.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Проблем с Игритее

Имам един проблем относно игрите. Когато включа някоя игра да играя - през 3 - 4 мин ми заседва самата игра и самата графика се скапва. Това започна да става около 1 - 2 седмици. А преди така нормално си играех. Ненужните процеси ги иключват за да не ми се претоварва компаа също така нямам никакви вируси ... Може ли някой да помогне как да го оправя?

никой ли няма решение?

Град
    Стара Загора
    Най-вероятно ти прегрява видео картата.Изтегли си прог. Everest и докато си в игра,виж температурата на процесора и видео картата.
    The ability to control your own life,is the most responsible one.
    http://www.teenproblem.net/teenid/Aries

Re: Проблем с Игритее

Цитирай Първоначално написано от Boox
    Имам един проблем относно игрите. Когато включа някоя игра да играя - през 3 - 4 мин ми заседва самата игра и самата графика се скапва. Това започна да става около 1 - 2 седмици. А преди така нормално си играех. Ненужните процеси ги иключват за да не ми се претоварва компаа също така нямам никакви вируси ... Може ли някой да помогне как да го оправя?
    и на мен ми е същото

градусите в играта и извън играта са еднакви не е от това проблема

изчисти си сички перки на компа може да е спряла някоя или да не охлажда хубаво компа

И това къде го видя...?

Ами не знам какви игри играеш, но ако е нещо "съвременно" процесора вдига градусите с поне 5-6 и то ако е с хубаво охлаждане разбира се (иначе може и 20+), пък видео картата ги вдига още повече (до 60-70 може да стигне). Препоръчвам ти да отвориш кутията на компютъра и да погледнеш да не би да е спрял някой от вентилаторите - я на процесора, я на видео картата! Почисти хубаво всичко, ако се е напрупало "прах" защото той се явява топлоизолатор, демек може вентилатора да си работи, но не може да охлади през прахта дадения компонент. Сложи си най-новите драйвери за видео картата, защото е възможно и от тях да е проблема...

Град
    Стара Загора
    Ари е ... ти ли ша кажеш !? Изтегли си евереста и пробвай.Видео картата и процесора най-много прегравят и се получават бъгове в текстурите и графиката на игрите,а понякога следва и рестарт.Ако проблема продължава да се проявява,добра идея е да отвориш кутията и да насочиш един вентилатор кам дъното и най-вече към видео картата.Това до известна степен ще охлажда допълнително.И все пак,хубаво е да чистиш дъното профилактично от праха...
    The ability to control your own life,is the most responsible one.
    http://www.teenproblem.net/teenid/Aries

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion
    Наи добре си смени видеото с някое по ново.
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си