.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: HELP!!!S.O.S!!!

HELP!!!S.O.S!!!

Здравейте!Видях,че подобна тема имаше,но тук ви моля да дадете съветче,защото съм сигурна,че има и други такива случаи!НАистина не е болка за умиране,но е страшно неприятно едно малко досадно човече [малкия ми брат] да спи в твоята стая,всеки ден да те буди в 5 часа презноща,а майка ти да защитава само него!!!Това е адски досадно,а най-големия ми проблем е че с майка ми неможем вече да се гледаме една друга,постоянно сме изнервени,и не стига,че гледам брат денонощно докато майка ми ходи по кафета,гимнастики и прочие,но и на всичкото отгоре не получавам дори едно МЕРСИ!!!И най-лошото е че ситуацията е такава че майка ми си живее живота докато аз седа в къщи да дондуркам брат ми(защо в къщи?защото брат ми не е за пред хора.невъзможно лигав е)дааа брат ми е и адски много го обичам,но всичко това...и особено през лятото..ми дойде в повече!!!ЖИВЕЙ МИ СЕ!!!ПОЧИВКА СЪМ!!!А ВМЕСТО ТОВА... Не казвам,че майка ми няма право да си живей живота,но имам чуството че малко прекалява вече и когато се опитах да поговоря с нея,че мога да гледам брат ми,нооо не винаги тя ми се развика и ми даде куп задължения!!!!ПОМООООЩ!!!

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Ми че ще го гледаш няма къде да ходиш.Щеш нещеш той ти е брат

А да бе..кфо като и е брат? Веднъж два пъти добре..ама все пак майка му го е родила за да го гледа а не да го оставя на нея и да си живее живота..просто казваш че ти омръзна и няма да го гледаш и точка! Да си прави сметка,не си и детегледачка..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Преди време и аз бях така само дето с майка ми си бяхма в перфектни отношения пък и тя си гледаше брат въпреки че и баба много и помагаше а аз си се веех насам натам и затова мисля че майка ти не е права се пак на тия години ти трябва да имаш време и за себеси.С това разбирасе не искам да кажа че не трябва да помагаш просто трябва да има граници.

Ако знаеш колко познато ми звучи...
    Моя брат е на 10. Аз съм почти на 14. Майка ми не позволява да се излиза между 12 и 16 часа. Сутрин той я излезе, я не. Ако не излезе ме буди, за да му правя сандвичи, чай и прочие. Ако и двамата сме в къщи, което е неминуемо, постоянно ме дразни. Ако съм на компа - пусни ми онази песеен!", "Искам да ми сипеш сок, аз винаги ти сипвам". Или "айде да си играеме" и то не е да иска някаква игра - примерно монополи или нещо такова - той иска на бебешки игри. Ако не стане неговото започва да ми пише по клавиатурата неща от типа "йахгксг", а аз да кажем си чатя и ги изпраща. Или пуска кучето в стаята, а то е още малко и диво и всичко що види - в устата му. Мога още 1000 реда да изпиша, но мисля, че придобихте някаква представа. Ако кажа на нашите - карат му се, наказват го - нищо не помага...Да добавя, че когато сме сами в къщи през 5 минути звъни на майка ми и и' казва, че съм го биела, а въобще не е така При мен положението не е същото, но все пак не си сам/а

мерси многоооо

Мерси!

мерси многоооо

много благодаря на всички писали тук!!!

Моята разлика с брат ми е 11 години и аз доста често си го гледам когато мама има работа(сега съм на 1.И мен той понякога много ме дразни ама аз много си го обичкам и си го гледкам.
    А на теб нищо не ти пречи да отидеш в парка с него на детската площадка и да вземеш приятелки и така хем ще го гледаш,хем ще си с приятелки.

Град
    София
    майка пък не искаше преди да ми го оставя понеже изобщо не му обръщах внимание. мисля че детето го беше страх от мен..

