- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помага ли ви раздел “ ЛЮБОВ” ?
мерси , че отговори .. толкова време се чудих и малко не питах в подходящата тема , ама то няма и къде .. иначе малко странно , щото едва ли момиче ше си сложи няква надарена за аватар .. пък не си и незапознатА .. ама тей тоПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
П.С.2 д-р Хаус рууууулзз !! ( няма как да не изразя любовта си към него .. отново ..)
Почти никой не приема мнението на другия, което служи всъщност и за съвет.
Има хора, които очакват да си споделят проблема и да дойде някой да му каже няква нова и велика истина, такава че проблема му да се разреши веднага бързо, безпроблемно и всичко да е перфектно.. е няма такива съвети.. няма неограничен брой варианти и изходи...
Друг тип пък са прекалено неуверени в себе си и търсят подкрепа в форума.. а когато някой тръгне да им се подиграва, надсмива или омаловажава проблемите им се чувстват още по зле... това обикновено са още непораснали деца
Има и такива, които пускат теми ебавки, те само си запълват свободното време с глупости, защото са прекалено задръстени да вземат да направят нещо смислено.
Наистина много хубава тема!Браво!
П.п. Мразят те ,защото им казваш всичко ,а не заобикаляш.
Аз не те мразяпросто няма за какво .. помогна ми ((:
Колкото и странна да ми беше темата ..и трябваше да ми наливате мозък в главата ... тва е отделна тема ся..
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Сори онбре ! Не помня точно за какво става дума ... ама щом е имало файда .. ОК !!Първоначално написано от mOBSCENE
Не ми пука, че ме мразят за това, че им казвам което мисля. В повечето случаи знам точно какво да напиша за да се изкефи юзъра и да ме 'заобича'. Но след време - когато той осъзнае, че в същност не е трябвало да ме слуша - дали няма да ме намрази повече ?!![]()
И друго си мисля - ако пуснеш тема и разбереш, че никой не му пука за теб и за проблемите ти защото си имат свои би трябвало да ти подскаже, че трябва да се стегнеш в кръста и сам да си решиш проблемаВ същност ако си свикнал все някой друг да ти чисти лайната - едва ли ще се сетиш за това
![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
Така е!Обаче понякога наистина като че ли няма изход!
Аз написах тема,защото имах нужда от по-зрял отговор..
от човек ,който е минал през много неща ,че да ми налее мозък ;д
За да взема правилното решение..Нали все пак този сайт е за това?!
Това важи за хора достатъчно умни за да приемат съвети. Аз започнах да правя по-малко грешки когато взех да приемам съвети. Преди това и аз си мислех, че знам всичко за живота ама...Първоначално написано от mOBSCENE
![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
Обаче ти си един от хората тук ,които дават свестни съвети..
както `Зориту`..`кобричка` - тя винаги ме разбира , а дори незнаее..
Както и да е..
Мисля ,че тази тема трябва да я направят важна... :P
Мое мнение..
и то доста
голям смях пада...
Добавям още един тип теми:
Не ви искам мнението, но можете да го напишете ...
Ще се сетите за кой става въпрос![]()
![]()
![]()
Развеселявам се с темите тука. Аз проблемите си ги решавам в живота, сама, а не по форумите и със съветите на хора, които не познавам
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
На теб не ти ли писна да пускаш автобиографични теми, в които да се самовъзхваляваш? Да не искаш потребителите на форума да хванат чукчетата и длетата и да ти изваят статуя на площад Батенберг, след което да създадат култ към личността ти? Дори тогава няма да се превърнеш в Бог, макар че както виждам, това е най-малкото, с което би се задоволил.
Спамиш темите по-бързо от онези две долни кифли Hilary и Priceless. Като сол си - във всяка манджа се буташ, дори да е сладка.
Виж си само профила:
Регистриран на 27 Апр. 2009. 90 дни по късно имаш над 1700 поста. Това прави по над 20 поста на ден. Сигурно си имал дни с по 50. Спиш ли? Ядеш ли? Мислиш ли ги изобщо тези простотии, които изливаш?
