.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Приятелката ми .....

От 3 месеца съм със едно момиче .Напоследък почена да не ми обръща внимание .... забравя за мен . Питах я какво става ,дане би да иска да се разделим тя каза ,че не ... продължаваме заедно .Преди седмица ходих у тях и на монитура на компа й имаше снимка на някаф друг .... питах я къф е тоя тя каза един фр и това е друго не ми каза за него и сега незнам кво да правя мн ми е гадно :@

спри да я търсиш и ти..ако тя те потърси и пита какво става-добре..ако ли не..Здраве да е

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Оф,абе какви сте вие бе ...

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    мОнитор

Какво видял си снимка на друго момче на монитора и и не си я зарязал още

Мале не си добре човек Зарежи я и ако те пита защо я питай къф е тоя глупак на монитора и и защо се държи отдръпнато ...пфф такива шматки самоо за шамари
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Може би просто тръпката е отминала и връзката е към своя край... или има друг? Момичето просто още не може да го проумее, но това е въпрос на време... Но все пак винаги надежда има спри да я търсиш и изчакай тя да прояви интерес. :P
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Тя че е шматка шматка е :@ ама за ко ми прай ташак на мене за ко не ми каже като на човек ! Щото аз съм сериозен към нея и съм и го казжал това .......

Цитирай Първоначално написано от 300
    Тя че е шматка шматка е :@ ама за ко ми прай ташак на мене за ко не ми каже като на човек ! Щото аз съм сериозен към нея и съм и го казжал това .......
    Защото се правиш на по-голяма шматка от нея!Заради тфа ти прави "ташак"...незнам кфо да ти кажа,ако сам не се усетиш,че тя те прави на глупак,няма кой да те подсети
    Оставия..или ще се върне ревейки,извинявайки ти се или няма да се върне и ще знаеш,че не е била човека за теб и няма да съжеляваш,че си я зарязал

Тя като е несериозна и ти бъди...сложи си снимка на някое момиче на монитора и да я видиш тя как ще реагира.Ако започне да ти се кара и кажи "както ти правиш и аз така" може да е лапешко ама ще се усети..ще разбере колко гадно се чувстваш
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    in Wonderland .. (:
    Може да не те лъже момичето ..

Град
    `In Hell`
    Покажи и,че и ти може да се държиш,като нея и така може да се осъзнае малко.

Излизаме си нормално всичко върви както трябва .... тя ми казва че неиска да късаме пък има снимка на друг .... хем е с мене хем си търси нов нещо такова ми прави както усещам

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Май тва за снимката много навътре го приемаш. Щом се дърпа или и ти не й обръщай внимание и я остави тя да те търси, или говори сериозно с нея, ако мислиш, че има смисъл.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Снимката може наистина да е на неин приятел. Пък и това са глупости - понеже си е сложила някаква си снимка там и дай веднага да късате... По-добре седнете и поговорете сериозно... и не за снимката, а за дръпнатото й държание
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    in Wonderland .. (:
    Излизаме си нормално всичко върви както трябва .... тя ми казва че неиска да късаме пък има снимка на друг .... хем е с мене хем си търси нов нещо такова ми прави както усещам
    Ама ти си много докачлив..
    може наистина да е на нейн приятел , кво ти пука..дай й малко свобода..

Аз немога да търпя тъка нещата и я "настъпах" даговорим за това и според нея всичко е наред и няма да късаме .Пък за снимкта не сме говорили още щото тя не е в бг сега ..... и аз си я чакам да се върне

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Снимката може наистина да е на неин приятел. Пък и това са глупости - понеже си е сложила някаква си снимка там и дай веднага да късате... По-добре седнете и поговорете сериозно... и не за снимката, а за дръпнатото й държание
    Напълно съгласна съм с това мнение.
    Какво значение има кой си е сложила на монитора ?!? Ако аз се карах за такива дреболии с приятелят ми до сега да сме се разделили 100 пъти.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Какво значение има кой си е сложила на монитора ?!? Ако аз се карах за такива дреболии с приятелят ми до сега да сме се разделили 100 пъти.
    Така е.
    Всеки иска да има малко свобода,тва че ходи с теб не означава,че не може да контактува с други момчета.И ако толкова имаше нещо щеше предвидливо да махне снимката от монитора,явно няма какво да крие от теб и за това не се притеснява.
    Предполагам на теб също няма да ти е мн приятно ако тя ти прави някакви сцени относно твой приятелки,така че...Дай и свобода.Имай и доверие.Може би ще го оцени.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    3 месеца не означава сериозно.
    Пък, може и наистина да й е само приятел.
    Забранено ли е да има други приятели?!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    +++++++++

Хмм казвате свобода да и давам ми тя през вечер спи у някои приятел /
    постоянно излиза с други момчета ! Това не е ли сводобда ?

Голям фен Аватара на RaZzer
    Ти си я познаваш и знаеш дали това трябва да те притеснява, но всичките факти според мен водят до две заключения:
    1) върти теб и още няколко момчета наведнъж като всеки от вас си мисли, че останалите са само приятели (или още по-лошо - само ти така си мислиш за останалите);
    2) просто повече се разбира с момчета и приятелите са й такива => няма за какво да се тревожиш;

ами значи съгласна съм с повечето отговори по темата.Най-вероятно те върти,но и ти можеш да и го върнеш /ако искаш де/ сложи си снимка на някоя готина мацка на монитура на компа и виж ква ще е нейната реакция.А може пък и просто да си и омръзнал и да е ришила скоро да те заебава

Добре де казвате че тя искала да ма заебе .Аз като човек я питах дали иска да се разделим а тя каза че не иска ?

Голям фен Аватара на RaZzer
    Добре де казвате че тя искала да ма заебе .Аз като човек я питах дали иска да се разделим а тя каза че не иска ?
    Не иска да те за*бава... ако го искаше - нищо не би трябвало да я спира като си я питал!

Свобода!?!?! Каква свобода бе човек, какви са тия работи спи при някий ПРИЯТЕЛ през вечер. Сори това няма нищо общо със свободата, какви са тия спанета у приятели и каква им е логиката?? Може би трябва да си зададеш този въпрос
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си