- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отговори на най-често задаваните въпроси
до близнаци
Еми до нищо, след като си надула корема, процесите на овулация и тем подобни спират докато не се пръкне бебето....Първоначално написано от password
Eвала за темата![]()
"Най-хубавият ден - днешният,
най-голямата спънка - страхът,
най-лесното нещо - да се заблудиш,
най-голямата грешка - да паднеш духом,
коренът на всички злини - егоизмът,
най-хубавото развлечение - работата,
най-лошото поражение - отчаянието,
най-добрите учители - децата,
най-голямото щастие - да си полезен на другите,
най-неприятния недостатък- лошото настроение,
най-красивият подарък- прошката,
най-добрата защита- усмивката,
най-доброто лекарство - оптимизмът,
единствената реалност - любовта! "
моля ви ако знаете кажете: как да разбера дали момичето иска да прайм секс
Много полезна тема.Жалко че много хора не се занимават да я прочетат![]()
мерси за темата дано да се замисли някой![]()
Weed<3
Наистина полезна тема браво за труда.. и ей внимавайте к'во правите да не патите !
Живей за мига и не забравяй ти си уникален такъв какъвто си ; )
много добра тема.само искам да кажа на някои хора да четат и да мислят преди да задават глупави вапроси..иначе браво за труда
Знам че повечето мнения тук са от личен опит и от познания по дадена област.Знам че вероятно ще ми кажете "купете си тест и ще разберете"... Исках просто да попитам , има ли вероятност от забременяване ако тя ми е пипала члена , по ръката и е останала предекулационна течност и после ми сложи презерватива и след извършване на половият акт съм свършил в презерватива,но извън нея? Мерси
Няма ли поне 2 страници изписани под тая тема?!Първоначално написано от SeXBeginner
![]()
защо правите секс ,като нямате елементарна ,сексуална култура ?Първоначално написано от SeXBeginner
браво много добра тема
Когато пясъкът в сахара бъде пребреброен,
тогава ти ще си забравен от мен! <3
"Глупави вапроси"Първоначално написано от luiji
![]()
![]()
![]()
![]()
ами да наистина темата е мн интересна и полезна ... дано да спрат да питат навсякъде ... въпреки 4е ме съмнявам 4е ще спрат ...![]()
ужас ... изобщо има ли такива който мислят,че от орален... може да забременееш или при докосване на член и после се самозадоволяваш хахаха смешно... [/color]
Имам един въпрос... Преди 1 седмица ми се наложи да пия ескапеле,защото ни се скъса презерватива ии не бяхме сигурни дали няма в мен. Прочетох листовката ... пише,че е нормално да ми се гади,но на мен ми се гади вече 1 седмица? Възможно ли е да е от хапчето или е нещо друго?
ПП: Предполагам има такава тема,но тази която намерих е от 2008 година и реших да не пиша там.
Охоо има и още как.. Отвори раздел секс и ще видиш, че всяка трета тема е такава. Потресаващо нали?Първоначално написано от puh4eto
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Ама ти трябва да си толкова зле, че да се самозадоволяваш без презерватив :Х. Че даже и 2, случайно да не падне първияПървоначално написано от time2rock
![]()
Супер тема. Поздравления!