- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме?
Знам,че има много такива теми,но това ме измъчва от 2 месеца.Моля да ми помогнете.Става въпрос за едно момче,с което не се познаваме лично.Той е в съседен клас.Аз го харесвам,но незнам дали той мен,защото сме само на погледи и усмивки.Засичали сме се и навън и винаги ми се е усмихвал и ме е гледал.Всички казват,че той не казвал ако харесва някой.Моля ви кажете ми особено мъжката част какво означават погледите усмивките и т.н и срам ли го е да ми каже или нещо такова моля ви
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Ей ся ше го питам .. няа са притесняваш !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Няма как да ти кажем със сигурност... Може да те харесва, може и просто да се държи учтиво
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Значи,че дори да те харесва е некав тъп,щото няма да ти каже.![]()
Питай го .. или накарай някой общ приятел да го пита или предпочиташ аз да отида.Не сме врачки все пак..това,че те гледа ,и че ти се усмихва ,може да означава,че просто си му симпатична..не си въобразявай.
помолих за сериозни отговори нека някой да ми влезе в положение ако имате такива тъпи отговори не си правтете труда да ми отговаряте но моля ви наистина ми кажете какво мислите защото много харесвам това момче
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Следвай интуицията си!
Ако тя ти казва,че това момче има някакви симпатии към теб това значи е така,ако ли пък не ....не е болка за умиралка![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
И какво несериозно има в отговорите?Ние откъде можем да знаем кой те харесва и кой не?? Та ти дори не го познаваш, че нас питаш! Като се интересуваш толкова просто отиди и се запознай с него, после го питай що те гледа и готово
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Еми на тъп въпрос отговора какъв може да е ... ?
Погледите и усмивките са положителни. Той иска да види дали ще му отвърнеш. Следващия път като се видите добави и едно "Здрасти". Някой път го заговори. Опитайте се да се опознаете и накрая най-добрия начин - кажи му, че го харесваш.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
трябва да се направи тема за врачки ;д .. там питайте харесва ли ме , бременна ли съм , изневерява ли ми , иска ли още да сме заедно ;дд![]()
.. би било хубаво някой да се заеме с такава тема , щото вече става досадно ;д
.. П.С .. успех на авторката![]()
П.С 2 .. ако не ни вярваш , питай Ивелина Христова ;д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Това,че вие не разбирате намеците,не означава,че ги няма.Опитите ви да се правите на интересни не са много успешни,а показват,че наистина не разбирате много,много.Или ви мързи да мислите и само спамите излишно.Не трябва да си врачка,за да знаеш,че погледите и усмивките не са случайно нещо.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Има голяма вероятност да те харесва, но все пак никой не може да ти каже със сигурност само по погледите и усмивките...
Почни да го заговаряш, поопознайте се и ще си проличи.![]()
Добро разсъждениеПървоначално написано от RaZzer
![]()
Аз съм в подобна ситуация в напреднал стадий.Едно момче на плажа не спира да ме зяпа ала бала усмихва ми се и всеки път като ме види: "здравей" на мен започна да ми писва,чесно казаноАз имам интуицията,че ме харесва,но веднъж му казах "защо не дойдеш при нас да не си сам" (той беше сам и имаше 2 хавлии до него) и той каза:"аз съм с компания"
Учудих се,че ми отказа
бях изумена
един приятел ми каза,че явно му има нещо,че ми е отказал
![]()
както и да е веднъж го видях в центъра с приятели бяхме и двамата и понеже той е глупак и не се сеща да ме покани да излезем някаде и въобще освен типичното за него "здравей"(и се ухилва с чаровната усмивка
) нищо не ми казва,аз реших да го помоля да дойде с нас,и отивам аз и "абе вие защо не дойдете с нас отиваме към гарата и после някаде на разходка" и те първо се съгласиха после минаха 5 6 крачки "ми ние ще ходим по магазините" единия дето за пръв път го виждам каза "може би някой друг път" (много странно
ще кажеш че се интересувам от него) и едната ми фр каза,че той е казал "на плажа ще се разберем" обаче на плажа не го отразих
ся чакам той да дойде при мен
![]()
Така,че погледите и усмивките винаги означават нещо.Може да е учтивост,но в повечето случай е симпатия към даден човек,пък и той усмихва ли се на приятелките ти-едва ли!Само на теб?!Замисли се над това,едва ли е нищо![]()
![]()
Еми и на мене едно момиче ми се усмихваше и амо ме гледаше и вече сме гаджетаАма сега трябва да и намеря телефона, да и звънна и да и кажа, защото тя още не знае, а аз искам да я изненадам!Ама мене ме е срам да и го намеря и помолих един мой приятел да каже на братовчед си да го иска от най-добрата и приятелка и сега съм в очакване...Стискайте палци!!!
Шегувкаш ли се беПървоначално написано от Schweik
![]()
![]()
![]()
Е ти пък ме застреля...Първоначално написано от rozovsluncho
Много ясно, че се шегувам!!!
![]()
бтв за момент се усъмних,че може да има такъв малоумникПървоначално написано от Schweik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А, от скоро съм тука и като гледам кви има...може и такъв да има, ама го чакаме да се покажеПървоначално написано от rozovsluncho
![]()
emii spored men mom4etata sa mn osobenniii sigyrno go e sram .. ama sig izpitfa ne6to kum teb no ne mn silno
![]()
Ако на мен някой ми каже "изпитва нещо към теб но не мн силно" ще се отчаяПървоначално написано от kamucheto0
нормално е в началото да не е силно при положение,че не се познават
![]()
+++++++Първоначално написано от Priceless
![]()
По дяволите не разбрахте ли, че това не е ясновидски форум???????![]()
Аджеба от къде да знам дали някой си те харесва ???Виж ако питам съседа той може да знае ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Е тя не ни пита просто дали я харесва, а според тфа как се държи дали има нещо към нея...бъдете по-добри с хората деПървоначално написано от Hilary_
![]()
е то не е ли същото ???Първоначално написано от rozovsluncho
Да ме прощавате ама той може да и се усмихва подигравайки и се .. а може и, защото я харесва и пак стигаме до същия извод ... как аз ил икойто и да е от този форум ше разберем кое от двете е ???![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3