- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли момчета от типа...
Здрвавейте! Тази тема ще да е предимно за момичета
Искам да задам следния въпрос на нежния пол:
Харесвате ли момчета плейбой ?
В почти всеки клас в началното училище, а и не само там е имало момчета плейбой. Няма да обяснявам кои момчета са защото вие се досещате.
Искам да се разлеете от отговори, подкрепени естествено и с аргументи, защо ги харесвате или пък Не.
я се скрий бе, щом питаш значи не си един от тях![]()
НЕ!![]()
Тия са ми толкова смешни и по принцип им викам смяхбой, а не плейбой. Обикновено не ми харесват по външност, защото повечето са или някви разнежени фешъни, или ботовеМъжете, когато са харесвани обикновено мн започват да се надуват и да се мислят за най-прекрасните на света.
Не искам да съм поредната, а обикновено на катива им се хващат само некви заблудени патки![]()
Аз такива индивиди ги гърча от подигравки и обиновено ги е страх от мен, а фен клубът им ме мрази![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Баси изглежда си си загубил и последната мозъчна клетка![]()
Иначе НЕ .. дразнят ме такива
НЕ!Защото въртят жените ей така,защото са скапани чалгари,защото се обличат ужасно,защото косата им е ужасна,защото нямат мозък,защото не можеш да им имаш доверие,защото са лицемерни,защото храчат,защото псуват,защото се мислят за голяма работа и просто,защото ме дразнят!
Не.. точно такива момчета много ме дразнят..![]()
.. апфф може някой да ми привлече вниманието, но само за външен вид!! В тях няма нищо inside ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Благодаря за вниманието!
kypo искам да ти кажа че е си прав(а) не съм от тях и нямам никакво намерение да се крия
Kukumqvka кажи ми защо мислиш така ?
Останалите коментари ги приемам и са много точни![]()
Добре за външен вид така значи, а ще ти е приятно ли да те смени с първата срещната ?Първоначално написано от Hilary_
Защото до колкото аз знам те сменяват, момичетата както домакинята изцапан парцал. Прав ли съм ?
Лично на мен не ми допадат този тип момчета. Да няма какво да си кажеш с него, а само да гледаш как се прави на "кой съм аз" е супер досадно. Неможе да имаш нещо сериозно с такъв човек![]()
![]()
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
омг,не
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
човек стани обратен за 5 минути и сам си отговори![]()
Сууууупер грешна представа за плейбой. Ужас!!! Плейбоя е момче, което може да се държи много нежно привидно, който умее да омайва, да говори сладки приказки, когато трябва да се държи грубо и пак да печели. Да се приближава и отдръпва. Външния вид, тук е само фактор, повечето описвате някакви крайни плейбой, а не описвате момчетата, с които се срещате ежедневно. Само се зачетете в темите в този раздел и ще видите, колко момичета са попадали и са се вързвали на плейбои. Плейбоя успява да привлече момичето едновременно с мъжественост, едновременно с това, че успява да обърне женските номера срещу самата жена, едновременно успява да се държи така сякаш му пука за момичето, знае кое, как да го направи, но това е само привидно. В него няма страст и желание, а просто е свикнал да прави подаръци и да прави разни действия като разходки и е запаметил думи, които не са малко разбира се. Умее да лъже и да се измъква и да обръща нещата в своя полза и още много и много подобни неща.![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
омг,не
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Щото въпроса е супер глупав,за което искренно съжелявамПървоначално написано от Kopu
![]()
Предпочитам да се гръмна. Тези 5 мин ще ми се сторият 50 годиниПървоначално написано от haritov
![]()
Най - ужасното предложение което сами давали![]()
мога да ти кажа,че сега в началното момичетата гонят момчетата да ги целуват,а не обратното както беше по мое време![]()
Такъв тип момчета стават само за гледане и нищо друго. Не мога да понеса толкова голямо самочувствие на едно място. Добра визия и кофти отношение, а отвътре едното нищо.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
на мен лично не ми харесват,може да са готини например но са твърде самовлюбени и така ме отблъскват... нз всеки си има вкус...
I know you mant me
You know I want cha
Заслужаваш да те убият, да те съживят и пак да те убият..![]()
Стига сте пускали тъпи теми, а си намерете някво хоби.![]()
Има и нещо вярно тук. Сега като се замисля наистина има 2 типа плейбой.Първоначално написано от Ilikeliljon
1. Който ти каза (женкар), палаш който прави това което иска момичето, с цел да и се хареса.
2. Нахакани плейбой които се мислят за неустоими![]()
Според мен рано или късно първия тип заприличва на втория.
Защото като спечели любовта на едно момиче ще се почувства НЕУСТОИМ а това е именно 2-рия тип.
Стига де развали ми кефа, именно в тъпите теми идва смеха. Хората който се правят на глупаци са смешни, не е ли така ?Първоначално написано от l0lz
В част от случаите става така, но не се бъркай, не винаги това е варианта. Доста голяма част си остават на първия вариант. Как да кажа, повечето от пишещите в темата като чуха плейбой само дето не си представиха от ония метросексуалните. Не винаги самочувствието им се показва толкова явно, че да направи лошо впечатление, тук става въпрос до голяма степен и за несъзнателни взаимодействия между него и момичето. То се впечатлява от силата му, от действията му, от ума му дори, от това, колко е сигурен в себе си (това всичко става до голяма степен несъзнателно) и накрая той се подиграва с нея. Тук нещата са много сложни и не могат да бъдат обсъдени накратко.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Привличат ме,защото ми харесва тръпката с тях.Едно прекалено добро и възпитано момче не би ме привлякло така,както лошото.Тръпка е всичко,което може взаймно да си подарим,но нещо повече не бих допуснала.![]()
![]()
![]()