- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сами на плаж
Били ли сте сами на плаж-без приятели,родители? Как е чувството? Какво правите когато сте сами на плажа?
Била съм и определено..е по-добре.какво да правим -лудуваме,а това пред родителите ми не бих правила
![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
плувам сигурно?
ол забравих че ти не можеш
ем тогава ти ще спиш бе
Била съм и на 5-тата минута си намерих компания,една приятелка с която не се бяхме виждали от години,супер беше![]()
Била съмДе да знам кво е чувството, лежах си просто
![]()
![]()
nicolepcd
Без родители- да... Беше супер. Сама не съм пробвала... ще се чувствам странно![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Ми да оставала съм сама. Чувството е супер-лежиш, почиваш и гледаш пичове![]()
![]()
Аз с който и да съм си плувамм
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Яко е.. никой не ти досажда на главата, можеш да си починеш, плуваш си когато ти е кеф.. малко кофти с багажа, който остава без надзор само..
Сам никога не съм бил, последния път бяхме в 5 сутринта там и спахме на плажа беше яко студ
едит в момента съм пил
Искам вечерта да ида на плаж.. когато няма хора, водата е все още леко топла... и да си плувам.. бахти якото. ;д
Това е трета година,която ходя без наще на плаж.Ако ходя ще е 5 пъти на лятокоето не е много за мен защото аз съм почти всеки ден на плаж
![]()
![]()
Чувството е добре,смисъл не е кой знае какво.От както ходя с приятели на плаж се запознах с много нови хора и е забавно. Познавам се с някои от спасителитеголеми сладури
Даже сега съм си харесала едно момче от плажа..има такава тема в Любов![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Аз съм била сама и беше голяма скука. :/
била съм ... с различни хора и зависи от компанията, но до сега тъпо не съм си изкарвала
Когато бях 6. клас ходех много често на басейн - почти всеки делничен ден.Абсолютно самичка.Не се оплаквам,беше ми добре,единственото ми притеснение беше,че някой ще ми открадне багажите.
Иначе веднъж на морето нашите ходиха да обядват,а аз не исках и ме бяха оставили за час сама на плажа.Имахме телефони,фотоапарати и какви ли не джунджурии и аз трябваше зорко да ги пазя.Да,ве,заспах на 5тата мин![]()
Честно казано ще ми е тъпо и нелепо
Обичам да съм в голяма компания и ако съм сама на плажа най-вероятно лявото ми ухо ще остане бяло,защото няма да спра да звъня на познати![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ами аз попринцип ходя с приятели на плажа.. Имало е случай, когато съм била сама.. Ами лежа си, пека се, плувам, ходя на бара, разхождам се по плажа, чета списание..
![]()
you know my name.
NOT MY STORY.
Жалко,че не правят и водоустойчеви телефоиПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Има време!!!Първоначално написано от MrUndaztood
![]()
![]()
Ако направят водоустойчив телефон ще съм най-щастливият човек на земята!!!
Не стига,че съм с карта,с която говоря НАПЪЛНО безплатно с цялата ми компания 24/7,а сега ако мога с телефона да влизам и да плувам ... Лелеее живот!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
От доста време ходя на плаж без родителите си, но нямам и нищо против от време на време да ходя с тях. : )
Обикновено съм с приятели, но съм ходила и сама. Отивам да се пека и плувам, няма особено значение дали някой лежи до мен и кой е ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Била съм с авери,супер е.Няма кой да ти мрънка за щяло и не щяло![]()
[ Brokencyde - Schizophrenia ]
Била съм с авери,супер е.Няма кой да ти мрънка за щяло и не щяло![]()
[ Brokencyde - Schizophrenia ]
Вчера и аз бях на плаж сама,а до мене бяха някакви гаджета.Майкооо мацката супер много мрънкаше.Горкото момче...![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Усещането е, че можеш да останеш малко сам със себе си и да си починеш истински![]()
Сама на плажа не.. Първо че ще ми е скучно..второ няма кой да ми наглежда багажа когато съм във водата и трето такива ги има по плажа гадни педофили..че сама не бих рискувала![]()