.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

късо гемче

а искам да попитам ако имаш късо гемче и при секс то се скъса освен че тече кръв ..... след това какво може да ти стане ...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

ето точно това немога да разбера ..... Когато късото гемче бъде скъсано принудително - на мястото на разкъсването се образува фиброзна тъкан.
    Тъканта ръбцува и в този ръбец се въвличат нервните кожни окончания, които формират един нов, патологичен център на дразнене при полов акт, чийто краен резултат е преждевремената еякулация (често след 3-4 фрикционни движения).

Град
    неизвестно
    Агонизираш.

значи ако се скъса може да стане лошо ако не отида на лекар

значи на лекар трябва да отида за да го премахнат така ли?
    щото и аз имам същия проблем

мен по точно ме инт ако се скъса при секс дали след това ще мога да права секс

някой беше казал че презерватива действа като броня...

Град
    Таити

Re: късо гемче

Цитирай Първоначално написано от dunati
    а искам да попитам ако имаш късо гемче и при секс то се скъса освен че тече кръв ..... след това какво може да ти стане ...
    можеш да умреш така че внимавай
    There is no right or wrong, only fun or boring

Нищо няма да ти стане на приятеля ми му се скъса тече мн кръв зарастна си и така до ден днешен му е скасано ама това не му пречи

Френулумът, нарича се още гемче, крайна плът или юздичка на главата на пениса. Представлява особена кожна гънка, която изхожда от крайната кожа на пениса, и я прикрепва за долната част на главата на пениса. Тя е остатък от ембрионалното развитие на човека, и няма функционално значение. ОБикновено, в повечето случаи е причина за затруднено забелване на главата и води до неприятни заболявания каквито са фимозата и парафимозата. При мъже, които не поддържат хигиена, тази анатомична остатъчна структура води до струпване на смегма, която понякога предизвиква особени инфекции на половия орган. Разбира се, тук е мястото да спомена, че има партньори, които обичат да си играят с език, с гемчето на своя приятел. Има и такива, които обичат да го усещат в ануса си, при анален секс, тъй като при ерекция то има особено напрегнато състояние, което се усеща като леко търкане на нещо топло и прорязващо. Някои фетишисти се възбуждат и от наличието на събрала се от доста време смегма (или т.нар. сиренясали курове). Разбира се, това е въпрос на лични предпочитания. Ако тази юздичка, не ви създава проблеми при полов акт и ако имате пълноценно забелване на главата на пениса, и ако там не се събират остатъчни вещества, то нямате основание да се притеснявате. Ако пък имате проблем, и реално сте заплашен от разкъсване по време на секс, или не може да забелите главата, то потърсете помощта на лекар - андролог или уролог, които ще направят една 10 минутна операция - наречена френулотомия, т.е. ще резнат гемчето, ще поставят хемостатични (кръвоспиращи) резорбируеми конци и проблемите ви ще свършат. Често при доста мъже, по време на по-бурен полов акт, гемчето само се откъсва. При някои обаче, може да се стигне до обилно кървене, което е доста неприятно. Тогава непременно потърсете лекар. И едно допълнение, френулотомията, трябва да се различава от т.нар. циркумсцизио или това е ритуалното обрязване, при което освен юздичката, се изрязва въобще част от кожата на пениса., докато при френулотомията - кожата се запазва, а се изрязва само юздичката. Не търсете самозванци, за да ви оправят проблема, ако имате такъв. Потърсете лекар.

Мисля че е ясно отиди на лекар!

Ставаш като обрязан

Абе въобще не ставаш като обрязан, двете неща нямат нищо общо
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си