- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет, плс, незнам какво да правя
Здравейте! Ще искам и аз едно, две съветчета какво да правя, защото съм доста объркана. Значи с бившия искахме да изгладим отношенията си и може би пак да се съберем, но мина вече толкова време..а развитие няма! Даже се държи все по-зле.. през това време срещнах друго момче, супер готино е, допадаме си много. Нещата стават доста сериозни, а още незнам какво да правя с бившия. Кара ме да се чувствам зле, празна и сива.. Не искам повече така, а само как исках да оправим нещата, но май е невъзможно, поне през идните 100години. Е, какво мислите вие?? Да правя ли още опити да залепя нещо счупено или направо да си купя ново?![]()
![]()
Старото в боклука.
Ти сама си отговорила на въпроса. Признаваш, че бившия не те прави щастлива "Кара ме да се чувствам зле, празна и сива.. Не искам повече така" ...тогава защо ще се връщаш при него?!? Върви напред, а не назад. Новото момче в живота ти е ново начало.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Чупиш чаша, и ти върви по вода, а често пъти те пускат по пързалката и си чупиш и крак. Здравата чаша обаче ти носи спокойствие и сигурност, че няма да се разлееПървоначално написано от ImogenHeap
Зае*и тая работа с бившия. Рибките кълват на хубавата стръв![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Апфф мани го миналото ... давай напред ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Избери този, който те прави щастлива.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Първоначално написано от fire_cat
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Счупеното не се лепи.Като виждаш,че не става,значи няма да стане.
Щом на хоризонта има друго момче,което ти харесва,действай с него.
"Кара ме да се чувствам зле, празна и сива.. " Тогава не виждам смисъл да си с него...Щом се държи ужасно с теб...какъв е смисъла..Бъди с новото момче,което от думите ти личи,че те прави по щастлива...
Според мен щом сте скъсали веднъж, имало е причина, тя няма да се махне сама и пак ще скъсате с бившия ти. По-добре не се заравяй в миналото, не можеш да продължаваш с човек, който те прави "сива и празна"![]()
+1Първоначално написано от kobrichka
кратко, точно и ясно...е не мн, кратко де![]()
П.С. Пише се "не знам"![]()
набии си 2 шамара пич
Попринцип аз не искам да имам нищо общо с бившите... вече знаеш защо![]()
Купувай ново!![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Остави бившия, ти и без това казваш, че не може да се промени взимай новото.![]()
това е най-важното ..Първоначално написано от rozovsluncho
+2Първоначално написано от Kallyn4eto
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Прави сте, трябва да продължа напред с друг. Двоумях се, защото бях свикнала с бившия дори да ме наранява, предполагам знаете как е..след дълга връзка просто сте свикнали с този човек. Но е време за нова страница![]()
Много точно!Първоначално написано от kobrichka
+1
за кво м ие да ти права реклама бе мангалПървоначално написано от Jingles
съгласнаПървоначално написано от InloveAgain
![]()
Новото, баси въпросите задавате... то от самото ти мнение се разбира, че и на тебе самата ти е писнало от тоя бившия.
nicolepcd
Стига си се забивала в някакви филми и простотии.
Щастие + разбирателство + доверие = връзка, за която си заслужава да си вдигаш поне единия пръст.
Ако я няма тая комбинация по-хубаво си стой вкъщи и си цъкай на компа.
Ако към "новото" момче храниш някакви истински симпатии давай.