- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми .....
Мисли! Не ти трябва връзка сега, само негативи си натрупал. На колко години си?Първоначално написано от 300
18 приятел преди 5 дена ги направих![]()
Перфектен си. Аз съм на 24. Като бях на твойте години имах много сериозна връзка... но няма значение, това е друга история, там съдбата се намеси лошо. Живей си живота на максимум без обвързване, жули с някаква кола (така най-лесно се връзват мадами). Е, гледай да не е руско, Голф или Вектра. И хич да не ти пука. Секс до дупка и никакви сериозни неща. Прави така както ти усещаш, че трябва да бъде. Без емоционални връзки, без лигавщини. Чук-чао, много момичета търсят също точно това!Първоначално написано от 300
Батка сега ще вземам голям мотор 1200 кубика![]()
И ковчег си вземи! Аз съм бивш моторист... отказах се след едно гипсово корито. Здраве не ми остана от тия мотори. Ей сега чак след 6 години малко по-добре се чувствам!Първоначално написано от 300
много кофти, незнам имам няква огормна мания към жени и мотори
![]()
Лошо щеше да е ако беше към мъже и камиони манията!Първоначално написано от 300
Успех
10x
може и на скайпа да си сложи тъкмо всички ще я видятПървоначално написано от rozovsluncho
![]()
![]()
![]()
![]()
аБЕ човек ти ако си пич както има една дума ще я оставииш и готоово защо се занимаваш още с нея???Питаш се закфо ти го казвам-ами чесно да не излиза с теб (знач си запалва времето с друг),да има на монитора друг-изобщо не ми се вярва да е само прятел...виж не е последната има и други зарежи я и толкова заставаш пред нея като пич не като пиле и го казваш и точка на другия ден хфащаш друга и готово...или друг начин е да не и обръщаш внимание хфащаш си друга без да и казваш точно каккто прави тя (сам сигурна 99%) и готово![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Край няма я вече ! Сега вече ще мисля какво да правя,но май няма да се занимавам със сериозна връзка ,че кофти става тъка ..... Най-много да го ударя на флиртчета![]()
Ако си от Бургас дай координати и да са мятаме някъде 2-мата да ходим на "лов"![]()
Не съм от бургас .Ама тая ве4ер си забих някжо маце ей тъка за флирт![]()
а така.. живота продължаваПървоначално написано от 300
![]()
![]()
Hip Hop, Rap
,
на същото мнение съмПървоначално написано от selens
![]()
определено ..Първоначално написано от rozovsluncho
Сега интересното е , мацето дето се натискахме снощи като ме потърси да разбере ,че всичко си е било за вечерта ,иначе става нмного кофти ако тя се е зарибила прекалено много и иска нещо повече![]()
Малко продължение на историята..... бившата ми приятелка си хванала некаф на 23 години па тя на 16 ..... през това време се зарибява с некви други![]()
твойто гадже не ти обръща внимание,а с моето се чуваме 2 пъти в месеца,за да се скарамеби хепи
И таа нещо са наду пише ми в скайп да ме гаври прай се на мн отворена путка пък не се вижда кво курве е![]()
и още ходиш с нея??Първоначално написано от 300
![]()
![]()
Странна връзка имате честно ...
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не случайно в горния пост пише БИВШАТА МИ ПРИЯТЕЛКА ама айдеПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
По темата:Еххх много ви се кефя на вас момчетата ... Ходите с някое момиче ... Като ви зареже циврите като деца ... А когато разберете,че бившата ви е по-добре от вас започвате да я нареждате ... Ку*ва била,ку*ка била ...Ама нали знаеш,че и ти си бил с тази т.н. пут*ка,че дори и тема си пуснал за нея
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не ходим вече месец ......... по горе написах че си намерила некаф "батко" със БМВ дето е 10 години по голям от нея ..... и сея като е с тоя са надува пише ми в скайп лигави са праи са на отворена .....