Здравейте скъпи приятели, накратко ще ви разкажа моята история имам нужда от съвет. При мен нещата са такива, че много си харесвах едно момиче имах много голям интерес към нея, след което реших да се пробвам срещнахме се няколко пъти опознахме се много добре и започнахме да ходим след известно време започнахме да се обичаме и т.н. Правихме всичко един за друг , никои от двамата не си е позволил да погледне друг кълнехме се че връзката ни ще продължи дълго , че е перфектна . Никога за нищо не сме се карали имахме си доверие . Аз съм на 19г а тя е на 16 връзката ни трае около 3-4 месеца при което последните 2 месеца се виждахме буквално по цял ден и нощ беше ни супер, някои ще каже че сме си писнали но не е така.. и ето че в един момент ми предстоят кандидат студентски изпити и трябваше да се разделим за 1 седмица. Беше много тежко все пак бяхме свикнали да сме постоянно заедно и там започнаха продлемите .. Въобще не мислех за изпитите постояно мислех за нея и през цялата тази седмица къде бях далече от нея се карахме за глупости ама много жестоко, почнах да се съмнявам и какви ли не убиди и нанесох разплаках я и много я боля! Веднага след като се прибрах поисках да се видя с нея обаче усетих, нещо че не е наред не беше както преди .. Видяхме се и тя почна да ми говори че много съм я наранил много тежко е преживяла всичко и , че неможе да си позволи пак да и се случи това, и каза че е най-добре да не продължаваме!! И от там в следващите дни постояно плачеше не спиеше- аз какво ли не я обеждавах да продължим а тя винаги ми казваше че ще ходя студент няма да се виждаме и по добре да не сме заедно обаче аз немога да се примиря наистина много я обичам !! Всеки измънал ден до днешния я питам ще продължим ли - тя през сълзи обичам те липсваш ми обаче неможе да сме заедно - РАЗБЕРИ ГО ! обаждаше ми се късно вечер и ми казваше че за първи път в живота си е осетила какво е да и липсва човек , че никого до сега не е допъскала толкова близко до себе си ( аз и бях първия) . След всичко това реших да я оставя известно време да си даде равносметка дали наистина ме обича за да продължим обаче не издържах дълго без да я чувам и пак я потърсих след 2 дни . И тогава всякаш вече нещата не бяха както преди тя се опитва вече да ме забрави не иска да е с мене имам чувството че или не ме е обичала или много бързо и са замръзнали чувствата. Започнах да я търся постоянно исках да разговаряме а тя се дърпа вече 3ти ден така и не издържам... откачам полудявам обичам я ужасно много наистина искам да продължиме за първи път страдам толкова много за момиче много се измъчвам тя вече се прави на интересна затваря ми телефона казва ми да я търся по 1 път на ден казва ми че не ме иска не иска да я притеснявам. Много съм отчаян немога да я разбера ;( И като я питам обичаш ли ме още липсвам ли ти.. тя сменя темата или затваря, не ми дава възможност да се срещтнем дори ;( .. Последните дни даже ми говорише че е много гадно да е сама и ако си е хванала някой друг да не съм я подминавал (за момента съм сигурен 100% че няма друг ако някой ми каже че заради друг е искала да се разделим не е така ! ) .. Искам да допълня че съм ужасно ревнив че постояно я ограничавах за много неща и я държах много затворена , даже тя ми каза че това е една от причините а аз и казах че ще се променя ще гледам да не страдаме да сме заедно отново ще правя всичко да сме щастливи а тя ми казва че не искала да се променям. Ужасно направо много се промени в един момент немога да разбера поведението и. Днес като говорихме даже не използваше онези думички "беб , сакровище, любов моя" , а ме споменаваше на име ... Тази нощ като и се обадих ми каза да я оставя на мира !! и вече незнам накъде та реших да пиша тук !! Дали толкова бързо ме заличи ?? Какво да правя моля посъветвайте ме.. да продължа ли на пред , дали наистина ще е по добре така за двама ни ? Как да ч върна ? Моля ПОМОГНЕТЕ МИ ! ;( ОБИЧАМ Я СЪС ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ МНОГО ИСКАМ ПАК ДА СМЕ ЗАЕДНО НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ . БОЛКАТА Е УЖАСНА. АЗ ПРАВЯ ВСИЧКО ЗА ДА СМЕ ЗАЕДНО А ТЯ СЕ ОПИТВА ДА ЗАЛИЧИ ВСИЧКО. ПРЕВРЪЩАМ СЕ ВЪВ ШИБАН ИДИОТ КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПОСТИ ПРАВЯ. ТАЗИ НОЩ КАТО И СЕ ОБАДИХ МИ КАЗА ДА Я ОСТАВЯ СЪЩО МИ КАЗА, ЧЕ СЪМ Я ЗАГУБИЛ ЗАВИНАГИ И ВЕЧЕ НЕЗНАМ НАКЪДЕ ТА РЕШИХ ДА ПИША ТУК !! СИЛНО СЕ НАДЯВАМ НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ !! ;(

п.п. моля не ме съдете за безброй правописните грешки просто съм много разтроен и пиша всичко това през сълзи !!