.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Подаръккккк!

Здравейте.Значи проблема е следния:приятеля ми има рожден ден точно след месец и съответно ще си дойде за рождения си ден,тъй като бачка по морето, а аз не знам какво да му купяя Часовници не носи,GSMи има и то доста скъпи,има някакви плейстейшъни ама той тука в София няма да ги има тия екстри,еммм никва идея нямам.. Моля Ви дайте някакви предложения...

Зависи на колко години става.

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Да, кажи каква е възрастта му.

18 ще прави

Дай плейстейшън на 18 годишен и го отпиши Не бе,бъзикам се.Ако пуши,можеш д аму подариш готина запалка или пък някакъв марков алкохол.А ако не искаш да го пропиеш си остава идеята хубав парфюм
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

В каква цена трябва да се поместиш г/д? Аз предлагам средро със специален надпис или албум с ваши снимки?...

Той не пуши и не пие.Тия сребърните неща не ги носи..а до колкото с албума- ние още нямаме снимки пък и кога ще ги направим като той ще си дойде точно за рождения ден.Ние от скоро сме заедно,амаа от мн отдавна сме подпалили страстите и тъй като е много странен..на мен идеи не ми идват... Мислих нещо на Найк или Адидас.. той е спортист ии не знам какво пък и да не е мн скъпичкко,че все пакк и на мене пари ми трябват.

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Тениска ... парфюм .. ??

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Ние тука си имаме една традиция (мързел да търсим подарък) сабираме се всичките който ще ходим на рд-то даваме по 10 лв, и готово Тука всеки се радва на пари

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    Тениска ... парфюм .. ??
    Или пък излез и

+1

Или пък излез и обиколи магазините докато харесаш нещо...

Просто незнам каква идея да ти дам - когато не го познавам и незнам какви вкусове,предпочитания има..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

романтична вечеря на свещи , марков парфюм , ако имаш достатъчно средства му купи мотор ако има книжка ...
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Повече от фен Аватара на YourPoison
    незнам по какво си пада .. ти трябва да знаеш.. обаче най-важното е ,че е от сърце ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си