- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отговори на най-често задаваните въпроси
бях на доктор щото имах на гърба една пъпка дето нз точно дали беше пъпка де ама после разбрах или беше от тези циреите и при доктора трябваше да ми го махне и да изтиска гнойта оттам обаче беше млад и аз го съблякох и правихме секс обаче после той докато все пак ми вадеше гнойта и пръсна и част от нея попадна във вагината ми и дали е възможно да съм бременна от себе си????? моля ви ми кажете щото мама не иска друго дете!!!
Здравейте. Правих секс с момиче , както си му е реда- с презерватив и съм почти сигурен,че не свърших, но когато се изправихме (тя беше върху мен) презерватива беше паднал. Има ли някакъв начин да разбера бременна ли е в близката седмица и също така какви са ми опциите сега?
Забременява се само по време на овулация, която съвсем не е "по всяко време".
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Темата е полезна, макар да се намират и някои странни изказвания. Споделям една статия, която също мисля е добре да се прочетеhttp://tinkerbell9.cosmopolitan.bg/b...t_17266_0.html
Имам един въпрос свързан с вагиналните гъбички.
Вазможно ли е без лечение да изчезнат сами и ако не се приложи лечение в колко от случаите довеждат до нещо по-серозно?
Случаят е следният: бях още девствена тогава, с приятеля ми се натискахме, бяхме голи и той само си отърка пениса в мен, нищо повече. Още същата нощ не можах да спя от адски сърбеж. Около входа на влагалището бях много подута и зачервена, а сърбежът беше побъркващ. Имах типичното бяло течение за гъбички, с парченца. През ноща четох за промивка със сода бикарбонат и си направих такава. След няколко дни ми мина. Но също и бях забелязала, че пенисът на приятеля ми е странно зачервен.
След време го направих с това момче и след няколко пъти секс отново се появиха гъбичките, този път обаче сърбежът не беше толкова много. Казах на майка ми какво става и тя каза, че ще ме заведе на гинеколог, че и тя е имала гъбички, но така и не го направи. На мен ми мина и този път. Мина повече от година, аз вече имам друг полов партньор. Не са ми се появявали пак гъбичките, само от време на време имам бяло течение, което наподобява... не знам, нещо като желе, безцветно е и в малки количества.
Но въжможно ли е да са ми минали изцяло гъбичките? Чувала съм, че щом се заразиш оставаш носител. И наистина ли може да е станало от това отъркване просто? Аз съм маниак на тема чистота и хигиена, така че проблема не може да в хигиената.
И ако той ми е лепнал гъбички, то кой знае какво друго още, бил е с доста момичета преди мен и знам, че не с всичките е използвал презерватив.
Момиче на 19 години
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
SOLO_,кви са тия аватри от теб?![]()
Не, точно това казах, че даже и не бях близо
Здравейте, И аз имам подобен проблем. Аз съм на 17, а гаджето ми е на 18. И на двамата ще ни е за първи път. Той не може да се справи с проникването ,защото не знае точно къде трябва да го сложи. Като решихме да пробваме днес пак, той налучкваше ципата,но усещах много силна болка през цялото време и накрая спряхме. Не я проби, но след това още ме болеше. Най-много се дразня, че гаджето ми ме пита дали не съм го правила вече... това ме наранява при условие, че съм му вярна. Моля Ви ...помогнете ми как да пробие ципата по-лесно :/
Нененненененепе![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
3аповядайте и се регистрирайте в този музикален сайт https://www.videoclip.bg
Вибокса вече неструва
Боже до къде се стигна...да се пита по компютъра за такова нещо....
Здравейте, и аз имам един въпрос. С приятеля ми правим орален секс понякога, но аз все още имам девствена ципа т.е. не сме правили обикновения секс.![]()
Последния път той се изпразни и хвана пениса, за да не изцапа наоколо. След това избърса ръката и пениса си с кърпичка и ние продължихме и той ме опипа по вагината със същата ръка. Тъй като четох по-горе, че по този начин може да се забременее и се чудех дали може и аз да забременея, въпреки че имам девствена ципа.
Здравейте!Последната ми менструация настъпи на 1 декември 2014г. ,по принцип ми е редовен (на 28-9 дни),но в последните няколко месеца периода на цикъла ми се удължи (два месеца ми идва на 37)като декември месец ми дойде на 17 ден.С приятелят ми не се пазим ,но не свършва в мен .Тест ще си правя утре ,та ..въпроса ми е възможно ли е да съм бременна?
Последно редактирано от kotencete954 : 01-10-2015 на 11:30 Причина: :)
Kotence954, това, че го вади преди да свърши не значи, че няма шанс да е пуснал мъничко вътре, затова и внезапното спиране на акта не е 100% начин за предпазване, много по-лесно е да се иде на доктор и да се вземат хапчета или да се ползва капут. Не е невъзможно да си бременна, но все пак шанса е малък
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
то пък все като започнат да закъсняват гостите от червен бряг ... и ии и ии всеки се панираглавоболие от няма нищо
Изкупуване на коли за скрап коли за скрап за гр. София и региона
Здравейте , понеже никъде не видях да се споменава този въпрос... преди няколко дни с приятелката ми правихме секс с предпазни средства (презервативи). ВсиЧко свърши както трябва , свърших в презерватива и го махнах. Знам , че по половият ми член е възможно да са останали капки течност и точно този факт ме притеснява. След като бях свършил тя хвана члена ми , но не мога да се сетя къде точно и не съм сигурен дали имаше нещо по него , след като ме възбуждаше с ръка започна да ми показва какво трябва да направя аз. След което бръкна във вагината си демонстрирайки ми какво трябва да направя.
ПРИТЕСНЯВАМ се и се питам МОЖЕ ЛИ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ ОТ НЯКОЛКО КАПЧИЦИ ПО ПРЪСТИТЕ ?