- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пари за учебници
еми 11 клас сам с френски- учебника ми по френски езин и френска литература , който е един струва 11 лв (нов)тези по английски език около 20/30 лв ...не се притеснявай винаги може да купиш 2ра ръка
:P![]()
Ам аз нз дали мн правилно ама аз 2 години подред си крада учебниците![]()
Бахти тъпия подпис имам
^ Не е правилно
Иначе нашите даскалици ни събират по 15лв и те ни ги носят разпечатани и подвързани. Не знам дали и това е правилно, ама...
Да бе ше плащам аз по 300 лева за учебници дет държавата трябва да ми ги плаща попринцип.
Бахти тъпия подпис имам
Мене догодина са ми безплаттнииииии![]()
Единствения разход ще бъде 10тина лева за учебнити по БЕЛ и тетрадки за писане.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
УЧЕБНИЦИТЕ МИ БЯХА ПО 30 ЛВ(ОБЩО 3 СИ КУПИХМЕ ТАЗИ ГОДИНА НА Longman-(Orrortunities)Elementary,Pre-INTERMEDIATE i Intermediate(червен,син и зелен)И тетрадките бяха по 12 лв,но не съм сигурна.СЪЩО ТАКА СИ КУПУВАХМЕ ГРАМАТИКАТА НА МЪРФИ(ЧЕРВЕНАТА И СИНЯТА),НО НЕ ПОМНЯ КОЛКО СТРУВАШЕ.........
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Зависи по какви учебници учите. Когато бях 8 клас, ми искаха около 100 лв за 3 учебника и 3 учебни тетрадки. В 9 и 10 клас съм имала само по един учебник, всеки на стойност от около 50 лв. Към тях има и тетрадки, които са по-евтини. Ако не си по някоя нова програма, потърси учебници на старо.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
моят Cambridge Objective Proficiency го взех за 35лв (без учебна т-ка,нея си я вадихме на ксерокс,щото цената й беше към 25лв)
предишния учебник пак беше около 30лв.
Едва ли има чак толкова скъпи че чак 200лв![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
аз съм 8ми клас..и трите ми учебника по френски + 3 учебни тетрадки струваха 100 лева![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
аз уча във ФЕГ-а и съм 9-ти клас и досега сме сменили три комплекта учбници по фе.Май бяха всеки 52 лв(вкл. учебник,уч.тетрадка) но граматикитре са доста скъпи нашта е 20 лв![]()
И аз съм във ФЕГ-а и двата ми учебника + учебни тетрадки бяха 64 лева...Плюс още по 27 лева за граматика...
Английски + немски - 100 лв.
Всичко друго - 46 лв.
В моя случай.Ебаси учебниците ебаси чудото,се едно са чисто злато...
Ако има нещо - свиркай на ЛС.