- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- от третиране на косата..
значи преди ползвах лак за коса и забелязах че от продължителното използване ми излезна пърхут..спрях го и ми се изчисти..купих си пяна за коса и сега и тя като почти свърши гледам пак ми се е появил пърхут :@ какво да правя,това значи ли че ми е много чувствителна косата към препарати и не трябва да и слагам нищо![]()
Не забравяй:пърхОтИначе и на мен ми се появява от пяната и лака..сега не слагам нищо много рядко и нямам..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
ами отделно , че се появява по пърхот , но все пак тая всичкита пяна , която я слагаме по косата си не се изпарява и започва да се лющи от косъма. Ако ти е чувствителен скалп можеш да си вземеш има една бяла пияна на шварцкопф тя е без алкохол мисля тя е за чувстливетна кога на главата можеш да опиташ . Мии си косата по често , по - малко количество препарати и въобще не би трябвало да ти се получава нещо
Аз реших да спра да си тормозя толкова много косата, че горкичката тя на нищо ще вземе да ми запрелича.Преди всеки ден я горях с машата, после пяна за коса, лак, боя за коса, сушоар...какво ли не. Вече редовно си я мия с хладка вода, а не с вряща, слагам и балсами, маски (даже 2 пъти в седмицата спя с маска за коса и къпра около главата, за да ми се възстанови косата), спрях сушоара и кърпите, а я оставям сама да исъхне, гледам да си избирам по-хубави бои за коса, за да не я боядисвам толкова често и така. Съвета ми е избягвайте да слагате подобни неща на косите си и се грижете добре за тях.
devi, преди да си оправяш косата, оправи си правописа![]()
само съвет ...
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
+1Първоначално написано от NqkfaNikakva21
По темата-има продукти за чувствителна кожа на главата мисля че на Taft бялата серия е такава,пробвай,но не очаквай чудеса-все пак си увреждат косъма ..
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Съгласна съм ... амаа гледай да не слагаш много ... ии да не е често ..Първоначално написано от xHARDCANDYx
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3