.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

бързо свършване?

Значи аз съм на 17 и съм девствен и като бия чикии свършвам за 2-7 минути... това много ли е бързо? И като правя секс по-бавно ли ще свършвам ??смисл има ли разлика по това отношение??

Бързо свършваш, явно лесно се възбуждаш. Стегни се и пробвай да правиш секс и тогава ще разбереш Аз не мога да ти кажа дали ще свършваш толкова бързо, но вероятно няма
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

да наистина лесно се възбуждам..

Виж, приятелю има много фактори, които определят бързото свършване и не мога да ти кажа напълно защо свършваш бързо и дали ще е така. Например от притеснение, някои при първия си път свършват бързо, а други свършват бавно или изобщо не свършват разбираш ли
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

е да тва го знам ама работата е, че аз и като бия чикии пак свършвам бързо

re

е то да биеш чикии и да ебеш има голяма разлика...а и зависи колко си се възбудил

В един сайт ( www.men.bg ) имаше една статия дето пише че един мъж
    СРЕДНО свършва за 13 минути .. демек дето е 7 там е и 13 :P по върпоса за секса .. ако мислиш че и там ше свършваш бързо използвай някви методи .. например Durex Performa

Град
    Таити
    земаш Камагра да задържиш тапата и толкоЗ !
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на Amateur
    Не си ошлаифан баце като правиш секс пак ще свършваш бързо с времето ще се оправиш,но като си правиш свфтето преди това удари 1 голяма мастика или уиски нещо твърдо удължава ти времето за свършване с 15-30 мин..

Град
    ВаРнАаАа
    Когато правиш секс ще си още по-възбуден и може би в началото ще свършваш по-рано отколкото ти се иска,но този проблем ще се оправи с времето..лъскането не е никакъв определящ фактор..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Когато правиш секс ще си още по-възбуден и може би в началото ще свършваш по-рано отколкото ти се иска,но този проблем ще се оправи с времето..лъскането не е никакъв определящ фактор..
    По-сългасен не мога да бъда

Град
    Ruse
    земи си некоя курва да ти разтрие ташаците с гъз
    Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Цитирай Първоначално написано от dido90
    земи си некоя к***а да ти разтрие ташаците с "задни части"
    А ти защо не се скриеш някъде? Да не би си по-различен от курвите?

Пич за бързото свършване си има тренировки. Някои от тях можеш да ги правиш мастурбирайки. Първо имам лекото усещане, че ти хващаш и докато не свършиш не пускаш. Затова:

1) Сменяй позите. Това оказва влияние.
    2) Прави паузи. Като усетиш, че наближава момента спри и за момент си помисли за нещо тъпо. Това ще притъпи възбудата за секунда и няма да свършиш. Колкото повече го повтаряш това упражнение, толкова повече удоволствие ще изпиташ накрая.
    3) Не бързай толкова много с мастурбацията. Прави я малко по-бавно.

напълно нормално е

Мисли си за Азис докато го правиш

Мега фен Аватара на t0d1t0
    OMFG ... Ем и аз ако си бия 1 чикия за 5 мин може да свърша , но може и толкова да няма , ама като правя секс - мин. 2 часа Зависи с кой какво ще правиш
    Станислава

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    2-7 мин е възможното и реално време за което можеж да удариш една. Комплексарите дето са хвалят че си бият чикия от 30 мин до 10 часа са глупаци ... 2-7 мин си е най-добро, най-нормално и най-задоволяващо
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    По-сългасен не мога да бъда

плочките в банята ти не ти ли викат татко ?! :P ... не свършваш бързо спокойно

Аз когато си бия чикия никога не съм стигал до 7минути струва ми се адски мн...но когато правя секс несвършвам за 5 минути , спокойно всичко е наред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си