чудя дали и от нейна страна има същите чуства..Кажете ни вие какво мислите за това и дайте съвет,не че ще повлияе на решението ми,просто искам да чуя и други гледни точки.