.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от 300
    Я обесни по на широко ако може
    Мисли! Не ти трябва връзка сега, само негативи си натрупал. На колко години си?

18 приятел преди 5 дена ги направих

Град
    Vav fitnes zalata
    18 приятел преди 5 дена ги направих
    Перфектен си. Аз съм на 24. Като бях на твойте години имах много сериозна връзка... но няма значение, това е друга история, там съдбата се намеси лошо. Живей си живота на максимум без обвързване, жули с някаква кола (така най-лесно се връзват мадами). Е, гледай да не е руско, Голф или Вектра. И хич да не ти пука. Секс до дупка и никакви сериозни неща. Прави така както ти усещаш, че трябва да бъде. Без емоционални връзки, без лигавщини. Чук-чао, много момичета търсят също точно това!

Батка сега ще вземам голям мотор 1200 кубика

Град
    Vav fitnes zalata
    Батка сега ще вземам голям мотор 1200 кубика
    И ковчег си вземи! Аз съм бивш моторист... отказах се след едно гипсово корито. Здраве не ми остана от тия мотори. Ей сега чак след 6 години малко по-добре се чувствам!

много кофти, незнам имам няква огормна мания към жени и мотори

Град
    Vav fitnes zalata
    много кофти, незнам имам няква огормна мания към жени и мотори
    Лошо щеше да е ако беше към мъже и камиони манията!
    Успех

10x

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    Тя че е шматка шматка е :@ ама за ко ми прай ташак на мене за ко не ми каже като на човек ! Щото аз съм сериозен към нея и съм и го казжал това .......
    Защото се правиш на по-голяма шматка от нея!Заради тфа ти прави "ташак"...незнам кфо да ти кажа,ако сам не се усетиш,че тя те прави на глупак,няма кой да те подсети
    Оставия..или ще се върне ревейки,извинявайки ти се или няма да се върне и ще знаеш,че не е била човека за теб и няма да съжеляваш,че си я зарязал

Тя като е несериозна и ти бъди...сложи си снимка на някое момиче на монитора и да я видиш тя как ще реагира.Ако започне да ти се кара и кажи "както ти правиш и аз така" може да е лапешко ама ще се усети..ще разбере колко гадно се чувстваш
    може и на скайпа да си сложи тъкмо всички ще я видят

Цитирай Първоначално написано от KroGh
    спри да я търсиш и ти..ако тя те потърси и пита какво става-добре..ако ли не..Здраве да е
    да... и аз съм на това мнение

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    аБЕ човек ти ако си пич както има една дума ще я оставииш и готоово защо се занимаваш още с нея???Питаш се закфо ти го казвам-ами чесно да не излиза с теб (знач си запалва времето с друг),да има на монитора друг-изобщо не ми се вярва да е само прятел...виж не е последната има и други зарежи я и толкова заставаш пред нея като пич не като пиле и го казваш и точка на другия ден хфащаш друга и готово...или друг начин е да не и обръщаш внимание хфащаш си друга без да и казваш точно каккто прави тя (сам сигурна 99%) и готово
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Край няма я вече ! Сега вече ще мисля какво да правя,но май няма да се занимавам със сериозна връзка ,че кофти става тъка ..... Най-много да го ударя на флиртчета

Ако си от Бургас дай координати и да са мятаме някъде 2-мата да ходим на "лов"

Не съм от бургас .Ама тая ве4ер си забих някжо маце ей тъка за флирт

Не съм от бургас .Ама тая ве4ер си забих някжо маце ей тъка за флирт
    а така.. живота продължава
    Hip Hop , Rap ,

Цитирай Първоначално написано от selens
    Покажи и,че и ти може да се държиш,като нея и така може да се осъзнае малко.
    на същото мнение съм

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    Какво видял си снимка на друго момче на монитора и и не си я зарязал още

Мале не си добре човек Зарежи я и ако те пита защо я питай къф е тоя глупак на монитора и и защо се държи отдръпнато ...пфф такива шматки самоо за шамари
    определено ..

Сега интересното е , мацето дето се натискахме снощи като ме потърси да разбере ,че всичко си е било за вечерта ,иначе става нмного кофти ако тя се е зарибила прекалено много и иска нещо повече

Малко продължение на историята..... бившата ми приятелка си хванала некаф на 23 години па тя на 16 ..... през това време се зарибява с некви други

твойто гадже не ти обръща внимание,а с моето се чуваме 2 пъти в месеца,за да се скараме би хепи

И таа нещо са наду пише ми в скайп да ме гаври прай се на мн отворена путка пък не се вижда кво курве е

Мега фен Аватара на Hilary_
    И таа нещо са наду пише ми в скайп да ме гаври прай се на мн отворена п***а пък не се вижда кво курве е
    и още ходиш с нея?? Странна връзка имате честно ...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    И таа нещо са наду пише ми в скайп да ме гаври прай се на мн отворена п***а пък не се вижда кво курве е
    и още ходиш с нея?? Странна връзка имате честно ...
    Не случайно в горния пост пише БИВШАТА МИ ПРИЯТЕЛКА ама айде

По темата:Еххх много ви се кефя на вас момчетата ... Ходите с някое момиче ... Като ви зареже циврите като деца ... А когато разберете,че бившата ви е по-добре от вас започвате да я нареждате ... Ку*ва била,ку*ка била ... Ама нали знаеш,че и ти си бил с тази т.н. пут*ка,че дори и тема си пуснал за нея
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Не ходим вече месец ......... по горе написах че си намерила некаф "батко" със БМВ дето е 10 години по голям от нея ..... и сея като е с тоя са надува пише ми в скайп лигави са праи са на отворена .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си