- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сами на плаж
Сама не бих отишла. Ще ми е скучно.. аз обичам с компания.
А иначе на морето миналата година ме оставиха сама за известно време, че на другите им се ходеше да пият и да хапнат нещо. Чувството беше.. тъпоТрябваше да наглеждам оставения багаж на 5-6 хавлии около мен. Пък и във водата нямаше как да вляза при такава "отговорност" ... Абе с компания е най-добре.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
сам никога не бих отишал ще е скучно някак
Веднъж ми се случи да отида сама на плажа, и през цялото време говорех по телефона.. след известно време дойдоха едни познати и ме спасиха от скуката. Въобще не е приятно да си сам на плажа.![]()
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
Без родители е приятно, но без приятели сигурно ще ми е скучно
не ми се е случвало.. дори и да отида сам все си намирам с кой да си правя компания![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Сама на плаж съм оставала, ако сме само двамата с баща ми и той отиде за кафе, във водата или нещо от сорта. Не ми е било скучно, защото е било за сравнително кратко време. Определено обаче не мисля, че бих се замъкнала сама на плаж/басейн без грам компания. На мен ми е тегаво 20 мин. да вървя сама, какво остава за 5 часа на плаж?
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
С 2 приятелки-правехме йога и тичахме![]()
Иначе абсолютно сама-не![]()
Сам-саничка си направих първия плаж тая година. Беше ми малко странно, но поне нямаше кой да ми мрънка, че му е студено във водата.![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Аз от няколко години само с приятели ходя на плаж :д
ама сама .. не![]()
Когато съм си в града и се събираме компания е весело да се ходи на плаж, но когато ходя при баба ми мнооого обичам да ходя сама с книжка.... Да не говорим с колко нови хора се запознаваш пък и никой не ти казва кога трябва да си ходиш , кога да правиш нещо си ... Аз до миналата година бях супер скептично настроена да отида сама, но един ден просто не си намерих компания пък много ми се ходеше и се реших и честно казано не съжалявам - запознах се с нови хора и си изкарах приятно.. и сега като ходя при баба бих ходила сама от време на време
Може да се каже, но беше по-различно от вашата представа за "сам на плаж".
Какво да е...слушам музика и лежа (спя)...![]()
тая тема още е жива бе![]()
без родители си ходя обичайно много рядко ей тей да ида с майка .. иначе редовно сам си на басейн с някой самаа..сама до сега не ми се е случвало да ходя но сигурно е скучно?!!![]()
Без родители да. . ноо сама не съм била ше ми е скучно
![]()
:}
сама-нее .. била съм или с приятели или с наще![]()