- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какви са тези пъпки?
xasd
На баща ми му излизат такива от слънцето![]()
мда може да е от слънцето или ако се бръснеш..незнам![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
От слънцето е, тва е алергична реакция и на мен ми излизат, но по гърба..
И аз ги имам подобни,но по ръцете (малко са)![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
някакъв начин да се махнат? те по принцип не си личат мн но на слънце се забелязват
+1 Съгласна съм!Първоначално написано от mokka
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ами алергична реакция може да е от слънцето , от жегите от потенето пак някакви възпалителни реакции ... слагай плажно малко или крем със някакъв фактор и добра хигиена
влизаш у пубертета
И аз съм така...Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
това повече прилича на алергичен обрив отколкото на акне !Първоначално написано от Nakadah
от слънцето е, да, преди ми излизаха по няколко по ръцете
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
де да знам не мисля че тва е точно от пубертета щот тва са си някви точици а пъпки -гнойни нямам даже с фотоапарата кат ги снимах гледах да е на слънце и изострих снимката но пък кожата ми така е леко грапава ...
би ли пуснал/пуснала няква снимка да видя за какви точно пъпчици става въпрос, понеже на мен ми излязоха някакви наскоро и наистина почвам да се плаша .. уж беше алергия - мазах се с някво кремче и ми минаха, но сега пак се появиха...![]()