- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме?
хаха, съгласна съм с mArMaLaDkA и MP. повечето, както винаги, се правят на интересни. ако за такива елементарни неща не можете да ползвате малко логиката си и ви е нужно да хвърляте боб и да звъните на Ивелина Христова, значи имате сериозен проблем.
авторке, 100% момчето има симпатии. явно просто не му стиска да дойде при теб и да те заговори. в такъв случай го направи тиа и ще му допадне, че си поела нещата в свои ръце (въпреки че мен много ме дразнят такива момчета, дето чакат момичето да иде при тях.. нали уж са мъже, егати, ние ли да ги гоним.. ;д)
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
не, просто ти помагамПървоначално написано от DeAngelle
ти всъщност не се нуждаеш от отговор на въпроса, който си задала. Нито аз, нито, който и да е в този форум знаем верния отговор.
Кажи ми, че ми е много интересно, момчето, което аз харесвам, харесва ли ме??? ..
Мисълта ми е, че ти се нуждаеш от увереност и от някой, който да те надъха, за да идеш при него и да си разбереш сама дали той има симпатии към тебзатова ти помагам като ти давам положителен отговр на въпроса, защото ти от това имаш нужда
![]()
хайде късмет с пича и пиши после да кажеш какво е станало \/
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Ае научете се, че тва тука не е "Ясновидци" ...
nicolepcd
ми освен да се запознаете и от там вече .... друго решение не виждам![]()
LoVe iS tHe aNsWeR
Зависи от погледите и усмивките..И аз се заглеждам с някой момчета с които се срещаме често по автобуси и т.н., но незнам..може да е само така..
![]()
kazvaite oshte mneniq pak da poqsnq pogledite ne sa samo zasichane s ochi a prosledqvane i prim sme bili na kafe i toi e zabil pogled i me gleda nesshto takova
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
свърши ми боба .. като купа ше ти звънна да ти кажа !
я най добре се запознайте после мисли дали те харесва или не![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Като за начало запознанството става.
А може и направо отиваш при него, шамар и въпрос:
Ти харесваш ли ме бе?
Отговорите са 2
1: Да, много - следват тукати и запознанство, и много щастие и любов
2: Не, луда ли си - пак тукати и никакво запознанство
kazvaite oshte mneniq molq vi
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Апф че и нахалнаПървоначално написано от DeAngelle
Ти първо се запознай с него, после искай мнения!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Може и да те харесва..деа знам
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
molq vi iskrenooo za oshte mneniq chuvstvam se ujasno molq vi pishete kolkoto se moje poveche![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
не те харесваПървоначално написано от DeAngelle
и аз не те харесвам
никой не те харесва
Или те харесва или е наркоман който се хили на всички
madafaka
amm ne sum go vijdala nikoga da gleda druga ili da se e usmihval
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
ами заговори го някой път пичка му лелинаПървоначално написано от DeAngelle
ако и той е срамежлив ще има да си се гледкате докато не напуснете даскало и всичко отмине...пък ако ти се присмее/подиграе/използва/нагруби/напсува/разбие сърцето моеш да му налепиш шамар и да се врътнеш горда.
madafaka
Какво още искаш той да направи за да разбереш, че те харесва? Не може от учтивост да ти се усмихва, просто такива индивиди няма. Ако ти си му се усмихвала първа и после той е почнал има вероятност да не те харесва, но ако е обратното 100% те харесва.
Първоначално написано от fc
Може и да може...Бях на същото положение като авторката и накрая ме отряза.![]()
браво е така ние да не сме ясновидци тука беПървоначално написано от ThePowerOfLove
чек и аз една простотия да напи6а
DeAngelle написа:
amm ne sum go vijdala nikoga da gleda druga ili da se e usmihval
може да ти се присмива![]()
![]()
![]()
нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...![]()
za tvoe svedenie toi shte se uzsmee brutalno na nqkoi ako mu e smeshen vijdala sum go molq moderatorite da zakriqt tazi tema
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
ами да може би означава, че има някви симпатии към теб .. ама по-добре се опитай да разбереш дали те харесва или чрез общ приятел или като се запознаете .. успех ..![]()
абе ние да не сме врачки ? откъде да знаеме дали те харесва като дори не го познаваме .. поредната тъпа тема ..
Ти се прави,ти се продължаваи все така!Не се знае какво му се върти в главата!Моя съвет е първо да се запознаеш с него пък тогава му мисли!![]()
така е заговори го :P направи ти първата крачкаПървоначално написано от LesbianGirl
потърси скайпа му от някой и му пиши, така мисля,че ще се отпусне малко
![]()
пп: не му пиши постоянно, ако той не говори чак толкова мн0гоможе да му пишеш през ден за да не ставаш досадна