.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: gAdNo0

gAdNo0

emi 1). sry 4e pi6a na latinica ama nqmam kirilica...
    Na4i mo0qt7t pro0ble3m:ne3 sme3 bo0gat7i,no0 po0we34e3t7o0 mi fr sa i naprimer e3dnat7a ho0di na t7e3nis za 80 lw na me3se3c(8 p1t7i o0b67to0 w me3se3ca) ; druga ho0di na uro0ci po0 ae za 500 lw. na 3 me3se3ca...kupuwat7 si samo0 dre3hi o0t7 ce3nt1ra(nai-marko0wit7e3) i ke3co0we3 za po0 100-200 lw...Az n3 mo0ga da si po0zwo0lq t7akiwa ne367ta ama po0neje3 s1m t1paa sa karam na maika sii "za67to0 mi kupuwat7e3 samo0 gadni dre3hi to0lko0z ko0 67te3 wi st7ane3 ako0 mi ze3mit7e3 ne36to0 hubawo0 kat7o0 drR mo0mi4e3t7a" a mama se3 4uwst7swa wino0wna 4e3 ne3mo0je3 da mi kupuwa t7akiwa ne367ta....kakwo0 da prawqq?!? mno0go0 s1m o0b1rkanaa i nzZz
    p.s SRY 4E3 SA OPLAKWAM NO KAT7O0 Go0 napi6sha i mi ole3kwa

дори и на нямаш кирилица това не значи , че трябва да пишеш по възможно най - ужасния неразбираем начин 10 мин цикля докато го прочета .

Като искаш хубави неща и ваще нямат възможност си намериш работа печелиш парички и си ги купуваш ! А не хленчиш на ваще те правят кактото могат мислиш ли че на тях така им е добре?!

Тва на къв език е?

Супер фен
    Хвани мисли за нещо друго, освен за парцалки
    nicolepcd

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тъпа,смотана лигла ...
    1.Вземи се научи да пишеш ГРАМОТНО!!!Това,че нямаш кирилица,не означава,че трябва да използваш цифри в думите си или да пишеш с малки и големи букви ... Бааах му майката тая мода не отминали бе?!
    2.Ти си най-кухата лейка,която съм виждала в тоя форум!!!К'ва си ти,че да държиш сметка на майка си?!Знаеш ли тази жена,колко трудно изкарва пари (които явно са малко)?!Знаеш ли,колко сметки се плащат всеки месец?!Отделно,че във вас трябва да ядеш нещо ... Отделно,че и джобни искаш ... И като капак на всичко ти й държиш сметка Ми като искаш хубави дрехи си спестявай джобните и си купувай бе ... Не е толкова трудно!!!Освен това щом не работиш и ти дават пари без да си направила нещо (т.е. без да си ги изработила) значи не можеш да се оплакваш!!!Сигурна съм,че и майка ти не ходи с маркови дрехи ... Да не говорим,че съм почти 100% сигурна,че майка ти си купува нови дрехи много по-рядко от теб и за к'во?!'Щот няква неблагодарна пикла да й мрънка на главата ... Като започнеш да работиш ще си купуваш маркови дрехи и ще си правиш,каквото си искаш (въпреки,че като те гледам как пишеш едва ли някой ще те вземе на хубава работа ) ... Сега обаче ще си мълчиш!!!

Аххх как мразя подобни лигли ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    `In Hell`
    Не аз тва няма да го чета и ти ли се опитваш да пишеш фиЕшАн

Евала 3oPuTy, мн правилни неща каза.
    Виж кво относно дрешките и аз не се обличам марково докато всичките ми фр-та носят адидас, пума и т.н. и естенствено аз мн им завиждам за тва но си правя сметката колко ще натоваря нашите финансово. И искам само да ти кажа че не е важно как си облечена, а е важно ква си като човек. Народа е казал:"По дрехите те посрещат, по акъла те изпращат". Замисли се малко.

Едва го прочетох..кфо и аз не нося маркови дрехи обаче тфа не пречи да се обличам хубаво нали?Аре осъзнай се малко.Не стига че майка ти се трепе само и само да те изхрани ти пък и мрънкаш за глупости..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

пфффф ко са лигавиш ма пача...като нямаш кирилица,еми истегли си,има 100 места от кадето можеш.......нямала си маркови дрехи,еми сабери си пари от закуски и си купи,не е толкова трудно,а и ако си някоя 12/13 годишна пикла(в което не се и съмнявам по начина ти на писане)нормално да не искат да ти купят,та ти още си играеш в пясачника пред блока,заслужават ли си 70/80 лева за някакви панталонки с надпис пума или адидас..за да ги скъсаш някаде като си се катериш по дърветата или си играеш на криеница.замисли се малк ако можеш.

П.С. знам че много хора ще ме упрекнат за начина по който се изразявам но ми писна от такова лигаво писане и малки лигли и лигльовци.
    никога пред никой на колене!!!
    http://www.impulse.bg/user/yambolov

О божеее...честно казано не ти си тази с проблема, а горката ти майка... Честно казано много ми стана мъчно за нея...
    Аи гледайки хачовете на приятелките ти-не мисля че е нормално...
    Пък и виж не всички дрехи които са маркови и купени от центъра задължително са качествени. И във втора употреба продават качествени и хубави дрехи,които не са и скъпи-като се изперат са като нови...и какви ли не неща мога да изредя съобразени с "бедността ти"

Какво друго да направя освен да те посъветвам...научи се да пишеш, извини се на майка си и се благодари,че ИМАШ какво да обличаш ,покрив над главата си, семейство, компютър и интернет...

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    По - тъпо писане тук не бях виждал. На 1-вото изречение се отказах. 9999 човека могат да пишат на кирилица, а 10-тина не...

Защо между думите слагаш числа? Тва няква нова украса ли е?

Ти сама каза, че приятелките ти са по-заможни (богати), така че не гледай те как се обличат.
    Тва, че дрехите ти не са маркови не значи, че не са хубави.
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

ОМГ. Като нямаш кирилица не можеш ли да пишеш грамотно ? Няма да се занимавам да ти чета шльокавицата..
    you know my name.
    NOT MY STORY.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    зори,не си сама,ставаме двама дет ги мразим...
    трима

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    зори,не си сама,ставаме двама дет ги мразим...
    трима
    4ма
    никога пред никой на колене!!!
    http://www.impulse.bg/user/yambolov

Кирилицата е задължителна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си