.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: jivota mi

jivota mi

Starshno mn se izvinqva za latinicata no mn barzam.Imam brat i sestra na 2 i 17 az sam na 15 maika mi e razvedena hodi na rabota sestra mi prez denq e na dom a vecher az q vzimami trqbva da q gledam dokato maikaa mi e po restoranti i kafeta s gadjeto si sabota i nedelq ne e na rabota izliza s gadjeto si az chistq v kashti tq ne nqmam svobodno vreme edinstveno kogato e na dom sestra mi no kogato sam na uchilishte nqmam svobodno vreme nqmam nikakvi priqteli s koito da izlizam.ocenqvam tova 4e se ma4i da izkarva pari za prehranata ni no i az iskam da jiveq.molq vi pomognete mi a kogato i kaja zashto samo az trqbva da q gledama ti vecher se razhojdash po4va oooooo ama ti mai neshto mi se otavarq6 cqlden se blaskam zaradi vas.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    майка ти е леко безотговорна, но се старае
    защо не я попиташ да ти освободи няколко часа и да излезеш?
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Кирилицата се пуска само с едно натискане... По - надолу имаше подобна тема ...

Град
    `In Hell`
    Гадно е така,но неможеш ли да отидеш при баща си за седмица-две поне да си починеш?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    ама ти си много тъпа ве ..
    Защо да е тъпа?Ти си зле.Момичето все пак е на 15,иска и тя малко да има свободно време или да излезе някъде.Ако беше на нейно място,дали щеше да издържиш,а?
    Горе долу ти влизам в положението.Защо не отидеш да живееш при баща си?Или ако някой друг твой роднина живее във вашия град.Като говориш с нея се опитай да си спокойна,а тя да е в добро настроение.Просто и обясни,че и ти искаш малко свободно време и малко разнообразие.Няма нищо лошо.Както ти се опитваш да я разбереш,така и тя нека те разбере.Вярно е,че тя се грижи за вас и на нея не и е лесно,но понякога и родителите не постъпват правилно.Не винаги това,което си мислят,че е добро за нас е правилно.И все пак...и двете страни могат да се постараят малко повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си