- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нахални к**ки
Ох пак нападки..аз не съм се изнервила,просто може нормално да кажете,че приятелката ви е такава не че всички сме такиваПървоначално написано от Ilikeliljon
кофти е..ти сам казваш
на същото мнение съм но не е нужно да обиждате всички,заради това,че някоя смотана дуда ви е направила на глупациИ двата пола са склонни да си въртят номера и да си играят игрички и това е толкова тъпо, че няма накъде повече, но за съжаление за някои това е начин на животне съм ли права?! Както на теб няма да ти е приятно,да нареждам абсолютно всички от мъжки пол,защото някаф ме е зарязал или обидил или нещо такова
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Ааа не те нападам, просто ми се вижда всичкото това безсмислено и съм съгласен с теб. Да момчето се е отчаяло и дрънка сега нещо, което не ти харесва, но все пак защо и ти тръгваш да казваш, ами ние, ако пък пишем. За това говоря, не за друго![]()
Пийс систър
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ахам значи изгладихме положениетоПървоначално написано от Ilikeliljon
! ПИЙС БРАДЪРЕ
\\//
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Вие се хилите ма като го направят на вас се спуквате да ревете и после пак сме ние виновни.
Бахти тъпия подпис имам
А може би Ти трябва да се научиш да не се занимаваш с такива хора.![]()
Иии можеш да се насочиш към другите хиляди теми : ''защоооо са такиваа??'' ''защооо сте такива курвииии?'' ''защооооооо ''- Защото вие им се връзвате!