- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Питане по един проблем
Имам един проблем - преди време, в следствие на повечко секс, се оказа, че кожичката, която е свързана с главичката леко е започнала да се къса. Става въпрос за най-тънката и част, най-горната. Въпросът ми е - има ли повод за притеснение, трябва ли да ходя на лекар или просто трябва да изчакам малко и тя ще си зарасне?
Ще зарастне до колкото знам..поправете ме ако греша![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
скъсано гемчеима повод за притеснение, да
ако се докъса, може да имаш проблеми
отиди на лекар, ще ти го цепнат и ще ти го зашият и няма да имаш грижи![]()
Понеже искам максимално да избегна ходете на доктор и каквот и да било интервенции, ако просто спра да дърпам кожичката, все пак ще зарасне, това е кожа. Въпроса е, нормално ли ще е всичко след това? Иначе, къде бихте ми препоръчали да се консултирам?
Някой, нещо? Трябва ми по-компетентно мнение, моля ви
Уффф.Отивай на доктор хич недей се шля тука! Как може да сте толкова безотговорни към собственото ви здрав мама ви да еба!? Ако си скъсал гемчето,да,ще зарастне успешно,ако не гепиш някоя инфекция преди това и зарастне ли след това само като тръкнеш пишката 2пъти и ще свършваш,това ли искаш?! Съвсем серионо ти говоря,тъй като там ще се натрупат сумат инервни окончания,отивай си на доктро,за да нямаш главоболия по-късно!
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
доктор![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ClosedIntoMe
с доктор или без доктор - все тая, щом си благоволил да "скъсаш гемчето" си в идиотски напън да се доказваш като "мъж" - като че ли твооето удовлетворение от "вкарването" не Ти е достатъчно за да се усетиш Мъж, което е глупаво
отиди на лекар
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Лекар, майна ..
Ходих, каза, че трябвало да се реже. За съжаление, няколко пъти ми обясни какво се прави всъщност и какъв е крайния ефект, но всичките пъти не разбрах, ще може ли някой да ми обясни по-подробно?
виж по-горе Темата "ФИМОЗА ИЛИ ЗАЩО...." - обяснили са го Момчетата от първа ръка...Първоначално написано от ClosedIntoMe
teenproblem. net/f/viewtopic.php?t=269301
Ние ще помогнем какъвто и да е пробрема!
п.п.
Ако Ади не е на смяна ше съм аз.. А ако и двамата ни няма.. Запишете си час при ItalianMafia.
С много целувки Ади 'n Стелс корпурейшън ™
п.п. 2
Само си махнете интервала след тийнпроблем. че дава неква тъпа грешка..![]()
![]()
Мяууу..