- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Двама мъже и половина.
Какво мислите за сериалчето? На мен лично ми е супер готино. Следите ли сега по BTV всеки петък 5-ти сезон, гледали ли сте и 6-тия такъв и какво ви е мнението за героите и изобщо за историята?
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Един от любимите ми сериали. Много ме кефи Чарли, а Алън ме дразни...не знам защо, просто ми е антипатичен, като някакъф навлек еИ да, гледах 5-ти сезон на компютъра, а 6-тия още не съм го догледала. До колкото знам ще правят 9 сезона....сигурно докато Джейк се ожени
![]()
Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
Йохан Волфганг Гьоте
харесва ми много и току що по БТВ свърши серията в която отива в спешното и казва на брат си нещо от сорта на "2 ред була и гофрети и се оказвам в спешното мъчейки се да пръдна"![]()
![]()
![]()
тва е една от любимите ми серии и още много,Чарли е пич,а Джейк ме убива
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Когато го засека по някоя телевизия го гледам. Много интересно сериалче.. кефят ме двамата мъже и половина![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Много готин сериал, суперзабавен е. Много му се кефя. Чарли и Джейк направи ме разбиват.![]()
суперр си е филмаа особеноо в 6 - ти сезон Джейк най много ме кефии![]()
Bitch! >.<![]()
Не го следя, но ако го хвана някъде веднага го гледам. Много са ми забавни.![]()
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
6 сезон е жесток![]()
Много забавен сериал, голям смях пада. За мен той е 4-тият по ред най-смешен комедиен сериал който съм гледала![]()
Don't try so hard-the best things come when you at last expect them!
Страшееееееен![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Това ми е най-любимия сериал, ама след Малкълм![]()
Еми,ако няма какво друго да гледам,оставям го...Иначе ме е яд за "Моите мили съседи'' че го спряха и пуснаха "Двама мъже и половина" .
мене най ме кефи половинката![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Тос Чарли баси пича.. мен в мъжки вариантсмисъл не ми пука вече много-много за мъжете и само един ми е в сърцету
![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Гледам го когато го хвана...става за убиване на време![]()
НАЙ готиния сериал на света . . адски смешен . . интересен . . кефят ме простотиите на джейк. . хумора на бърта
. . забивките на чарли (опитите му за забивки) :P . . и глупоста (умността) на алън
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
О, аз ги изгледах всичките, сега чакаме есента 7ми сезон :> Хубаво сериалче.![]()
Първоначално написано от InnchetO
И аз,и аз го чакам.Заедно с Др Хаус и Отчаяни съпруги и още други хахах
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Аз Отчаяни съпруги още не съм се хванала да го гледам от-до, а Хаус съм на 4ти сезон, надали до септември ще стигна до края на 5тиПървоначално написано от zvezdichkaaa
![]()