.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...

Работа в автомивка.

Здравейте. Значи, виждам, че има много непълнолетни, които работят по автомивките, но съм виждала само момчета. Та мисълта ми е, дали наемат и момичета, или работата е твърде... как да кажа, тежка и едно момиче няма да се справи с нея. Мерси предварително
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

о, да.. момиче по къси панталонки, омазано с пяна и с гъба в ръце.
    определено няма да ти е леко.

аз затова се измъкнах от практика тва лято. виждам ги до университета автомонтьорите, които мият и коли, как точат лиги като минем с колежките. пък кво ли остава да се набуташ там да бачкаш.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на storex
    Само ще събираш погледи на загорели мъжаги и според мен няма да се чувстваш комфортно, но пък ако това искаш, почвай работа :0

Град
    Варна...
    Уф.... :Д Мамка му, това ми беше надеждата вече... ама дали наистина ще е толкова зле момиче да работи там... :Д смисъл, дали не се намират и нормални автомивки :Д

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Много филми сте гледали. Почти въ всички атвомивки служителите са с гащиризони и обувки.

Една позната работише в автомивка.

Стефке, ако искаш да търкаш с прозорците се откажи, по-добре пробвай по светофарите, малцинствата там чистят прозорци, не по фирмите.

Град
    варна
    най много да им увеличиш оборота

Град
    Okinawa
    От лични наблюдения мога да ти кажа, че работата изобщо не е толкова лесна и забавна колкото изглежда и изобщо не е за момиче.
    По - добре си намери нещо друго.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    автомонтьорите, които мият и коли, как точат лиги като минем с колежките. пък кво ли остава да се набуташ там да бачкаш.
    Автомонтьор със златни ръце,
    ще ремонтирам всичко по теб.
    Автомонтьор, супер разбирач,
    ще те работя аз от сутрин до здрач.

Grumpy old madman

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    сиганино, ходи на плажа продавай царевица и гервеци, и без тва цялата рода ти е там. На автомивката изобщо не е лесно, само така изглежда...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    сиганино, ходи на плажа продавай царевица и гервеци, и без тва цялата рода ти е там. На автомивката изобщо не е лесно, само така изглежда...
    А ти защо не отидеш в харема си при своите малолетни курвички, защото явно само те ти се връзват на лапешкия акъл... Едва ли някога ще излезеш от измисленият си розов свят, като в действителност си в калта, ама спокойно, то на свинете това им е присъщо.

По темата - Питах за този вид работа само защото все още нямам години за нещо повече и помолих за нормално мнение по въпроса дали наистина има шанс момиче да работи там, но явно съм направила грешката да смятам, че поне един път няма да има гадни изцепки с мненията. Говорите колко бил пропаднал форума и какви ли не глупаци пишели в него и още какво ли не... но знаете ли, вие сами го правите такъв. С такива нападки сами отказвате някой да пише тук, или ако пише, то е невъзможно да е нещо сериозно. Благодаря все пак...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си