- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос.
Има противозачатъчни, хапчета които се вземат всеки ден, и не мисля че са толкова вредни, както казаха някой хора преди мен.
А за сигурността, хапчетата са си сигурни 99%, стига да ги вземаш както гинеколога ти е казал! (лошото в тях е че не предпазват от болестите!)
И все пак за да исползваш противозачатъчни е задължително да ти ги предпише гинеколог, за повече подробности той ще ти обясни.![]()
те не са това, за което пита авторката.Първоначално написано от galkata
колкото до плачещото чудовище, ми да такова е, и какво стана?
Първоначално написано от Ufff
стана тва,че ако разбереш,че родителите ти са те наричали така няма да се почувстваш прекрасно нали ?![]()
тя не иска бебе сега, разбираш ли? като иска, няма така да вика. и все ми е тая майка ми как ме е наричала честно да ти кажа.Първоначално написано от Xrisenceto
Отговор.
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Първоначално написано от Xrisenceto
Напълно съгласна![]()
даже плачещо чудовище е меко казано като се замисля....
Да има такива хапчета,на които им се вика противозачатъчниНо при тях гадното,е че се пият в точно определено време и не трябва да изтърваш едно хапче,защото изтървеш ли един ден няма никакъв ефект от тях.Също голям минус на противозачатъчните,е че не предпазват от венерически болести,затова най-добре използвай презерватив
![]()
Get what you can and never get back
Първоначално написано от Ufff
Разбрах още в началото,че не иска бебе,но това не е причина да наричa някое малко беззащитно същество "плачещо чудовище",а представи си се роди бебе то не е виновно,че е излязло на бял свят нежелано и убиждано без никаква причина,а още повече,че ще бъде част от нея.Не ми казвай,че ти е все тая kak те е наричала майка ти,защото няма по-силна от майчината обич и едно е да кажеш за детето си "плачещо чудовище" a друго е да му се радваш и да го обичаш.Много ме съмннява,че ако разбереш ,че си била нежелано и отхвърлено дете ще ти е все тая!![]()
Абе кви хапчета не си играи с огъня,ползвайте си презерватив!
Има но само лсед секс при екстремен случаи ,,Ескапеле"![]()
![]()