Кръчмарска мъдрост имаш в изобилие, това сме го видяли отдавна. Но кой те излъга, че разбираш нещо от темите, дискутирани в този раздел? По-добре ходи да обсъждаш политика с Бареков. Но чакай - сигурно нямаш 18, каква политика ... това е тема, която ще подхванеш едва след няколко години и тогава дано започнат да слагат цензура и в интернет, защото иначе ще убиеш много мозъчни клетки у главите на случайните ти читатели.
^^ Забелязвам хейтър
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Не мислех да пиша нещо в отговор защото и аз проверих постовете ти. Последните няколко са точно в подобен стил - вероятно си в такъ период - дано да отмине по бързо.Първоначално написано от Python5
Доколкото за паметника.Как да ти кажа... мислех и аз да си попълня профила с мои снимки, да напиша това онова за себе си но в началото не намерих време, а после се хванах че споделям неща за други хора, които знам само аз и които не биха били доволни тези неща да станат публични. Аз също не бих бил щастлив да ме смятат за клюкар и клепало за това останах /доколкото мога разбира се / анонимен. Няма паметник на анонимния юзър. Има на незнайния войн но там хората са умирали така че не е уместно да се шегувам с това.
В същност имам и добра новина за теб и всички, които не могат да ме дишат. Днес сутринта бях повикан при шефа, който ми съобщи че утре минавам на ново работно място във вътрешна мрежа. Там нет няма по съображения за сигурност т.е. да не влизат вируси и да не излиза инфо. Утре сдавам това работно място и натискам бутона ИЗХОД така че можеш да спиш спокойно довечера.![]()
Няма да правя четки за темата.Искам обаче да изкажа скромното си мнениице,а то е,че тук,в този форум има безсмислени теми,които хората пишат,защото си нямат работа.Факт!Не откривам Америка,но защо изобщо се пишат тези тъпи темички,които автора каза.Нима не е по-лесно да поискаш съвет от някой приятел,който поне ще е по-запознат със случая от напълно непознатите потребители,чиито гняв рискуваш да си навлечеш с недобре представената си история.Има и много хубави темички и такива,в които хората наистина искат помощ и имат нужда от нея,а не пишат само за да се похвалят или да се пакажат ''кооолко са велики''.Каквото и да пишем и колкото и да се възмущаваме винаги ще има и ненужни теми,но нека погледнем от добрата страна-понякога и смях пада бил0 то разади съдържанието на темата или постовете на потребителите (за което и автора има вина).Както и да е аз спирам да тракам по клавиатурата,защото и това от части е безсмислено.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Точно. И аз пускам теми, но по скоро за дискусия. Чета всички мнения, мисля доколкото ми се удава. Много неща съм научил от този и от другите форуми.Първоначално написано от vampirekiss
Ама да плюеш някой който ти е казал какво мисли ??А после що не ми казахте по навреме ...
![]()
И да си дойдем на думата:
Още един тип теми срещам все по-често:
Дайте ми тема за разговор![]()
Ако имаше повече хора,които да казват на глупавите хлапета пишещи безсмислени теми всичко в лицето,то форумът може би щеше да добие смисъл...за съжаление няма.Съгласен съм с темата - една от средно двайсе теми има някакъв смисъл,другите са (грубо казано) "напира да ме друса,аз не ща ама го лОфФфФкам,к'во да прая?","Всичките ми приятели вече са се е*али,защо съм толкова изостанал *cry**cry**cry**cry**cry*","напсува ме на майка,блокна ме в скайп и си нае охрана да го пази от мен,но съм сигурна/сигурен че ме обича,какво да правя?" В последно време влизам във форума само за да се насмея хубаво на човешката глупост,която поне е в изобилие...
П.П. Незапознат ПРЕЗИДЕНТ!!! \/
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
от темите,които съм пускала,винаги съм попадала на добри съвети или поне се намира човек,дето да ти вдъхне кураж.Може да се каже,че са ми помогнали![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
хахаха Толкова се забавлявах докато четох това![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мисля да ти пиша да се запознаем ти ми фаворит...
Помага-от 20/30 коментара все 1 ще е смислен и ще помогне. Нямам нищо против да се пускат и глупави теми. Това за мен са въпроси, които всеки човек все някога си задава и е хубаво и за нас и за бъдещите поколения тук да се намират отговорите им, колкото и досадни и очеизвадни да са те.
До тука само ядове на главата ми дава![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682