- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми .....
Давай й свобода,но по-важното е ти да си дадеш свобода,ако не те кефи като характер и поведение-разкарай я,не е сложно![]()
Единственото което не ме кефи у нея че тя е малко "разюздена" ако ме разбирате какво искам да кажа просто е няква невероятна шматка и имам чувството че проявява малко курвенски характер . Иначе по поведение и на външност много я харесвам![]()
Опитай се да и го кажеш по деликатен начин.Смисъл кажи и че не ти харесва,да прави дадено нещо после като се поправи,кажи и за друго нещо и така,кажи и ако не харесва нещо в теб да ти каже да се помъчиш да се поправиш и такаПървоначално написано от 300
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Имам чусвството че тя ме има като сериозен и обикаля по други момчета и си знае че каквото и да стане аз съм и "в кърпа вързан" !
Покажи и,че не е така.Първоначално написано от 300
![]()
Първоначално написано от KroGh
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
+1 май така е най-добреПървоначално написано от KroGh
LoVe iS tHe aNsWeR
еми така си е..жалко,че трябваше да го разбера от личен опит..месец и половина и давах време да си изясни чувствата..и все се натисках да и припомням и т.н...и кфо?! накрая "чувствам те като приятел"..еми Здраве да е...Първоначално написано от bloodylips
Ммм пробвал съм дане и пиша в скайп дане и званя ..... и тя ме търси![]()
ами поговори с нея .. ако се държи някво тъпо .. я зарязвай .. или направо я остави .. явно връзката ви няма бъдеще ..
Е пробвай по дълго време,но като те потърси не и дигай не и пиши в скайп примерно 1 седмица и след това ако продъжава така се сдобрете...но ти сам казваш започва да те търси и можеби няма нужда от тази една седмица..оправете се с разговориПървоначално написано от 300
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Tq sega otide na po4ivka s tehnite za 10 dena az nqma da q tyrsq pyk da vidim kakvo 6te stane kato si doide![]()
Я вземи си плесни един шамар, може да те свести малко. Щом се държи тъпо с тебе и щом дори си слага други момчета по десктопа... зарежи я брат...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ем секс с чужденци, знаеш ли колко е възбуждащоПървоначално написано от 300
По темата - момичето във връзката ви си ТИ. Държиш се точно като п*тка
Иначе батко ти Рейзър каза нещо много готино.
Някъде там ще е истинатаПървоначално написано от RaZzer
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ако си отчаян и те мързи да търсиш друга,не променяй нищо.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Спри да я търсиш
скъсаи с нея
а ако тя наистина иска да е с теб
а не с тоя неиния фр
ще те потарсии
пробваии Успех![]()
Гледай сега,
а) хващаш нейна приятелка
б) публично я унижаваш
в) шибни и 2 туката
г) остави я гола на някой селски път
Но при никакви положения не бъди повече с нея, няма смисъл.
Weroqtno e nai dobre da q ostawq ! Ama kak da stane towa sled kato prekalono mnogo sym se privyrzal kym neq .Prosto stanahme prekaleno blizki ........ wseki den wsi4ko mi e swyrzano s neq ........ bahti ta6aka![]()
Сближи се с нещо друго или някоя друга!Първоначално написано от 300
Добра идея да си намеря някое ново момиче ,по лесно ще я забравя![]()
Скъсахме !![]()
Скъсай и сега главата!Първоначално написано от 300
На лов за ново маце![]()
Света не се върти около новото. Всяко ново е добре забравено старо. Наблегни на сексуалните търсения. Няма смисъл от обвързване за теб сега!Първоначално написано от 300
Я обесни по на широко ако може![]()