- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чекиите и растежа
Вярно ли е ,че семеизпразването влияе негативно на растежа на височина и растежа на пениса ?
Вярно ли е, че ако съседа свърши момичето отгоре може да забременее? Отговори си на този въпрос и ще разбереш дали влияе.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ми отговарям си ,ама съвсем сериозно питам , щото един приятел ми каза ,че имало връзка със създаването на хормоните ...
Ъм,хормоните не ти се създават от чекий![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Със създаването на кои хармони? Ако се притесняваш, че като мастурбираш ще ти намалее тестостерона и ще спреш да растеш няма нищо вярно в това. Първо растежа на височина става благодарение на растежния хормон наречен соматотропин, така че не се притеснявай няма да ти се смали пениса, нито да спре развитието си ако мастурбираш.![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
ехее .. т0 п0рн0 актьорите да са с 1 см
а с 1 см ли са???![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Все едно колкото повече секс правиш, толкова по - малък ти става. Ей за това мъжете над 55 не могат да правят такива неща. Не че не им става, то просто го няма...
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
1+Първоначално написано от PlamenMEN
![]()
![]()
![]()
+10Първоначално написано от xit_ss
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахахха
![]()
![]()
![]()
майка ти да еба тъпо дете има 100 такиа теми ВЕ ОХЛИОВ!!!Първоначално написано от onanismus
не се прави, че не знаешПървоначално написано от gabi7u
![]()
Jesus Christ take me out of this world ?!
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
о боже..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Преди 2 месеца лъсках и вчера съседката дойде и каза, че иска да се оженим.Аз се засмях и попитах защо тя ми каза, че е бременна аз се шокирах, питах я от кого е бебето и тя ми каза, че е от мен.Каза че била пипнала спермата и се почувствала зле и припаднала ..
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА МОЯТА ИСТОРИЯ, А![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Става дума за пишката тиПървоначално написано от hotspot
не че ще станеш по висок
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
според мен нищо няма да ти се случи
Първоначално написано от PlamenMEN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Има значение, ако лъскаш прекалено много, да кажем всеки ден от две години насам, спермата ти ще стане прекалено рядка и ще и трябва време да се възстанови
По-скоро добре му влияе![]()
Първоначално написано от onanismus
![]()
Тоя е ебахти съседаПървоначално написано от Ilikeliljon
![]()
![]()
има зенитно оръдие с топлинно насочване
![]()
![]()
![]()
Не , но тъпите въпроси ще ти забавят умствения растежПървоначално написано от onanismus