- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме?
moje bi to 4aka da napravij purvata kra4ka![]()
кирилицаПървоначално написано от m1m177oo
![]()
Това са положителни знаци.Симпатична си му със сигурност.
Дали те харесва...Няма как да знаем, а ти също няма как да не разбереш, ако не пробваш...
Започни да му казваш "Здрасти"... Започни уж случайно да го засичаш... Да го заговаряш небрежно... ако ти отвръща - значи определено има нещо!![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
бахти тъпата .. ние не го познаваме .. та дори ТИ не го познаваш .. как да ти кажем бе ?!![]()
.. ама иначе продължаваш и да си питаш , въпреки че хората ти обясниха МНОГОкратно , че няма откъде да знаят.........
++++Първоначално написано от Tomorrowww
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
просто го заговори ако се даржи мило значи те харесва , пък и да не те харесва винаги има други ..![]()
![]()
Погледите може да не значат нищо.
Може да е гледал нещо зад теб.
Усмивките също. Може да ти се усмихва от уважение, ако и ти му се усмихваш![]()
+1Първоначално написано от eminemfenka
от тук на татък си ти![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ами щом ти се усмихва значи те е забелязал все пак :P Но най-добрия вариант е да го заговориш да се сближите и така ...![]()
I know - you want ME (devil)
ne
Ми питай го де..
"Аз съм това,което оцелее от мене."
За момче означава много,ако гледа момиче повече от 50% от времето, когато е физически близко до нея.
Щом се усмихва,значи има няква идея кво прави.
бе объркала си се нещовместо да питаш нас, питай него
успех
Ами тъй като никой от тук няма как да знае дали те харесва или не( все пак нямаме такива способности) , решението е много просто и те вече ти го казаха. Като го видиш следващия път и ти се усмихне, усмихваш му се и ти, отиваш при него и го заговаряш и още по първите му отговори и реакции ще разбереш дали има някакви симпатии към теб![]()
Забранявам си да раздавам вече себе си !
Забранявам си да повтарям грешки правeни !
За един и за друг променяш се,
на един и на друг раздаваш се напразно.
може да те харесва,но може и да не те харесва само погледи и усмивки като на приятели...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вадя вълшебната топка и почвам....
абсолютно съгласна ;]Първоначално написано от rozovsluncho
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,
Знаеш ли кво.. пробвай като се разминавате ти да му се усмихнеш първа и да му казваш здравей.Когато ти се отдаде възможност излезте на кафе с пряители.. пък след това и само 2мата и си поговорете![]()
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !