- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви дайте съвет - не издържам без нея!
Хмм ... ти казваш че тя се била променила много изведнъж.. а не си ли помисли че може би ти си се променил. Може би ти си станал много..хм..настоятелен . Може би си я изплашил по някакъв начин . Замисли се малко и не обвинявай само нея ...Остави я на мира и премисли добре ( вгледай се в грешките си )
Първоначално написано от Nakadah
и отивай при нея! по телефона не може да те погледне в очите но на живо.... аз мисля че ако поговорите ще се реши отново да сте заедно , сигурно я плаши това че шъ ставъш студИент и я е страх...
Тя ти е го е казала, бе мойче .. Какво повече искаш?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Човек да не изпадна в истерия веПървоначално написано от alex861
![]()
![]()
пък и твойта тема съм я чел няма как да го разбираш точно ти най добре щото ти сам си си срал на чергичката
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Според мен не е заради ревноста ти, защото щом преди сте се обичали и с тази твоя ревност и тя не е казвала нищо значи не е било кой знае какъв проблем за нея. От една страна я остави малко да диша, но от друга щом толкова много я обичаш седнете и поговорете, а ако тя отново ти откаже просто МОЖЕ БИ трябва да спреш да се занимаваш![]()
oh...
i moqt priqtel taka se e chuwstwal naranih go bez da iskam..
no za teb.. nqma kak shtom tq ne iska da e s teb..trqbwa da produljish napred.,, trqbwa da q zabrawish zabrawi ws swurzano s neq shte otneme wreme.bolka, no bolkata shte e oshte po ogromna ako q widish s nqkoi drug..![]()
![]()
Tell me how I'm supposed
to breathe with no air
Can't live,can't breahte with
no air..It's how i feel whatever you
ain't there..no air
Стягай се бе, мен! Ти мъж ли си, или на тиква дръжка?Колко мацки ще ти минат през ръцете!
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
..
Tell me how I'm supposed
to breathe with no air
Can't live,can't breahte with
no air..It's how i feel whatever you
ain't there..no air
Ами питам те отговори ми защото това е нещото с , което никога не съм можел да се преборяПървоначално написано от Faces
ами щом ти е казала,че си я загубил каквото и да правиш,ако и досаждаш още няма да се променят нещата,даже напротив....спри да я търсиш наистина,както казаха другите,ако те обича след време ще се върне...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ревността ти е изиграла лоша шега.Остави я,ако те обича и иска да е с теб ще те потърси,но щом ти е казала сега,че не иска да е с теб не я притискай толкова,спри да я търсиш за известно време.Може да иска да помисли върху някои неща,свързани с продължаването на връзката ви.И като за последно-горе главата,ще срещнеш момичето,което ще те обича истински и ще се чудиш как си позволил да страдаш сега.![]()
Кандидат студентски изпити казваш? Приеха ли те?
Помисли малко, тя е на 16 и има още време да учи. ТИ от друга страна си МЪЖ на 19, бъдещ студент. Нима си заслужава толкова много да я оплакваш? Знам, че може би я обичаш, но любов на 19, а тя на 16? Любов за 2-3 месеца? Как я мислиш тази работа, докога ще изтраете?
Любовта след време изчезва, остава само уважението към близкия..
Вземи се в ръце, отивай в университет, учи и ще срещнеш други. Не бързай.
Късмет.
There is no good either bad, only thinking makes it so.