.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Хмм ... ти казваш че тя се била променила много изведнъж.. а не си ли помисли че може би ти си се променил. Може би ти си станал много..хм..настоятелен . Може би си я изплашил по някакъв начин . Замисли се малко и не обвинявай само нея ... Остави я на мира и премисли добре ( вгледай се в грешките си )

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    седни на гъзо си
    пии 1 бира
    бии си 2 шамара
    и отивай при нея

и отивай при нея! по телефона не може да те погледне в очите но на живо.... аз мисля че ако поговорите ще се реши отново да сте заедно , сигурно я плаши това че шъ ставъш студИент и я е страх...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Тя ти е го е казала, бе мойче .. Какво повече искаш?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от alex861
    СПРИ СЕ!!!
    НЕ Я ТЪРСИ,НЕКА УСЕТИ ЛИПСАТА ТИ.
    МОЖЕ БИ ЩЕ ОСЪЗНАЕ КАКВО Е ЗАГУБИЛА.АКО НЕ СЕ ВЪРНЕ ПРИ ТЕБ ЗАНАЧИ ТАКА Е ТРЯБВАЛО ДА СТАНЕ.ПРИЧИНАТА ЗА ВАШАТА РАЗДЯЛА Е СУПЕР БЕЗОБИДНА.ТЯ Е МАЛКА И ПРИЕМА НЕЩАТА ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН.
    ТИ СИ ПО ДОБРЕ ОТ МЕН.
    МОЯТА ПР ИСКА ДА БЪДЕМ ПРИЯТЕЛИ А АЗ ТОЛКОВА МНОГО Я ОБИЧАМ ЧЕ НЕМОГА ДА И ДАМ ТОВА.НЕМОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ КАК АЗ ЩЕ ВИЖДАМ ЧЕ ДРУГ СИ Я ГУШКА И ДРУГ Я КАРА ДА СЕ УСМИХВА.
    НАДЯВАМ СЕ СЪМ ТИ ПОМОГНАЛ МАКАР ЧЕ ЗНАМ ЧЕ ТИ СЕГА СИ ЗНАЕШ
    ТЖОЕТО И ЕДВА ЛИ ЩЕ ПОСЛУШАШ НЯКОИ ОТ НАС.
    ТРЯБВА ПРОСТО ДА МИНЕ МАЛКО ВРЕМЕ И ТЯ САМА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НО НЕ Я ТЪРСИ ЗАЩОТО ТАКА ПОСТИГАШ ОБРАТНИЯ ЕФЕКТ.
    ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ И ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ДА СИ Я ВЪРНЕШ
    ЖЕЛАЯ ТИ ГО ОТ СЪРЦЕ ПРИЯТЕЛЮ.
    Човек да не изпадна в истерия ве пък и твойта тема съм я чел няма как да го разбираш точно ти най добре щото ти сам си си срал на чергичката
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

дръж се на ниво..остави я
    аа да..аз не разбирам какво се очудваш..15/16 годишните много често/бързо си менят мнението за всичко...да те пита човек за какво си хванал дете.. ти да не си отваачка..;д

Според мен не е заради ревноста ти, защото щом преди сте се обичали и с тази твоя ревност и тя не е казвала нищо значи не е било кой знае какъв проблем за нея. От една страна я остави малко да диша, но от друга щом толкова много я обичаш седнете и поговорете, а ако тя отново ти откаже просто МОЖЕ БИ трябва да спреш да се занимаваш

oh...
    i moqt priqtel taka se e chuwstwal naranih go bez da iskam..
    no za teb.. nqma kak shtom tq ne iska da e s teb..trqbwa da produljish napred.,, trqbwa da q zabrawish zabrawi ws swurzano s neq shte otneme wreme.bolka, no bolkata shte e oshte po ogromna ako q widish s nqkoi drug..
    Tell me how I'm supposed
    to breathe with no air
    Can't live,can't breahte with
    no air..It's how i feel whatever you
    ain't there..no air

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Стягай се бе, мен! Ти мъж ли си, или на тиква дръжка? Колко мацки ще ти минат през ръцете!
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

..
    Tell me how I'm supposed
    to breathe with no air
    Can't live,can't breahte with
    no air..It's how i feel whatever you
    ain't there..no air

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    Благодаряй се , че не е с друг да видиш ти тогава каква болка е да знаеш , че на мястото на , което си бил ти и те е уверявала , че ще си единствения стои друг и пак се ръсят такива неща за него...тогава болката е неописуема и не знам как се свиква с нея...
    Питай мене аз ще ти кажа как се свиква с нея...
    Ами питам те отговори ми защото това е нещото с , което никога не съм можел да се преборя

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ами щом ти е казала,че си я загубил каквото и да правиш,ако и досаждаш още няма да се променят нещата,даже напротив....спри да я търсиш наистина,както казаха другите,ако те обича след време ще се върне...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Ревността ти е изиграла лоша шега.Остави я,ако те обича и иска да е с теб ще те потърси,но щом ти е казала сега,че не иска да е с теб не я притискай толкова,спри да я търсиш за известно време.Може да иска да помисли върху някои неща,свързани с продължаването на връзката ви.И като за последно-горе главата,ще срещнеш момичето,което ще те обича истински и ще се чудиш как си позволил да страдаш сега.

Град
    In Your Memories
    Кандидат студентски изпити казваш? Приеха ли те?

Помисли малко, тя е на 16 и има още време да учи. ТИ от друга страна си МЪЖ на 19, бъдещ студент. Нима си заслужава толкова много да я оплакваш? Знам, че може би я обичаш, но любов на 19, а тя на 16? Любов за 2-3 месеца? Как я мислиш тази работа, докога ще изтраете?

Любовта след време изчезва, остава само уважението към близкия..

Вземи се в ръце, отивай в университет, учи и ще срещнеш други. Не бързай.

Късмет.
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си