Искам да попитам какво значи 90 но 60 но 90 смис знам че е размер на бюст но незнам какво значат тези цифри.Да кажем 60 е гръдна обиколка ли нз.Моля някой да обясни!
Благодаря!
тъпо е да се придържаш към тези мерки и да спазваш диети цял живот![]()
Тея мерки на момиче с ръст примерно 155-160 адски зле стоят![]()
^ права си, макар че не е нужно да спазваш диети, за да си толкова, зависи от структурата, мойте са толкова +/- 1см, но хич не съм слаба ,така че всичко е индивидуално![]()
Съгласна съмПървоначално написано от therichbitch
И аз съм с + 1-3см.,но въобще не изглеждам като манекенка![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
мойте са доста далеч от тези малко ще ми е трудно да ги стигна
ма чакай, те манекенките са по- малко , не българските деПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
най- редовно срещаните мерки са
85-56-87
нещо от тоя сорт![]()
![]()
, е то е грозно тва вече, поне според мен
ако е някоя по височка може ... абе нз аз не си се представям така мойте са около 77-60-80Първоначално написано от therichbitch
^емм, няма място за сравнение, те са високи по 180см почти всички,т.е. представи си на тоя ръст какъв самороден скелет е с тия мерки, защото по 5-6см за обиколка като кажеш не изглеждат много, а всъщност са си една доста сериозна разлика
и според мен Биянка е супер. На снимки изглежда много добре. Пък аз съм плоска навсякъде![]()
приположение, че другите ти мерки са такива, това означава не че имаш си дебела /говоря за 70-те см/, а структурата ти е такаваПървоначално написано от Bianca
Изглежда всичко е до структурата на човек,на теб никога не бих ти дала тези мерки,моите са 95-65-95 и мисля,че изглеждам огромнаПървоначално написано от Bianca
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
не си огромна!! , поне на снимката , която беше постнала там за баловете и роклите, си много добре, ти какво искаш на тоя ръст, като някой скелет да си, добри са ти меркитеПървоначално написано от billytalent
^ нз така се чувствам и имам огромни комплекси за това,знам само че ако имах волята да пазя диети щях да свърша много зле![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Изби ме на комплексиаз май съм най-зле 102,80,103 и съм висока 1.71
Нооооо мисля,че ще се стегна
![]()
![]()
![]()
175 см / 53 кг
89 /65/ 89
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower