- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помага ли ви раздел “ ЛЮБОВ” ?
Причината да се рег-на в тийн-форума е, че четейки темите виждах колко неадекватни и понякога грешни съвети се дават понякога за очевадно ясни проблеми. Неадекватни защото ако от думите на автора личи, че на гаджето му не му пука за него, а някой го съветва ‘да се бори за любовта си’ /сериална фраза/ то този съвет само би продължил страданията на автора и би задълбочил проблема.
Ник-а ми НеЗаПознат измислих с презумцията, че ще говоря като незапознат с цялата ситуация човек т.е. съдейки само по думите на авторите, което понякога е крайно недостатъчно, а понякога и грешно. Мъчех се да съм напълно обективен и директен, но май не успявам. Някои ме мразят, а на 2-3 пъти ме нарекоха г-н Романтика - явно с подигравателен или саркастичен тон, което никак не ме обижда. Нямам право да се обиждам защото и на мен ми е трудно да се погледна отстрани и да се видя през вашите очи. Така би трябвало да разсъждават и авторите на темите - ако коментарите са подигравателни - дали сте повод. Не че няма хора, които не се подиграват с всичко и всички, но никак не е трудно да ги игнорираш. Лично аз се отнасям сериозно с темите, които ми звучат сериозно. Как да се отнеса към тема като “ лъскам по 4 пъти на ден, а сперма няма и няма...” или “ малкия е 22 см - помогнете”.
Друг тип теми са авто-рекламните теми: “Имам много хубави цици - всички тях гледат ...как да направя така че да не ме гледат” или “Свалят ме по 2-3 момчета едно временно - ХЕЛП” или “Всички ми завиждат и ме мразят защото съм най-готината” ....без коментар.
Да не говорим, че има теми в които и да искаш не можеш да дадеш адекватен съвет. Примерите във форума са много - повечето са копирани в МИДАТА, но обобщено мога да формулирам следните типове теми:
Теми тип - кажете ми какво искам:“Има две момчета - единия ме обича, а другия го обичам - кой да избера ?”
Теми тип - осрах се яко - как да се избърша така, че да не личи :
“Той ми предлага 3 пъти , аз му отказвах 3 пъти, сега вече разбрах, че го харесвам, но той вече не ми предлага - ХЕЛП- как да си го върна ?!”
Теми тип - три пъти го режа това въже и все късо:
“Харесвам едно момче и той ме харесва. Аз се правя на недостъпна, но той не ми предлага. Правя се на непукистка - пак не ми предлага. Правя се, че не го харесвам -пак не ми предлага. Ако го набия дали ще ми предложи ?! “
Теми тип - нищо не става но за сметка на това аз пък нищо не правя:
“ Мен не ме харесват. Толкова съм готин, скромен, надарен, сексуален а никой не ме забелязва ... докато си седя на балкона в къщи. ХЕЛП !
Теми тип - мазохистка съм:
“Гадно ми е с него но не мога без него. Какво да направя - ХЕЛП”
Теми тип - ясновидци :“Оф май ме харесва/изневерява/ - как да разбера ...”
Мога и да продължа, но няма смисъл - разбирате ме.
Днес за пореден път се уверих, че никой не е склонен да приема съвети, които не съвпадат с неговото мнение. Мразя да цитирам себе си но в едно мнение написах приблизително следното:
Ако човека приема само мнения, които съвпадат с неговото - не виждам защо пуска тема ?!
Ако човека разсъждава правилно - няма да има проблем - ако има проблем - не разсъждава правилно. Ако не разсъждава правилно - всички мнения, които съвпадат с неговто също не са правилни.
Е как да помагаме със съвети като всеки си прави каквото иска. Понякога се чувствам идиотски защото се мъча да му покажа че е в грешка, а той/тя ми вика - ами обичам го.
Надявам се с по-дългото си изложение успях да ви обясня какво точно искам да ви попитам.
Ако имате мнение или форума ви е помогнал да решите свой проблем или да прогледнете образно казано - ще се радвам да споделите.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Често хората пускат тема, за да чуят това което им се иска. Решили са че нещо е правилно и търсят подкрепа на това. По принцип няма лошо да се иска чуждото мнение, или да не се приема същото. Лошото е когато го игнорираш само защото не е това, което искаш да чуеш. И тук възниква въпроса - наистина ли можем да определим кой е правилния избор за нас и да го отстояваме?
Убеждавам се че хората пишещи тук не могат. Милиони пъти съм попадал на тая нагласа - пускам темата щото искам да ме подкрепите, не ме интересува дали съм прав/а. А ако имате друго мнение от мойто наврете си го там където слънце не огрява, щото вие не сте правите. вие не ме познавате и не знаете как мисля и какво ми се случва, затова няамет право да говорите измислици.
Което е и главния проблем в случая. Това съм засегнал и в последната ми тема - Не винаги можеш да получаваш това което искаш, но...
Не се учудвам че има толкова хапливи коментари. Не се и обиждам на никого от тук.
И да раздела ми помага, аз помагам на хората които пускат теми. Лошото е че те не приемат помощта ми. А са пуснали темата за да получат такава. Само тук пиша.
Незапознат - поста ти е доста правилен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ами да уточняват:Първоначално написано от valdesbg
Приемаме само мнения от типа:
- браво - продължавай
- страшна си мацко
- много правилно
- и аз така бих постъпил
и т.н.![]()
Да не се бъркат съфорумците![]()
Ехх на това му викам тема.Браво!
Вече,честно казано,са малко нормалните и смислени теми,на които можеш да дадеш мнение и то да се приеме без хиляди заяждания и обеждения от автора,че ти "не го разбираш".
Както и темите "Обичам го,какво да правя..".Тук автора получава хиляди съвети,но накрая се стига до извода "Е да,ама аз го обичам..значи всичките ви съвети можете да си ги наврете някъде и аз ще си го обичам и ще си хленча и ще пускам всеки ден нова тема как ме е отрязал,как ми изневерява,а аз му прощавам" .. И те така..Кво да се прави.![]()
Браво.Крайно време да се пусне такава тема.А и споко,дори да те мразят,мен много ме радваш.Когато се налага,даваш адекватни мнения,но на теми тип 'бременна ли съм?' или 'колко ми е голям' не задълбаваш като доста хора да започнат да развиват теории как били или не.Точен човек си.
Но в този форум хората влизат не толкова защото имат проблем,а понеже ги мързи да мислят как да го разрешат.(повечето са такива,има и изключения).
И не само за раздел 'Любов'.Веднага се започва 'аз знам,че не трябва да направя нещо така,ама искам и вас да ви питам'.Естествено,винаги знаете какво трябва да се прави,ама не го правите,а чакате да ви кажат,че е така.Хубаво,като толкова знаете-направете го.
Друго нещо са темите тип 'бременна ли съм' и 'той дали ми изневерява' и подобни.Ми вие искате успокоение,че е така или не е.Толкова ли не може да мислите,че трябва да ви успокояват непознати по интернет.Не го разбирам това,за мен е проява или на много тъп или на много безхарактерен човек.
И естествено темите,дето ги има за да получат отговора,който искат (темите 'Да тръгна ли с него' и 'Да спя ли с него?')-защо задавате въпрос,като не приемате друго мнение,освен това,което сте си наумили.Примерно ние ви казваме,че не ви съветваме да се съберете с Иван и веднага се започва как той бил толкова добър,мил,нежен и тн.
Нас ли убеждавате,или себе си?
Хора-писането по форумите няма да ви оправи живота.Няма лошо да искатв съвет,но не може да очаквате непознати да ви решават проблемите.Помислете малко,премислете какви варианти имате и тогава пишете тук,като кажете и вие какво сте обмисляли.
Но повечето пишат веднага щом стане нещо и очакват готови отговори,без дори да се напрягат.
Живота е ваш,вие се оправяйте с проблемите си
ПП:Уоу,това май ми е най-дългия пост,писан някога в този форум![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Така са свикнали онбре ! Оплескат нещата и някой друг ги оправя - я мама , я тате ... ама те никога не са виновниПървоначално написано от Extremescream
![]()
Мисленето не е на мода напоследък...![]()
Браво за темата.
Жалко, че и с тази, както и с много други такива няма да се промени нищо тук. Това са тийнейджъри и не ги интересува чуждото мнение.. За себе си, те единствени са прави, а тези, които не ги познават нямат право да говорят за тях.
Така разсъждават всички..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
+++++++Първоначално написано от NeZaPoznat
Авторе супер добра тема !!! Изчетох си я с кеф както се вика ...![]()
![]()
Идеята е такава, че за съжаление наистина не се приема друго мнение ... а често пъти се пускат и еднакви теми с оправданието "Знам, че има такава тема ама всеки е индивидуален" ... което всъщност е същото с предишните 5 теми само, че различни хора ...Идеята ми е да се направят 2-3 важни теми с най-често задаваните въпроси и горе долу да се напише като общо какво се прави в случаите ... и от време на време да се поглеждат тия теми ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мхм... Мен най-много ме дразни факта, че никой не ползва търсачката. Пускат се едни и същи теми, постват се едни и същи отговори иии ... да. ^^
Плюс това, повечето са си наумили едно и когато им кажеш обратното, започват да се ядосват и да се отварят. В такива случаи просто спрете да им отговаряте, щото иначе само си губите времето. Trust me, аз съм про в тея работи. ;д (е, зависи и как ви отговарят де, ако е някой интелигентен (един на милиони), то тогава има шанс да разбере какво имате предвид и може даже да се съгласи с вас)
Кратките отговори тип "+1" (а забелязах,че вече и това не се прави, просто цитираш нечие друго мнение и туй то) също са скапани. И аз съм го правила един-два пъти тоя номер, ама някои хора прекаляват.
П.С. Обърнах го на мрънкане, ще прощавате. А, и не четох другите мнения, съжалявам, ако се повтарям.
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
Хареса ми
DD Аз съм тук за да се кефя на весели теми, но ако ми потрябва съвет има 1- процентна вероятност да го пиша във форум, но ако го направя ще послушам по-опитните и по-интелигентните от мен (: А който драска темички за да му се кефят ко0лко е тъп/А нека не слуша кво му/й се говори и да си рИве някъде!
P.S. При опити за самоубийство използвайте само водни пистолети!![]()
Помнете смъртта, защото единствено Тя е неповторима!
Сбогом на всички пътници,
които с нокти се крепят,
защото аз подрязах своите
и падам за последен път.
Навярно на всеки един от вас му се е случвало да иска да сподели нещо с някого, но или не сте знаели как да го представите пред познатите, защото тяхното мнение за вас може да се промени или просто не сте били изслушвани.
В крайна сметка е много по-лесно разгърнеш душата си пред непознати, които в повечето случай не са и заинтересовани на кого изобщо пишат и няма да си направят труда да разберат кой си.
Дето се вика поне да си излееш мъката или да споделиш радостта и да видиш, кой и по какъв начин би отреагирал в дадената ситуация.
П.П. Аз самия се радвам много на форума. Първо - когато не мога да си намеря какво да правя е чудесно занимание. Второ - понякога е хубаво да видиш, че не си единствения човек на Земята с проблеми, независимо от какво естество. И трето - усещането, че можеш да помогнеш на хората, било то и само с мнението си е приятно. :P
еми на сила хубост не става...на 50 теми ако в 3-4 съвета ти помогне на някой пак е добрепросто сме много неориентирано поколение..и така
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Донякъде си прав..
Всеки иска да чуе това,което иска..и когато някой каже нещо,което на него не му изнася се почват споровете ..кой се заяжда и кой не .. ! Но форума е за подрастващите..всеки пуска тем с цел да му се помогне ,да научи някакъв съвет .. това,че не може да разбере е отделен въпрос,просто не му е дошло времето.Ние сме тук,за да си помогаме взаимно,не за да изтъкваме какви са другите,какви теми пускат и тем подобни.Вярно,има теми,които наистина са уникално тъпи,но те са пуснат от някой тъпак с извинение,който се чуди какво да прави вкъщи,а дали ще се набуташ да му четеш тъпотиите е твое решение.Дано да си разбрал какво исках да кажа.
Иначе браво за темата , има доста истина в нея.
доста е забавен тоя раздел...
Само да добавя че някъде на 1-2 месеца се появява някой,който прави тема като твойта.Обобщава както въпросите,така и най-честите отговори.Глас в пустиня.Докато го има тоя форун и до като има 12-19 годишни,ще ги има еднотипните теми.
П.П.Тая търсачка или по-шаренка да привлича внимание,или по елементарна я направете![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Първоначално написано от Hilary_
Нямам повече какво да добавя...
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Да, помага ми раздела .. когато няма какво да правя![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
много смислена и вярна тема.. всичко в нея е много хубаво написано , също така и следващото мнение , че някой хора пишат темите просто за да ги подкрепят.. някой се нуждаят и само от това.. евала за темата
относно автора Незапознат.. един малко тъп въпрос ама се като те вида туй се сещам .. преди не беше ли с аватар на няква , дето и се тресяха циците.. щото аз така те помня ;d
П.С. този с Грегъри Хаус е мнооого хубав.. не го сменяй НИКОГА !
![]()
Така беше, но много често ме бъркаха с момиче, макар че ник-а ми е в м.р. Когато сложих аватара с д-р Хаус информирах и модовете с отделна тема в 'съобщения' Впрочем вече виждам няколко потребители с подобен аватар ... но не им се сърдяПървоначално написано от Tomorrowww
Аз лично не бъркам моите постове с техните - надявам се, че и юзърите не ги бъркат
![]()
С интерес прочетох темата ти..И само ще кажа..Благодаря! Най-накрая нещо смислено и полезно!
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф