.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Харесвате ли момчета от типа...

Здрвавейте! Тази тема ще да е предимно за момичета

Искам да задам следния въпрос на нежния пол:

Харесвате ли момчета плейбой ?

В почти всеки клас в началното училище, а и не само там е имало момчета плейбой. Няма да обяснявам кои момчета са защото вие се досещате.

Искам да се разлеете от отговори, подкрепени естествено и с аргументи, защо ги харесвате или пък Не.

Град
    бълХаристан
    я се скрий бе, щом питаш значи не си един от тях

Град
    Where streets have no name
    НЕ!
    Тия са ми толкова смешни и по принцип им викам смяхбой, а не плейбой. Обикновено не ми харесват по външност, защото повечето са или някви разнежени фешъни, или ботове Мъжете, когато са харесвани обикновено мн започват да се надуват и да се мислят за най-прекрасните на света.
    Не искам да съм поредната, а обикновено на катива им се хващат само некви заблудени патки
    Аз такива индивиди ги гърча от подигравки и обиновено ги е страх от мен, а фен клубът им ме мрази
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Баси изглежда си си загубил и последната мозъчна клетка

Иначе НЕ .. дразнят ме такива

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    НЕ!Защото въртят жените ей така,защото са скапани чалгари,защото се обличат ужасно,защото косата им е ужасна,защото нямат мозък,защото не можеш да им имаш доверие,защото са лицемерни,защото храчат,защото псуват,защото се мислят за голяма работа и просто,защото ме дразнят!

Не.. точно такива момчета много ме дразнят..

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. апфф може някой да ми привлече вниманието, но само за външен вид!! В тях няма нищо inside ..

Благодаря за вниманието!

kypo искам да ти кажа че е си прав(а) не съм от тях и нямам никакво намерение да се крия

Kukumqvka кажи ми защо мислиш така ?

Останалите коментари ги приемам и са много точни

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    .. апфф може някой да ми привлече вниманието, но само за външен вид!! В тях няма нищо inside ..
    Добре за външен вид така значи, а ще ти е приятно ли да те смени с първата срещната ?
    Защото до колкото аз знам те сменяват, момичетата както домакинята изцапан парцал. Прав ли съм ?

Лично на мен не ми допадат този тип момчета. Да няма какво да си кажеш с него, а само да гледаш как се прави на "кой съм аз" е супер досадно. Неможе да имаш нещо сериозно с такъв човек
    Your eyes bright blue as the sky
    Deeper than the sea
    Warm as the sun

омг,не
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    човек стани обратен за 5 минути и сам си отговори

Сууууупер грешна представа за плейбой. Ужас!!! Плейбоя е момче, което може да се държи много нежно привидно, който умее да омайва, да говори сладки приказки, когато трябва да се държи грубо и пак да печели. Да се приближава и отдръпва. Външния вид, тук е само фактор, повечето описвате някакви крайни плейбой, а не описвате момчетата, с които се срещате ежедневно. Само се зачетете в темите в този раздел и ще видите, колко момичета са попадали и са се вързвали на плейбои. Плейбоя успява да привлече момичето едновременно с мъжественост, едновременно с това, че успява да обърне женските номера срещу самата жена, едновременно успява да се държи така сякаш му пука за момичето, знае кое, как да го направи, но това е само привидно. В него няма страст и желание, а просто е свикнал да прави подаръци и да прави разни действия като разходки и е запаметил думи, които не са малко разбира се. Умее да лъже и да се измъква и да обръща нещата в своя полза и още много и много подобни неща.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

омг,не
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Kopu
    Благодаря за вниманието!

kypo искам да ти кажа че е си прав(а) не съм от тях и нямам никакво намерение да се крия

Kukumqvka кажи ми защо мислиш така ?

Останалите коментари ги приемам и са много точни
    Щото въпроса е супер глупав,за което искренно съжелявам

Цитирай Първоначално написано от haritov
    човек стани обратен за 5 минути и сам си отговори
    Предпочитам да се гръмна. Тези 5 мин ще ми се сторият 50 години
    Най - ужасното предложение което сами давали

мога да ти кажа,че сега в началното момичетата гонят момчетата да ги целуват,а не обратното както беше по мое време

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Такъв тип момчета стават само за гледане и нищо друго. Не мога да понеса толкова голямо самочувствие на едно място. Добра визия и кофти отношение, а отвътре едното нищо.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

на мен лично не ми харесват,може да са готини например но са твърде самовлюбени и така ме отблъскват... нз всеки си има вкус...
    I know you mant me
    You know I want cha

Супер фен Аватара на l0lz
    Заслужаваш да те убият, да те съживят и пак да те убият..
    Стига сте пускали тъпи теми, а си намерете някво хоби.

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Сууууупер грешна представа за плейбой. Ужас!!! Плейбоя е момче, което може да се държи много нежно привидно, който умее да омайва, да говори сладки приказки, когато трябва да се държи грубо и пак да печели. Да се приближава и отдръпва. Външния вид, тук е само фактор, повечето описвате някакви крайни плейбой, а не описвате момчетата, с които се срещате ежедневно. Само се зачетете в темите в този раздел и ще видите, колко момичета са попадали и са се вързвали на плейбои. Плейбоя успява да привлече момичето едновременно с мъжественост, едновременно с това, че успява да обърне женските номера срещу самата жена, едновременно успява да се държи така сякаш му пука за момичето, знае кое, как да го направи, но това е само привидно. В него няма страст и желание, а просто е свикнал да прави подаръци и да прави разни действия като разходки и е запаметил думи, които не са малко разбира се. Умее да лъже и да се измъква и да обръща нещата в своя полза и още много и много подобни неща.
    Има и нещо вярно тук. Сега като се замисля наистина има 2 типа плейбой.

1. Който ти каза (женкар), палаш който прави това което иска момичето, с цел да и се хареса.
    2. Нахакани плейбой които се мислят за неустоими

Според мен рано или късно първия тип заприличва на втория.
    Защото като спечели любовта на едно момиче ще се почувства НЕУСТОИМ а това е именно 2-рия тип.

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Стига де развали ми кефа, именно в тъпите теми идва смеха. Хората който се правят на глупаци са смешни, не е ли така ?

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от Kopu
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Стига де развали ми кефа, именно в тъпите теми идва смеха. Хората който се правят на глупаци са смешни, не е ли така ?
    Whateva..

В част от случаите става така, но не се бъркай, не винаги това е варианта. Доста голяма част си остават на първия вариант. Как да кажа, повечето от пишещите в темата като чуха плейбой само дето не си представиха от ония метросексуалните. Не винаги самочувствието им се показва толкова явно, че да направи лошо впечатление, тук става въпрос до голяма степен и за несъзнателни взаимодействия между него и момичето. То се впечатлява от силата му, от действията му, от ума му дори, от това, колко е сигурен в себе си (това всичко става до голяма степен несъзнателно) и накрая той се подиграва с нея. Тук нещата са много сложни и не могат да бъдат обсъдени накратко.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Привличат ме,защото ми харесва тръпката с тях.Едно прекалено добро и възпитано момче не би ме привлякло така,както лошото.Тръпка е всичко,което може взаймно да си подарим,но нещо повече не бих допуснала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си