.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Повече от фен Аватара на mihichkaaa

предеякулационна течност

ако съм пипнала предеякулационна течност през боксерките на момче и след това съм се задоволявала има ли опасност от забременяване
    ...един б0клук не м0же да ме сдуха..н0 м0же да ми духа...

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Едва ли си бременна,спокс

Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    Едва ли си бременна,спокс
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Град
    София
    не, няма. също така не е опасно и да потърсиш другите теми по същия тъп въпрос и да ги прочетеш.

ммммм не миличка ... :P

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Да има , сперматозоидите му са тъпкани с химия и ще скъсат дрехите ти и всичко , м/у другото те живеят 1 година и дебнат така че ти сама си измисли заключение Има 101% шанс за бременност
    Станислава

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Да има , сперматозоидите му са тъпкани с химия и ще скъсат дрехите ти и всичко , м/у другото те живеят 1 година и дебнат така че ти сама си измисли заключение Има 101% шанс за бременност
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Безопасна е спокойно. Не случайно е прозрачна. В нея няма сперматозоиди.

Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Eх, айде, бе..?
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Eх, айде, бе..?
    Няма. Всъщност тогава се произвеждат сперматозоиди и вече при самата еякулация се "семеизпразваш". Но тази течност не съдържа сперматозоиди.

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Eх, айде, бе..?
    Няма. Всъщност тогава се произвеждат сперматозоиди и вече при самата еякулация се "семеизпразваш". Но тази течност не съдържа сперматозоиди.
    Хм..

Супер фен

Re: предеякулационна течност

Цитирай Първоначално написано от mihichkaaa
    ако съм пипнала предеякулационна течност през боксерките на момче и след това съм се задоволявала има ли опасност от забременяване

Добра логика

Град
    Таити
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Така е като пипаш чуждите пишки!

П.П. Нищо ти няма.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Господи,отче наш,който си на небето,защо когато си раздавал мозък и способности за четене си пропуснал това чадо?
    Не,дебил такъв!През гащите го била пипнала...Ти като не знаеш как се забременява,къде си тръгнала каквото и да е да пипаш?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Господи,отче наш,който си на небето,защо когато си раздавал мозък и способности за четене си пропуснал това чадо?
    Не,дебил такъв!През гащите го била пипнала...Ти като не знаеш как се забременява,къде си тръгнала каквото и да е да пипаш?
    Просто си губиш времето да пишеш... В смисъл такъв, че такива момичето колко ги има (пък и момчета също)... Дори съм виждал и други твой коментари със същия смисъл в други теми повдигащи съжия върпос. Правилно е това което казваш, но никой не слуша за жалост. Съответно и става безсмислено. Жалко че няма повече хора като теб, който да се опитат да научат по-малките. А още по-жалко е, че явно техните майки и бащи не ги учат на тези неща, та те търсят отговора в интенет? Вярно интернет за последните години се преобрази и дори аз търся много отговори на някой въпроси, чрез него. Но мисля, че за някой неща родителите са на първо място. Пак казвам жалко е, че живеем в такова болно общество, в което хубавите хора постепенно си заминават. Извинявам се ако съм се отклонил много от темата Здраве и щастие на всички xD

Град
    неизвестно
    Не!

Ключ.

О боже мои, о боже мои, о боже мои, о боже мои, о боже мои, о боже мои, о боже мои!!!!
    Четете малко бе !
    Скимнало и и пуснала тема, ама то е писано писано по тая тема .... Ама кой да чете бе ..

Повече от фен Аватара на puhinka93
    Отчайващооооо!!!
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Така... кристалната ми топка каза,ЧЕ..готова ли си? Че си бременна със седемзнаци ...
    Ако се затрудниш за имената-ние ще ти помогнем само кажи ..

П.П : Не си бременна,естествено..Прост нямам как не е прониквал и свършвал в тебе,1-во...2-ро ПРЕЗ боксерките...абсурд пък и сперматозоидите в кислородна среда умират бързо,така че.. просто нямаш никакъв повод за притеснение..Ама кой,кой да седне и да чете!Поне важната тема вижте,бе .. Не е трудно,нито е загуба на време..Ама тъй то като тръгнете необразовани да правите разни неща..

Цитирай Първоначално написано от pLqmi92
    Така... кристалната ми топка каза,ЧЕ..готова ли си? Че си бременна със седемзнаци ...
    Например:

Аз
    Съм
    Глупава
    И
    Пускам
    Тъпи
    ии последното - Теми

Примерно ...

Цитирай Първоначално написано от slap2trap
    Цитирай Първоначално написано от pLqmi92
    Например:

Аз
    Съм
    Глупава
    И
    Пускам
    Тъпи
    ии последното - Теми

Примерно ...

М/у другото, по темата.. Ти не си ли изми ръцете, след като му бара барамбата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си