.
Отговор в тема
Страница 8 от 13 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 303

Hybrid View

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ДОСТА Е ПОДРОБНА НО КАРАЙ ...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Повечето неща са логични .. но, добра тема, браво !

Мене ме интересува каква по-точно е структурата на стоманата след преминаване на подевтектоидната граница по време на рекристализационно отгряване?

otnosno vuprosnoto zabremenqvane 4rez "analen sex"tova e pulna glupost.. dori da popladne sperma vuv vlagalishteto nqma na4in da se zabremenee za6toto spermata se iztrelva navutre, a po nikakuv na4in ne e vuzmojno spermatozoidite sami4ki da se pridvijat ili ne6to da gi pogulne. Drugoto koeto e spermatozoidite umirat vednaga ako ne sa vutre v jenskoto tqlo ( samo vaginata )

Не се забременява ако сте му пипнали члена и след това сте се самозадоволявали
    ГРЕШКА

Град
    МайнаTown
    алелуя

Цитирай Първоначално написано от lilinka88
    otnosno vuprosnoto zabremenqvane 4rez "analen sex"tova e pulna glupost.. dori da popladne sperma vuv vlagalishteto nqma na4in da se zabremenee za6toto spermata se iztrelva navutre, a po nikakuv na4in ne e vuzmojno spermatozoidite sami4ki da se pridvijat ili ne6to da gi pogulne. Drugoto koeto e spermatozoidite umirat vednaga ako ne sa vutre v jenskoto tqlo ( samo vaginata )
    Напротив! Сперматозоидите могат да живеят извън женското тяло до 72 часа, не умират веднага. Попаднат ли във вагиналната течност много лесно могат да стигнат до яйцеклетката ...

е се някои трябваше да направи това най-накрая... браво 6+

The legends don't die i am a living example!

браво темата е наистина много добра !!

Браво!
    Много добра и полезна тема.

Задължително ли е отварянето да е с пръст? И кое е по добре? С пръст или с члена?
    You and me could write a bad romance
    Caught in a bad romance...
    I’m a freak bitch baby

Едва ли моят въпрос е често задаван, но не искам да правя нова тема и затова реших да пиша тук. Имам сериозна сръзка с едно момче от година и 2 месеца и се намесва и темата за секса. Преди време го направихме и на двамата ни беше за 1ви път , но .. не знам точно как да си формулирам проблем, ако кажа, че не исках .. исках си, но просто после желанието се загуби и не знам защо. А в момента той страшно много иска, а аз не. И ми писна вече да му отказвам и не знам дали ми има нещо на мен?

много полезна тема .. БРАВО
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

А какво горе-долу се очаква от момичето? 'Щото все пак да се съблече и да си легне .. . Може ли малко инфо за това какво трябва да правим?
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Да се отпуснете и да правите каквото ви идва отвътре.

Фен
    Град
    Дряново
    Цитирай Първоначално написано от evermore
    Едва ли моят въпрос е често задаван, но не искам да правя нова тема и затова реших да пиша тук. Имам сериозна сръзка с едно момче от година и 2 месеца и се намесва и темата за секса. Преди време го направихме и на двамата ни беше за 1ви път , но .. не знам точно как да си формулирам проблем, ако кажа, че не исках .. исках си, но просто после желанието се загуби и не знам защо. А в момента той страшно много иска, а аз не. И ми писна вече да му отказвам и не знам дали ми има нещо на мен?

Щом не си готова не го прави....нещо което не се прави с желание не носи удоволствие. Както се казва "на сила хубост не става". Той ако държи на теб ще ти влезе в положението и ще те изчака.
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Зна4и аз съм мом4е на 17 години и имам приятелка на 16,ходим от 7 месеца и за сега се разбираме и се оби4аме..Не сме правили секс до сега,но се целуваме постоянно.Понякога и намеквам за секс,но май няма желание питал съм я и ми отговаряла,4е не иска,тя още е девственна и аз ще го правя за първи път.Казва ми 4е не иска да си изгуби девственоста,страхува се 4е след като направим секса ще я зарежа и ще си остане без девственост.Иска да е сигурна,4е никога няма да се разделим и винаги ще сме заедно и 4ак тогава може да се съгласи,но аз немога да и гарантирам не се знае какво ще стане,но за мен това е напълно нормално да го правим,но щом няма желание не става на зор..Казвал съм наро4но,4е не е влюбена в мен и затова не иска да прави,каквото и да казвам не се съгласява според вас какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от powerboy95
    Зна4и аз съм мом4е на 17 години и имам приятелка на 16,ходим от 7 месеца и за сега се разбираме и се оби4аме..Не сме правили секс до сега,но се целуваме постоянно.Понякога и намеквам за секс,но май няма желание питал съм я и ми отговаряла,4е не иска,тя още е девственна и аз ще го правя за първи път.Казва ми 4е не иска да си изгуби девственоста,страхува се 4е след като направим секса ще я зарежа и ще си остане без девственост.Иска да е сигурна,4е никога няма да се разделим и винаги ще сме заедно и 4ак тогава може да се съгласи,но аз немога да и гарантирам не се знае какво ще стане,но за мен това е напълно нормално да го правим,но щом няма желание не става на зор..Казвал съм наро4но,4е не е влюбена в мен и затова не иска да прави,каквото и да казвам не се съгласява според вас какво да правя?
    ?!?!??!?!?!??!?!?! Ами остави я, когато е готова, тогава... Щом не иска, колкото и да се мъчиш да я накараш, няма да стане... По-хубаво си мълчи и чакай
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

Град
    София
    aLLeyes0nME написа:
    Задължително ли е отварянето да е с пръст? И кое е по добре? С пръст или с члена?

Не е за препоръчване да е с член има голяма вероятност от разкъсвания.
    На 12 Януари 1999 ФИФА определи Реал Мадрид за "Отбора на Века"

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от powerboy95
    О, за Бога, извинявай, че го казвам, ама приятелката ти е ... мега зле. Никой не може да й гарантира, че няма да се промените, съответно нуждите ви да се променят и да се разделите. Освен това... "ще си остане без девственост" - това да не са й диаманти, които ще й откраднеш?
    Баси, девствеността (отвратителна ми е тая дума) не е съкровище, което на всяка цена трябва да опазиш.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    6 за старанието!

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от aLLeyes0nME
    Не е задължително..Но при отварянето с пръсти има по-малка болка..

Цитирай Първоначално написано от evermore
    Щом не го искаш,не го прави..Никой не може да те задължи и насила да те накара да го правиш..Така,че поговори с приятеля си..Обясни му това,ако те обича - ще те разбере и ще те изчака..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

'' МОЖЕ да се забременее от анален секс,АКО е свършил във вас и спермата се е стекла към влагалището....
    Затова:
    ВИНАГИ ГО ПРАВЕТЕ С КОНДОМ! ''

AHAHAHAHAHAHA
    - Tova ako ne e izvadeno ot ''Wikipedia'' ... !
    Tova beshe nai golqmata prostottiq koqto sam 4ela sled ''Spin se predava chrez kyrma ''
    P.B.N

Голям фен
    Днеска правих секс за първи път ! Бях с кондом свърших в нея и кондома беше се свалил малко ... не е спукан ... ноо се пак ми е за първи път и се притеснявам ... ! Дали може да стане нещо ?
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Днеска правих секс за първи път ! Бях с кондом свърших в нея и кондома беше се свалил малко ... не е спукан ... ноо се пак ми е за първи път и се притеснявам ... ! Дали може да стане нещо ?
    Ако спермата се е стекла към влагалището има шанс момичето да забременее.
    Be natural, don't copy people that aren't better than you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си