- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми .....
От 3 месеца съм със едно момиче .Напоследък почена да не ми обръща внимание .... забравя за мен . Питах я какво става ,дане би да иска да се разделим тя каза ,че не ... продължаваме заедно .Преди седмица ходих у тях и на монитура на компа й имаше снимка на някаф друг .... питах я къф е тоя тя каза един фр и това е друго не ми каза за него и сега незнам кво да правя мн ми е гадно :@
спри да я търсиш и ти..ако тя те потърси и пита какво става-добре..ако ли не..Здраве да е![]()
мОнитор![]()
Каквовидял си снимка на друго момче на монитора и и не си я зарязал още
![]()
![]()
Мале не си добре човекЗарежи я и ако те пита защо я питай къф е тоя глупак на монитора и и защо се държи отдръпнато ...пфф такива шматки самоо за шамари
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Може би просто тръпката е отминала и връзката е към своя край... или има друг? Момичето просто още не може да го проумее, но това е въпрос на време... Но все пак винаги надежда имаспри да я търсиш и изчакай тя да прояви интерес. :P
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Тя че е шматка шматка е :@ ама за ко ми прай ташак на мене за ко не ми каже като на човек ! Щото аз съм сериозен към нея и съм и го казжал това .......
Защото се правиш на по-голяма шматка от нея!Заради тфа ти прави "ташак"...незнам кфо да ти кажа,ако сам не се усетиш,че тя те прави на глупак,няма кой да те подсетиПървоначално написано от 300
![]()
Оставия..или ще се върне ревейки,извинявайки ти се или няма да се върне и ще знаеш,че не е била човека за теб и няма да съжеляваш,че си я зарязал![]()
Тя като е несериозна и ти бъди...сложи си снимка на някое момиче на монитора и да я видиш тя как ще реагира.Ако започне да ти се кара и кажи "както ти правиш и аз така" може да е лапешко ама ще се усети..ще разбере колко гадно се чувстваш![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Може да не те лъже момичето ..Първоначално написано от 300
Покажи и,че и ти може да се държиш,като нея и така може да се осъзнае малко.![]()
Излизаме си нормално всичко върви както трябва .... тя ми казва че неиска да късаме пък има снимка на друг .... хем е с мене хем си търси нов нещо такова ми прави както усещам![]()
Май тва за снимката много навътре го приемаш. Щом се дърпа или и ти не й обръщай внимание и я остави тя да те търси, или говори сериозно с нея, ако мислиш, че има смисъл.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Снимката може наистина да е на неин приятел. Пък и това са глупости - понеже си е сложила някаква си снимка там и дай веднага да късате... По-добре седнете и поговорете сериозно... и не за снимката, а за дръпнатото й държание![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ама ти си много докачлив..Първоначално написано от 300
може наистина да е на нейн приятел , кво ти пука..дай й малко свобода..
Аз немога да търпя тъка нещата и я "настъпах" даговорим за това и според нея всичко е наред и няма да късаме .Пък за снимкта не сме говорили още щото тя не е в бг сега ..... и аз си я чакам да се върне![]()
Напълно съгласна съм с това мнение.Първоначално написано от GossipGirl89
Какво значение има кой си е сложила на монитора ?!? Ако аз се карах за такива дреболии с приятелят ми до сега да сме се разделили 100 пъти.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Така е.Първоначално написано от kobrichka
Всеки иска да има малко свобода,тва че ходи с теб не означава,че не може да контактува с други момчета.И ако толкова имаше нещо щеше предвидливо да махне снимката от монитора,явно няма какво да крие от теб и за това не се притеснява.
Предполагам на теб също няма да ти е мн приятно ако тя ти прави някакви сцени относно твой приятелки,така че...Дай и свобода.Имай и доверие.Може би ще го оцени.
3 месеца не означава сериозно.
Пък, може и наистина да й е само приятел.
Забранено ли е да има други приятели?!![]()
+++++++++Първоначално написано от kobrichka
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хмм казвате свобода да и давам ми тя през вечер спи у някои приятел /
постоянно излиза с други момчета ! Това не е ли сводобда ?
Ти си я познаваш и знаеш дали това трябва да те притеснява, но всичките факти според мен водят до две заключения:Първоначално написано от 300
1) върти теб и още няколко момчета наведнъж като всеки от вас си мисли, че останалите са само приятели (или още по-лошо - само ти така си мислиш за останалите);
2) просто повече се разбира с момчета и приятелите са й такива => няма за какво да се тревожиш;
ами значи съгласна съм с повечето отговори по темата.Най-вероятно те върти,но и ти можеш да и го върнеш /ако искаш де/ сложи си снимка на някоя готина мацка на монитура на компа и виж ква ще е нейната реакция.А може пък и просто да си и омръзнал и да е ришила скоро да те заебава![]()
![]()
![]()
Добре де казвате че тя искала да ма заебе .Аз като човек я питах дали иска да се разделим а тя каза че не иска ?
Не иска да те за*бава... ако го искаше - нищо не би трябвало да я спира като си я питал!Първоначално написано от 300
Свобода!?!?!Първоначално написано от 300
![]()
![]()
Каква свобода бе човек, какви са тия работи спи при някий ПРИЯТЕЛ през вечер. Сори това няма нищо общо със свободата, какви са тия спанета у приятели и каква им е логиката?? Може би трябва да си зададеш този въпрос
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!