Цитирай Първоначално написано от zvezdi4ka95
Bih vi pomolila za suvet ako moje .. Imah 2 priqtelki s koito bqh mnogo blizka no moqta fr G se okaza dosta golqma licemerka postoqnno suzdavashe intrigi pomejdu ni no nie vse si zatvarqhme ochite edin den tq vze che mi ptmukna gadjeto no az reshih da ne se karame zaradi momche sled vreme obache tq zapochna za nai malkoto neshto da se sopa i na men mi pisna zapochnah da dvija s neinite vragove .. i se skarahme . No nashata druga priqtelka V si haresvashe edno momche i v qda si az kazah na edni momicheta che si go haresva i sega V mi se surdi i ne iska poveche da budem priqtelki . molq vi daite mi suvet kak da si q vurna i pak da sme [riqtelki s V a dokolkoto G tq veche ne mislq che moje da mi bude istinska fr no za V naistina sujelqvam i iskam da si q vurna pomognete molq vi
Прекалено наивна си. И по-добре пусни отделна тема,тук се съмнявам някой да прочете поста ти.Г. ти е отмъкнала гаджето и ти е създавала ингриги..тя неможе изобщо да ти е приятелка,камо ли истинска.Не е трябвало така да постъпваш с В. извини и се.Тя ако е държала на теб много,нямала е да ти се разсърди толкова,чак да не иска да сте фр.Като и се извиниш,ще видиш кво ще стане,ако пък не..търси си нови фр.