Aбе то от горе надолу ли се мерело?!
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
ханш-талия-гръдна обиколка
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
не е ли гръдна обиколка, талия, ханш ?Първоначално написано от billytalent
87/62/90 висока съм 1.70, трябва в бюста да наддам с 3см. и да сваля два от талиятаАбе мисля че имам хубаво тяло пък и са ми го казвали така че чак толкова не държа да съм точно с тези мерки
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Оо!Първоначално написано от Bianca
=> гръдна - 89, талия - 58 и задника ми е 90.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
zasega 83 60 83 (na 15 sum) nadqvam se taliqta mi da si ostane 60![]()
Нали талията се мери в най-слабата си част, а ханшът в най-пълната.
http://media.photobucket.com/image/m...lue-bikini.jpg
По тази снимка значи на мен най-слабата ми част е там, където на нея започват да и се четат ребрата. Тоест горе-долу два пъти разстоянието от нейния пъп до най-слабата и част.![]()
Ох как го обясних.
Та ако там ми е най-слабото място, там си меря талията нали.
Dam =] makar 4e pri nqkoi taliqta e po nagore otkolkoto trqbva i taka moje da sa hem s malka obikolka taliqta no s korem, ina4e da meri si nai slabata 4ast ;]Първоначално написано от BlackKeys
Мойте са 82-61-80 малко е странен ханша ми,но не съм толко слаба колкото тясна винаги горе сички дънки са ми големи иначе в краката ми стават
Мойте са 84-62-83. Висока съм 1.62 и стм на 13
вие сте спр според мен защото аз съм 90-80-90![]()
![]()
![]()
![]()
Моите са 82-62-92.. По структура съм пясъчен часовник, но гръдният кош ми е тесен и затова гръдната обиколка ми е 82..![]()
Това е, така да се каже, перфектния размер за едно момиче/жена. 90 гръдна - 60 талия - 90 ханш.... Според мен е глупаво, защото има далеч по-различни размери от този, които изглеждат 1000 пъти по-добре. Просто всеки си има тяло и на всеки неговата си фигура си му отива.![]()
Аз съм си от по-плоските, ама да не се оплаквам много![]()
170, 83-58-84
Come on skinny love just last the year...