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Нямам такъв проблем, но като нямате време за още едно дете ваще за какво са го направили ?! Аз като станах на 4 почнаха да ме оставят сам в нас и си бях на автопилот.

Град
    София
    Аз не мога да помогна, защото имам по-голям брат с който обаче си живеехме супер докато живееше в нас, а сега като се връща си прекарваме пак супер. Никога не съм го тормозел, нито той мен и сега като чета това и просто се чудя с брат ми ли сме били сбъркани или е нещо друго.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Re: HELP!!!S.O.S!!!

Цитирай Първоначално написано от preskaa85
    Здравейте!Видях,че подобна тема имаше,но тук ви моля да дадете съветче,защото съм сигурна,че има и други такива случаи!НАистина не е болка за умиране,но е страшно неприятно едно малко досадно човече [малкия ми брат] да спи в твоята стая,всеки ден да те буди в 5 часа презноща,а майка ти да защитава само него!!!Това е адски досадно,а най-големия ми проблем е че с майка ми неможем вече да се гледаме една друга,постоянно сме изнервени,и не стига,че гледам брат денонощно докато майка ми ходи по кафета,гимнастики и прочие,но и на всичкото отгоре не получавам дори едно МЕРСИ!!!И най-лошото е че ситуацията е такава че майка ми си живее живота докато аз седа в къщи да дондуркам брат ми(защо в къщи?защото брат ми не е за пред хора.невъзможно лигав е)дааа брат ми е и адски много го обичам,но всичко това...и особено през лятото..ми дойде в повече!!!ЖИВЕЙ МИ СЕ!!!ПОЧИВКА СЪМ!!!А ВМЕСТО ТОВА... Не казвам,че майка ми няма право да си живей живота,но имам чуството че малко прекалява вече и когато се опитах да поговоря с нея,че мога да гледам брат ми,нооо не винаги тя ми се развика и ми даде куп задължения!!!!ПОМООООЩ!!!

Знам какво ти е! Аз имам сестра на 6 и първите 2 години от живота си тя беше предимно под мои надзор но в един момент вече няма мн голяма нужда да я гледам смисал тя си играе в моита стая а аз кисна пред компа и кат иска нещо идва и ми казва. Чесно казано съм доста доволен че трябваше да я гледам докато нашите ходеха на работа докато беше малка защото се научих да готвя да пера и т.н. и съм сигорен че почти напълно съм готов след време да имам собствени деца(смисал след кат завърша ) Но както казах знам кво ти е щот и мен ме бяха хвнали за детегледачка но този период мина и са съм доволен щот рядко ми се случва да я гледам и имам доста време.

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от D12Respect
    Ми че ще го гледаш няма къде да ходиш.Щеш нещеш той ти е брат
    Така е.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Ти пък се възползвай малко от това, че стои повече при теж и го научи малко на самостоятелност и навици каквито ти смяташ за правилни... Научи го да не те буди например - като ще седиш вкъщи, поне се наспивай...

Има някои родители, и по-точно родителки, които си мислят, че момичето от малко трябва постоянно да лъсва къщата и да гледа малкото си братче/сестриче. Така, един вид, го учат на отговорност и домакински задължения. На мен обаче ми е глупаво това да оставяш двете си деца да се гледат взаимно, оставени на произвола.

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Има някои родители, и по-точно родителки, които си мислят, че момичето от малко трябва постоянно да лъсва къщата и да гледа малкото си братче/сестриче. Така, един вид, го учат на отговорност и домакински задължения. На мен обаче ми е глупаво това да оставяш двете си деца да се гледат взаимно, оставени на произвола.
    Pravilno
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    preskaa85 мисля цхе трябва да седнеш и да поговориш с майка си и да и обясниш как стоят нещата обясни и че и ти имаш нужда от малко спокойствие и свободно време та нали е лято?! Надявам се майка ти да те разбере а ако не що за майка шще е тогава пожелавам ти успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си