- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Оффф.. срамежлива
Е човек немога да те разбера,ако имаш желание - давай!Отиди целуни го!Кфо толкова се срамуваш,не е срамно да се целуваш ако беше срамно дали всеки щеше да го прави под път и над път-немисля..
Бъди смела и нахакана![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
няма от какво да се срамуваш и да се вцепеняваш..просто се отпусни когато си с него и почвайте с целувките![]()
![]()
![]()
![]()
апфф убивате ме сериознооооо ...![]()
![]()
![]()
![]()
Е от какво толкова се шашкате бееее ????? Няма от какво .. за всичко си има първи път ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Канят се да те запознават (май тебе) с един 16 годишен батко.
Проблема решен.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Да ти кажа 70% от първите целувки са несполучливи,вече вторите,третие по-ставатза тфа не се притеснявай,че ще се изложиш
май е естествено
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Няма да се изложиш, ае бягай да го бацнеш...Първоначално написано от roshlichka
![]()
Не се шашкай, че на 14 не си се целувала - нормално е...![]()
мхмм.. благодаря вии.
А колкото да тоз 16 годишния, спрете с тъпите предложения
Не ти ли харесва ??Първоначално написано от roshlichka
![]()
Апфф жалкУ ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Олигофрени- бол.. ЗАКВО ТЕ Е СРАМ, ДА НЕ БИ ДА ТРЯА ДА МУ СЕ ПОКАЖЕШ ГОЛА, ЧЕ ДА СТЕ ЗАЕДНО?
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Няма нищо срамно в това, че не си се целувала. Както ти казаха вече - за всичко си има първи път. Не трябва да се притесняваш и срамуваш от нищо, защото това няма да ти помогне с нищо - даже обратното - вреди ти. Казвам го от личен опит, защото на твоята възраст (даже и след това) аз бях същата - притеснявах се страшно много да не се изложа нещо и това само ми пречеше, но после се отърсих и сега вече не ми пука от нищоОтпусни се и бъде себе си - прави това, което искаш докато не е станало късно
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ми, тогава цял живот си стой сама, щото те е срам да целунеш някой. o.O
както някой форумни звезди обичат да казват
whatever
Няма нищо срамно и неестествено в целувките, първата не е особено впечатляваща, от личен опит го казвам, просто действай, в тоя живот трябва да си по - директен и самоуверен, за да се получи нещо. Първо трябва само да си повярваш, за да ти повярват и останалите .![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Магията на ",", който разделят на смислови части изречението, е велика.
Отпусни се и се опитай да се забавляваш. Нищо не губиш!
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Запомни едно нещо от мен-НИКОГА, ама НИКОГА не тръгвай с човек от противоположния пол само ако ти ПРЕДЛАГА!!!Трябва да попълни форумуляр, да ти даде да се подпишеш!!!Друго нещо-целуването по бузката е нещо много сериозно и опасно!Да не говорим ако те види майка ти!!!!Ако обичаш, сдържай се!Първоначално написано от roshlichka
omg.. az sum su6tatavse edno az sum go pisala.. nz no ve4e sme na 14 ii trqq se opraim..spoko ;d
:
Ти ако си чакаш още и се срамуваш.. ще му мине мерака
кфо толкоз ..разбирам то повечето се страхуват да не се изложат ама събери смелост и давай![]()
отпусни се, де, така и до 50 годишна няма да се целунеш![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
хах и аз съм нещо подобно кат тебб![]()
![]()
![]()
всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp
Честно да ти кажа .. ние не можем да ти помогнем,че си срамежлива.Сеш се![]()