Здравейте!Видях,че подобна тема имаше,но тук ви моля да дадете съветче,защото съм сигурна,че има и други такива случаи!НАистина не е болка за умиране,но е страшно неприятно едно малко досадно човече [малкия ми брат] да спи в твоята стая,всеки ден да те буди в 5 часа презноща,а майка ти да защитава само него!!!Това е адски досадно,а най-големия ми проблем е че с майка ми неможем вече да се гледаме една друга,постоянно сме изнервени,и не стига,че гледам брат денонощно докато майка ми ходи по кафета,гимнастики и прочие,но и на всичкото отгоре не получавам дори едно МЕРСИ!!!И най-лошото е че ситуацията е такава че майка ми си живее живота докато аз седа в къщи да дондуркам брат ми(защо в къщи?защото брат ми не е за пред хора.невъзможно лигав е)дааа брат ми е и адски много го обичам,но всичко това...и особено през лятото..ми дойде в повече!!!ЖИВЕЙ МИ СЕ!!!ПОЧИВКА СЪМ!!!А ВМЕСТО ТОВА... Не казвам,че майка ми няма право да си живей живота,но имам чуството че малко прекалява вече и когато се опитах да поговоря с нея,че мога да гледам брат ми,нооо не винаги тя ми се развика и ми даде куп задължения!!!!ПОМООООЩ!!!