- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Слънце...
ше те убивам бе слънцеее
И аз те обичам!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Има Лс и Кофа за тая работа.. да не говорим за скайп..
Обичайте се![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
поздравления![]()
.. и ние к'воо ??![]()
![]()
П.С. Обичайте сеее!!!![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от thirteen
така е
трябва да се обичат слънцатааа![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Не сме длъжни всички, да ви четем простотиите.. ИМА СИ КОФА.. ТАМ МОЖЕ ДА СИ ИЗРАЗИТЕ ЧУВСТВАТА! Stupid retards.![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
що карате човека да хои по кофите а?
абе вие що сте тъпи бе... Ще ми го казва където си иска. Тва не е тъпотия за Кофата, все пак тука е Любов...
като не ви изнася не четете и не пишете, скоро ще има а3 :P но мачока ше ни извини
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Хуаво..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Като е любов, по- добре се срещнете и си го кажете, кво тука по форумите..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Ти луууууд ли си да изляза навън? Във интернет съм много по отворен! и съм много як!![]()
Може и по друг начин да ми го е казвал и да иска и тук да ми го каже!
Хващай пътя!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Нужно е малко разнообразие! Мене ми омръзва да чета все някви проблеми и оплаквания... Некадърна работа!
'не ме обича, ко да прая"
"обича ме, ама аз не го обичам"
"кака да й кажа, че я обичам"
"приятел ли ми е или го харесвам..." ....
много забавно, нема що!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Тука си много права, но все пак си има кофа..Първоначално написано от SunSmile
я малко релакс всички! навън е жега даже ме мързи да запаля цигарка! кво ви пука... това е ФОРУМ, който го приема навътре тоя ФОРУМ е зле...![]()
хранете се, псувайте се, изливайте си простотията където ви се поиска... life is short... ако не бях пуснал тая тема щяхте да се чудите пък къде да пишете... така че пак казвам .... РЕЛАААКС! :P
или оставете темата и тук всеки като обича някои, няма значение от форума или не просто да драсне да му олекне на душата!![]()
ПАДАЙ ЗА ДВАЙСЕТ.Първоначално написано от KiSsMyAsS
![]()
Ей добре, че си ти да ме светнеш, че имало правила... Малее без теб не знам кво щях да правя![]()
съжалявам хора, които зависят от интернет, форуми, скайпове и други...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
1 по - различна тема в друг раздел съвсем не означава, че ще насерем форума! Ходи пий една лимонада и не се впрягайДостатъчно големи сме и можем и без твоите опити да ни караш да правим или не правим каквото и да било
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Я всички да се успокоят![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.