- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Вярно ли е ......................?
Здравейте! Наскоро една приятелка ми каза , че колкото по рано почнеш да носиш сутиен е по-добре , защото като ти пораснат и ще станат много отпуснати. Има ли наистина такъв риск или тва е просто тъпо суеверие??![]()
ми ако си плоска кат дъска, и да носиш, и да не носиш нищо няя да станеиначе ако имаш, дори и да са стегнати, все ще се отпуснат по някое време
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аааа да ти кажа не съм от най-полските!Първоначално написано от ameli
Даже никак!!
Това евентуално означава че вече носиш сутиен - тогава какво значение имаПървоначално написано от pinky95
![]()
пфффф кой та е карал да влизаш тука ???Първоначално написано от lipstik
"Пффф" ми ти пък за какво си пусанала тази тема? Да се изфукаш ,че имаш ли? "
Хората си изказват мнението ...
Ако ти са прекалено малки не слагай още толкова рано!
Bitch! >.<![]()
Като му дойде времето и да ги варосваш няма да се стегнат![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
до някъде има вярно,щото ако не носиш сутиен още от началото,после няма да имат никва форма,аз лично знам че носенето на сутиен от по рано е добре,защото оформя гърдите
Наистина ако си плоска няма никакъв смисъл. Ако гърдите ти са достатъчно големи е хубаво да носиш. Не мисля, че има кой знае какво голямо въздействие, все пак си оказва и някакво влияние и сутиена. Ако наистина толкова много помага всички ще носят стегнати сутиени. Започнеш ли на време да носиш все пак гърдите ти може да придобият форма. Абе с една дума е истина, но не оформя чак толкова според мен.![]()
[!] Just me [!];]
С никакви стягащи прспособления не може да бъде предотвратено увисването на гърдите.
Единствено може да бъде предотвратено това със спорт ,тъй като дори обикновенното кросче стяга всеки мускул и когато мускулатурата на гърдите е стегната гърдите не увисват ,когато е отпусната - увисват.
Йога и мъдрост