дааа сигурно.. 84 см ханш за твоя ръст сигурно си огромна в г*за.Стига бе хора я се стегнетеПървоначално написано от your_secret
Да ми се невиди сантиметара е скапан...Не става и не става Снимка ето:
малко банският закрива корема,но... http://fr.tinypic.com/view.php?pic=25jh6rt&s=3
<3forbidden taste is the sweetest<3
Първоначално написано от vivteen
оо определено си объркала меркитеимаш хубаво тяло
Определено не си си измерила талията правилно.Първоначално написано от vivteen
))
ако питаш мен ти трябва да свалиш в баджачките а талията да не те безпокои за сега))))Първоначално написано от vivteen
Running is my drug and I am overdosed ..
Аз съм се опитвала с упражнения,но не става.Знам,че там съм зле.Майка ми има същият проблем.Нищо не помага.Сега съм си казала,че ще взема колелото и до селото ми е 20км и 20 назад ще е добре.Първоначално написано от DarkKisss
Не, не.. Не ти трябва колело човек, не ти трябват мускули, трябва ти да свалиш излишната мазнинка, това ще стане само с правилен хранителен режим и бягане само бягане и скачане на въже също))) Успех))Първоначално написано от vivteen
DarkKisss можем ли да заменим бягането с изкачване на стълби?????![]()
По темата: 85:63:87
За да не оспамим темата ще ми кажеш ли някакъв примерен хранителен режимПървоначално написано от DarkKisss
![]()
1.56 / 44 кг
80/60/85
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...265983&start=0Първоначално написано от vivteen
заповядай![]()
оо определено си личи и аре позволи ми поне за тва да знам кое е правилно, все пак не си ме виждала.Първоначално написано от Little_Lady93
DarkKisss Мерси мноооого![]()
85/61/90
на 15 (почти) ииии съм 168см висока![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
аз съм 85 ханш, 64 талия, 90 гръдна и съм висока 167![]()
?????Първоначално написано от iv3to
![]()
По скоро за допълнение към бягането са стълбите понеже те развиват тласкача(задната част на бедрото) и по-скоро стягат крака))) Може да ги редуваш за по-бърз и голям ефект![]()
Много ти благодаря за изчерпателния отговорПървоначално написано от DarkKisss
![]()
Съгласна напълно за стълбите.Особенно добра кардио тренировка ако се прави всеки ден по няколко пътиПървоначално написано от DarkKisss
![]()
Горе-долу нагледна снимка.По-подходяща не можах да намеря. (баси тъпия поглед дето съм вкарала)
90/50/51 160..btw na 14 sum xD
^Не е възможно талия 50 санта и дупе 50 санта ... Никакъв шанс ...